Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 28

3 būdai, kaip padaryti įspūdį potencialiam partneriui

Daugelis psichoterapeutų klientų kreipiasi pagalbos pirmiausia dėl problemų asmeniniame gyvenime. Remdamasis didele patirtimi, psichologas padarė išvadas apie tai, kas mums padeda "užkabinti" patinkantį žmogų per pirmąjį pasimatymą.

"Suprantu, kad tarp mūsų yra kibirkštis, bet kaip man pradėti santykius?", "Visiškai nežinau, kaip žengti pirmą žingsnį", "Kodėl man visada trūksta drąsos asmeniniuose santykiuose" - tai tipiški skundai", - sako amerikiečių terapeutas Markas Traversas.

Taigi ką daryti žmonėms, kurie aistringai trokšta, kad santykiai būtų sėkmingi, bet dar nežino, nuo ko pradėti?

1. Nebijokite būti pažeidžiami

Kai pirmą kartą parodome romantišką susidomėjimą nauju partneriu, pasijuntame labai pažeidžiami. Parodome savo tikruosius jausmus nežinodami, koks bus rezultatas.

"Stenkitės nesiginti, o būti kuo atviresni", - pataria Traversas. Psichologai šią techniką vadina kognityviniu perorientavimu, ir ji padeda susidoroti su pernelyg stipriomis emocijomis.

Norėdami permąstyti situaciją (t. y. pažvelgti į ją kitu kampu), priminkite sau, kad jūsų jaudulys ir "drugeliai pilve" yra visiškai natūralūs ir netgi geras ženklas. Džiaugsmingas įsimylėjimo jaudulys yra dovana, kurią verta vertinti, nepaisant to, kuo ji baigsis.

    Taip pat verta prisiminti, kad jūsų potencialus partneris šioje situacijoje taip pat gali jaustis labai pažeidžiamas, net jei stengiasi to neparodyti.

"Vienas geriausių būdų suprasti, kaip jaučiasi kitas žmogus, yra įsivaizduoti save jo vietoje. Psichologai šį metodą vadina egocentrine projekcija. Tai veikia, nes visi turime kur kas daugiau panašumų nei skirtumų. Taip, žinoma, charakteriai, kultūra, įsitikinimai gali būti labai skirtingi. Tačiau apskritai mus visus džiugina, liūdina, erzina ir guodžia beveik tas pats dalykas", - aiškina Traversas.

Visi esame jautrūs savo aplinkai ir rūpinamės savo santykiais su svarbiais žmonėmis. Pripažindami, kad šioje situacijoje abu jaučiatės nesaugūs ir pažeidžiami, galėsite pradėti sąžiningą ir atvirą dialogą.

3 būdai, kaip padaryti įspūdį potencialiam partneriui

2. Atkreipkite dėmesį į kitus savo gyvenimo aspektus

Visi žinome posakį "Nedėkite visų kiaušinių į vieną krepšį". Šis principas galioja ir mūsų asmeniniame gyvenime. Neturėtume visiškai susitelkti į naują pomėgį.

Mums kas nors patiko ar net įsimylėjome - ir tai yra gerai. Dar geriau, jei išdrįsome parodyti savo jausmus ir pabandyti užmegzti santykius. Tačiau negalite sustabdyti viso kito gyvenimo.

Neplanuokite toli siekiančių planų iš anksto. Nepasiduokite pagundai tikrinti asmenines žinutes 50 kartų per dieną. Neatsisakykite suplanuotų susitikimų su draugais ir šeimos nariais dėl pasimatymo, kuris gali neįvykti.

Toliau gyvenkite įprastą gyvenimą ir palikite viską likimo valiai. Taip ne tik apsaugosite savo psichiką nuo nereikalingo streso, bet ir parodysite potencialiam partneriui, kad esate nepriklausomas, o tai labai patraukli savybė.

3: tiesiog būkite savimi

"Labai svarbu nebijoti parodyti potencialiam partneriui savo tikrojo "aš". Niekada nesistenkite būti kitokie, tikėdamiesi, kad jums patiks", - sako Markas Traversas.

Daugelis psichologų įsitikinę, kad ištikimybė savo tikrajam "aš" yra laimės pagrindas. "Daugybė tyrimų parodė, kad autentiškumas yra labai svarbus mūsų psichologinei gerovei, - pabrėžia šveicarų psichologė Petra Kipfelsberger.

"Kai mums kas nors patinka, galime beprotiškai bijoti žengti pirmą žingsnį, parodyti savo jausmus. Atrodo, tarsi tai būtų gyvybės ir mirties klausimas. Žinoma, taip nėra. Būkite drąsūs, nebijokite būti pažeidžiami, išlaikykite nepriklausomybę ir būkite savimi", - apibendrina Markas Traversas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 10:19 Receptai – Patiekalai Daržovių troškinys su pievagrybiais

Gardžių, sveikų ir lengvai pagaminamų daržovių patiekalų receptai. Skanaus!

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai užkimus
Užkimus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai užkimus, receptai nuo užkimimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais...

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 14:26 Receptai – Patiekalai Skatinanti prakaitavimą arbata (ramunėlės, juoduogio šeivamedis)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau