Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 16

NUŽUDYMAS LIGONINĖJE: Naujagimis mirė nuo "didžiulių kraujo krešulių", prieš operaciją perpylus kovidų vakcinos užkrėstą kraują

Sakralinės širdies vaikų ligoninė (Sacred Heart Children’s Hospital) Spokane, Vašingtono valstijoje, neseniai nužudė naujagimį, nes vietoj gryno kraujo perpylimo, kurio prašė ir kurį jam parūpino šeima, vaikui buvo perpiltas vakcina nuo kovido užkrėstas kraujas.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Kūdikis Aleksas gimė su 95 proc. išgyvenama įgimta širdies yda ir mažakraujyste, todėl jam reikėjo perpilti kraują. Kadangi artimas šeimos draugas anksčiau buvo miręs, kai jam buvo suleista Fauci gripo injekcija, Alekso tėvai specialiai prašė, kad į jo organizmą patektų švarus kraujas.

Šeimos bažnyčios narys, kuris yra neskiepytas ir atitinka kraujo grupę, paaukojo kraujo Šventajai Širdžiai, kuri sutiko jį panaudoti perpylimui. Tačiau, kai atėjo laikas atlikti procedūrą, ligoninė teigia "pametusi" gryno kraujo mėginį, todėl darbuotojai pradėjo duoti kūdikiui Aleksui kraujo iš bendro baseino.

Alekso tėvai specialiai prašė Sacred Heart neduoti jam kraujo iš bendro baseino, nes baiminosi, kad jam gali kilti komplikacijų. Tačiau jie vis tiek tai padarė, todėl susidarė "didžiuliai kraujo krešuliai", kurie netrukus po perpylimo vaiką pražudė.

Reikėtų pažymėti, kad Alekso šeima papildomai sumokėjo už tai, kad "Sacred Heart" įdiegtų šį specialų protokolą, ir pasistengė gauti būtent tokį kraują, kokio norėjo ir kokio jam reikėjo. Galiausiai ligoninės darbuotojai "prarado" kraują, pasiėmė pinigus ir savo netinkamu elgesiu faktiškai nužudė vaiką.

Sacred Heart Children's Hospital be tėvų sutikimo mažyliui Aleksui davė netinkamą kraują

Alekso tėvai niekada nesutiko, kad jam būtų duodamas bet koks kitas kraujas, išskyrus tą, kurį jie specialiai jam parūpino. Prieš perpylimą jiems taip pat nebuvo pranešta, kad tinkamas kraujas paslaptingai dingo, todėl jį reikėjo pakeisti paskutinę minutę.

Po to, kai kraujas buvo perpiltas ir apie tai pranešta Alekso tėvams, ligoninė tvirtino, kad vaikui viskas bus gerai, nes kūdikiams kraujo krešuliai susidaro retai, jei išvis susidaro, tai labai retai. Neilgai trukus vaikui atsirado didžiulis kraujo krešulys, kuris bėgo nuo kelio iki pat širdies.

Tuo metu "Sacred Heart" pakeitė savo istoriją ir tvirtino, kad kūdikiams kraujo krešulių susidaro nuolatos ir kad nereikėtų nerimauti. Berniukui buvo suleista didžiausia jo amžiui galima kraujo krešėjimą mažinančių vaistų dozė, tačiau krešulys niekaip neišsisklaidė. Po dvylikos dienų berniukas mirė. (Susiję: Naujojoje Zelandijoje yra panašus atvejis, kai naujagimiui vietoj neskiepyto kraujo buvo duotas skiepais užkrėstas kraujas, tačiau kol kas atrodo, kad su juo viskas gerai).

Nuostabu, kad dabar "Sacred Heart" bando tvirtinti, jog mažasis Aleksas net neegzistavo. Darbuotojai tvirtina, kad nėra jokių įrašų apie tai, kad jis kada nors buvo ten paguldytas, nors yra daugybė įrodymų, įskaitant nuotraukas, medicinines sąskaitas ir mirties liudijimą.

"Tai žmogžudystė", - rašė vienas komentatorius apie šią sagą. "Visi šios ligoninės darbuotojai turi būti patraukti atsakomybėn. Meldžiuosi už jo šeimą šiuo širdį veriančiu metu."

"Tiems tėvams reikia paduoti į teismą šią ligoninę ir komandą už žmogžudystę", - pridūrė kitas.

"Jie nužudė šį kūdikį", - rašė dar kažkas. "Ligoninė ir gydytojai turėtų sumokėti didžiulę kompensaciją, kad tai daugiau niekada nepasikartotų."

"Ligoninė melavo, kad prarado donoro kraują. Jie visada ketino, kad kūdikis gautų vakcinos kraujo, nepaisydami tėvų valios. Akivaizdu, kad jie turėjo planą. Be pinigų, atsakingi gydytojai turėtų netekti licencijų ir kalėti kalėjime, nors abejoju, kad taip kada nors atsitiks."

Naujausias naujienas apie Fauci skiepus nuo gripo rasite svetainėje Vaccines.news.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.07.2019 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Varškės tortas su apelsinais
Gaminame namuose. Varškės tortai ne pirmą sezoną yra populiarumo pike ir tai nestebina. Jie lengvi – gabalėlio nebus per daug užbaigiant pačią sočiausią puotą. Paprastai žymiai mažiau kaloringi nei tortai su sviestiniu kremu…O dar...

Skaityti daugiau

27.06.2019 laikas 21:52 Receptai – Patiekalai Super skani sluoksniuota tešla per 10 minučių
Gauname štai tokius skanius traškius sausainius. Skardą pabarstome miltais ir kiekvieną trikampį mirkome baltyme, o paskui cukruje iš vienos pusės ir sausa puse dedame į skardą, kad cukrus būtų viršuje. Iš šios tešlos normos išein...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Kviečiai vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Kviečių grūdų sulčių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau