Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2022 » Lapkričio » 5

"100 % dėl vakcinos": Sielvartaujanti motina pasižada įvykdyti teisingumą po paauglės dukters mirties

Teksaso motina pažadėjo, kad po sveikos, sportiškos 18-metės dukters mirties, kuri susirgo po to, kai jai buvo sušvirkšta "Covid-19" programa, bus įvykdytas teisingumas.

Rugsėjo 8 d. aštuoniolikmetė Kayla Rose Lumpkins užmigo ir nebeatsibudo. Kitą dieną jos motina Renee Greer nuėjo jos pažadinti ir sužinojo, kad ji jau mirė.

"Ji ką tik pradėjo studijuoti koledže. Ji buvo tokia laiminga. Ji nuėjo miegoti rugsėjo 8-ąją. Kitą rytą radau ją mirusią savo lovoje. Ji miegojo toje pačioje padėtyje, kurioje visada miegodavo", - "Facebook" grupėje rašė Renee.

"Esu visiškame šoke. Ji nesirgo. Ji elgėsi kaip įprastai. Esame sugniuždyti. Kaip dauguma jūsų žino, 2021 m. gruodį praradau mamą. Vis dar bandau tai išgydyti, bet aštuoniolikmetė?!!! Jaučiuosi taip, tarsi mano gyvenimas būtų baigtas", - rugsėjį rašė Renee.

Pasak Renee, jos dukra buvo fiziškai sveika, kol negavo stiprinamosios injekcijos.

"Ji turėjo dvi [vakcinas]. Paskui, likus 7 mėnesiams iki [rugsėjo 8 d.], jai buvo atlikta trečioji. Sakau jums visiems, ji buvo sveika. Su jos beprotišku grafiku; choras, teatras, būrelių komanda, rytinės treniruotės, repeticijos, futbolo rungtynių pertraukos, spektakliai, koncertai, puikūs pasiekimai garbės dvigubo kredito pamokose ir visa kita, ką ji darė, ji jokiu būdu negalėjo sirgti. Jei būtų sirgusi, ji nebūtų galėjusi to padaryti. Vis dar laukiu, kol ką nors sužinosiu, - sakė ji.

"Buvo atliktas skrodimas. Laukiame, kol ką nors sužinosime. Tai užtrunka iki 90 dienų. Esame pusiaukelėje", - pridūrė Renė.

GWP ataskaita: Dabar jau ištrintame įraše Renee sakė, kad, jos manymu, jos dukra mirė dėl eksperimentinės mRNA vakcinos, ir pažadėjo, kad jos gyvenimo tikslas bus dalytis informacija su visais.

Toliau pateikiame ištrauką:

Aš esu Kaylos Lumpkins mama. Vakar rašiau apie tai, kaip mano visiškai sveika ir sportiška dukra rugsėjo 8 d. nuėjo miegoti ir nebeatsibudo. Dabar tikrai 100 proc. tikiu, kad tai įvyko dėl [vakcinos].

Dar turiu palaukti, kol bus gauti paskutinių dviejų tyrimų rezultatai. Jei dabar pradėčiau kaltinimus, manęs iškart paklaustų, ką nustatė koroneris. Tačiau giliai širdyje žinau, kas nutiko.

Planuoju kalbėti podkastuose ir visuose kituose forumuose, kuriuose tik galėsiu. Mano dukra NEMIRS veltui. Šią tragediją paversiu savo gyvenimo tikslu, kad paskleisčiau visas įmanomas žinias ir pažadinčiau žmones. Kayla norėtų, kad stengčiausi išgelbėti kuo daugiau gyvybių.

Tačiau man reikia pagalbos. Mano dukra buvo kremuota. Pasitikėjau koroneriu, kad jis atliks savo darbą. Tikiuosi, kad šis bus sąžiningas ir nebandys nieko nuslėpti. Dėl to, kas nutiko, visiškai nepasitikiu niekuo, kas dalyvauja šiame procese. Tai buvo padaryta tyčia pasauliui.

Kalbant apie Kailą, nemanau, kad galiu gauti kokių nors audinių iš vienintelių dviejų mėginių, kurie buvo išsiųsti būtiniems dviem tyrimams. Taigi, kiek tai susiję su patogenų nustatymu tyrimams ir t. t., tikriausiai yra prarasta priežastis. Aš nieko apie tai nežinojau. Žvilgsnis į praeitį yra 20/20.

Taigi, ką man dabar daryti? Ar šiuo metu apskritai dar galėčiau atlikti kokius nors medicininius dalykus? Ką nors su balzamuotoju? Ką nors su ją apžiūrėjusiu asmeniu? Kai ši mano kelionės dalis bus baigta, pereisiu į informavimo visiems, kas nutiko, režimą. Turiu omenyje ne tik šią grupę. Turiu omenyje visus, kurie klausysis, ir tuos, kurie nenorės. Man tai nebesvarbu. Man nerūpi, ką žmonės apie mane galvoja. Man tiesiog nerūpi.

Trečiadienį Renee Greer paskelbė dar vieną atnaujintą informaciją. Toliau pateikiama ištrauka:

Priėmiau sprendimą. Žinau, kad buvo prašymų duoti interviu. Šiuo metu mano pagrindinis tikslas - užtikrinti, kad mano mergaitės audiniai būtų išsaugoti, kad (D r., apie kurį visi žino) galėtų atlikti savo darbą. Vis dar neturiu dviejų tyrimų, kurių prašė koroneris, rezultatų. Jie vis dar jų neatliko. Turiu įsitikinti, kad informacija, kurią turiu, yra teisinga.

Esu 999999999999 % įsitikinęs, kad tai padarė [vakcina]. Turiu įsitikinti, kad visa kita išbraukta. Pašalinimo procesas iš esmės nuspręs, kas nutiks. Jei nieko nerasiu, tada tai užginčysiu. Manau, kad taip ir yra. Tikrai taip manau. Tai vienintelis dalykas, kuris turi prasmę. Turiu remtis faktais. Kai viskas bus baigta, tada turėsiu ant ko stovėti. Iki tol interviu nebus. Jei jis bus neįtikinamas, aš būsiu ta, kuri rėks savo dukters istoriją. Iki tol tai laukimo žaidimas. Turiu tai padaryti teisingai.  Faktai yra tokie, kad ji nuėjo miegoti ir nepabudo. Ji buvo itin guvi. Jai buvo atlikti 3 šūviai. Vis dar laukia 2 tyrimų.

Amy Lumpkins organizuoja lėšų rinkimą, kad padėtų Renee. Padėti paaukoti galite čia:

"Mums reikia visos pagalbos, kurią galime gauti. Ši jauna mergina nusipelno geriausio. Padarysiu viską, ką galiu, kad tai įvyktų", - sakė Renee.

Šeimos draugė pakomentavo Renee įrašą: "Tai mano miela draugė, o jos graži tobula dukra nusipelnė Teisingumo. Deja, žinios sklinda per lėtai, ir esu tikra, kad kol mes kalbamės, daugelis dabar yra nekaltesni, gaunantys daugiau nuotraukų. Tenka stebėti, kaip visa tai vyksta, ir tai drasko vidurius, ypač kai tai paliečia tau artimą žmogų. Mes visi turime susivienyti ir kovoti už tuos, kurie nebeturi balso".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.08.2018 laikas 17:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant sąnarių skausmams
Sanarių skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant sąnarių skausmams, receptai nuo sąnarių skausmo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomi...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Niekas nesuvokia, kas tai per pyragas be tešlos! Varškės – bananų saldėsis prie arbatos

Išbandęs šį kepinį, niekas nesuvokia, kad jis yra be tešlos! Tai skanus varškės – bananų vyniotinis prie arbatos!

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 20:38 Receptai – Patiekalai Varškės keksas prie arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame. Masę sudedame į kepimo fo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau