Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 3

Naujasis Albertos premjeras pavadintas "sąmokslo teoretiku", nes atsisakė bendradarbiauti su WEF

Naujasis Albertos premjeras buvo užsipultas dėl to, kad atsisakė bendradarbiauti su Pasaulio ekonomikos forumu (WEF)

Danielle Smith, vakcinų ir kaukių mandatų priešininkė, pareiškė, kad atšaukia "sveikatos konsultacijų sutartį", susijusią su WEF ir besisukančią apie Albertos atsaką į kiaulytes, nes ji nenorinti dirbti su grupe, kuri kalba apie vyriausybių kontrolę.

Pirmadienį per spaudos konferenciją po to, kai buvo prisaikdintas jos naujasis kabinetas, Smith sakė: ,,Aš noriu, kad jos kabinetas būtų išrinktas:

"Man nemalonu, kai milijardieriai giriasi, kaip jie kontroliuoja politinius lyderius..... Tai įžeidžia... Žmonės, kurie turėtų vadovauti vyriausybei, yra tie, kurie už juos balsuoja".

ZeroHedge praneša: Jungtinės konservatorių partijos premjerė sakė, kad laikosi federalinių konservatorių lyderio Pierre'o Poilievre'o, kuris pareiškė, kad jis ir jo frakcija neturės nieko bendra su Pasaulio ekonomikos forumu, pozicijos.  Anksčiau šį mėnesį, pirmąją savo darbo premjere dieną, Smit pareiškė, kad žmonės, nepaskiepyti nuo kovidų, yra labiausiai diskriminuojama grupė, kurią ji matė per savo gyvenimą.

Reaguodama į tai, Kanados didžioji žiniasklaida vykdo kruopščią karo kirvio kampaniją prieš Smith, nuosekliai vadindama visą nepritarimą WEF "sąmokslo teorija".  Kaip sakoma, jei norite sužinoti, kas iš tikrųjų yra valdžioje, tereikia išsiaiškinti, ko jums neleidžiama kritikuoti.

Po dvejus metus trukusių autoritarinių blokadų ir bandymų įvesti vakcinų pasus Kanadoje Alberta buvo vienas iš nedaugelio šalies regionų, kuris politiškai pasipriešino vykdomosios valdžios diktatui.  Tai padėjo paremti sunkvežimių vairuotojų ir kitų kanadiečių protestus prieš skiepų pasus ir paskatino Justiną Trudeau pasinaudoti nuostatomis dėl terorizmo ir konfiskuoti šiam judėjimui skirtas aukas.  Albertos kovidų infekcijų ir mirčių vidurkiai yra ne prastesni nei provincijų, kuriose galioja griežti įgaliojimai, o tai dar kartą įrodo, kad įgaliojimais nieko nepasiekta saugumo srityje, bet viskas pasiekta kontrolės srityje.

Kanados spauda ir kitos žiniasklaidos priemonės teigia, kad WEF kritika grindžiama "neįrodytais ir paneigtais internetiniais sąmokslo kaltinimais, esą forumas vadovauja pasauliniam sąmokslininkų sąmokslui, kuris naudojasi pandemija, kad išardytų kapitalizmą ir įvestų žalingas socialistines sistemas bei socialinės kontrolės priemones, pavyzdžiui, priverstų žmones skiepytis vakcinomis su sekimo lustais".

Kiekvienas šiame teiginyje minimas "sąmokslas" yra tiesa - nė vienas iš jų nebuvo "paneigtas", išskyrus galbūt teiginį apie "sekimo lustą", kuris yra nereikalingas, nes WEF jau skatino vyriausybes naudoti mobiliųjų telefonų sekimo programėles, kad būtų galima stebėti vakcinų būklę ir gyventojų judėjimą.  Daugelį šių programėlių JAV patvirtino CDC, o tokiose šalyse kaip Kinija jos yra privalomos.

Pasaulio ekonomikos forumas, veikdamas kaip savotiškas globalistinis būsimų politinių iniciatyvų analitinis centras, prisidėjo prie daugelio nepavykusių apribojimų, kuriuos pandemijos metu taikė įvairių šalių vyriausybės, skatinimo.  

WEF vadovas Klausas Schwabas (Klaus Schwab) savo raštuose konkrečiai nurodo, kad ši institucija kovidą laikė puikia "galimybe" įgyvendinti tai, ką jis vadina "Didžiuoju perkrovimu", apimančiu "bendros ekonomikos" koncepciją - pasaulinę socialistinę technokratiją, turinčią pakeisti laisvąsias rinkas ir užbaigti mums žinomą kapitalizmą.  Kaip teigia WEF, jūs "nieko neturėsite, neturėsite privatumo" ir jums tai patiks.

Tai nėra sąmokslo teorija.  Tai atvirai pripažintas sąmokslo faktas.  Tai neginčijama. 

"Sąmokslo teorijos" etiketės naudojimas paprastai yra taktika, kuria siekiama išvengti sąžiningų diskusijų, pagrįstų faktais ir įrodymais.  Jei Kanados spauda būtų priversta ginti savo poziciją remdamasi turima informacija, ji pralaimėtų.  Todėl jie stengiasi savo skaitytojus apsaugoti nuo priešingų argumentų, vadindami juos "sąmokslo teorija" ir tikėdamiesi, kad šie skaitytojai niekada toliau neieškos informacijos.  

Tada Kanados žiniasklaida cituoja citatas, kuriose konkrečiai teigiama, kad nedirbant su WEF Albertos visuomenė atsidurtų nepalankioje padėtyje, nes ji būtų atkirsta nuo WEF teikiamos informacijos.  

Svarbu paminėti, kad nėra jokių įrodymų, jog WEF iki šiol būtų pateikęs kokios nors gyvybę gelbstinčios sveikatos informacijos apie kovidų pandemiją.  Tiesą sakant, nėra jokių įrodymų, kad WEF būtų kaip nors naudingas Kanados visuomenei.  Keista ir priešiška didžiosios žiniasklaidos reakcija į tai, kad Smith vengia užsienio elitistų organizacijos, kuri nėra lojali Kanados piliečiams, rodo, kad ji gali būti šališka.

Danielle Smith drąsa atriboti WEF įtaką Albertoje sulaukė nesąžiningos žiniasklaidos reakcijos, tačiau ilgainiui ji priėmė geriausią įmanomą sprendimą.  Klausyti patarimų iš potencialaus parazito nėra geras vadovavimas.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.06.2019 laikas 21:37 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

10.01.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis kaštonais
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Paprastasis kaštonas liaudies medicinoje, kaštonais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 19:56 Receptai – Patiekalai Blynai su obuoliais

Gaminame namuose. Blynai su obuoliais. Keptuvėje įkaitiname augalinį aliejų, šaukštu formuojame blynus ir apkepame juos iš abiejų pusių. Blynai tiekiami su skystu medumi arba cukraus pudra ir cinamonu. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau