Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Lapkričio » 20

Neskiepyti kraujo bankai? Sužinokite apie augantį judėjimą už švarius kraujo perpylimus

Šveicarų natūropatas George'as Della Pietra (George Della Pietra) pradėjo teikti naują "SafeBlood Donation" paslaugą, kurios tikslas - teikti švarų, neskiepytą kraują pacientams, kuriems reikia perpilti kraują.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Kadangi bendras kraujo tiekimas dabar yra užterštas "visiškai vakcinuotu", smailių cheminių baltymų prisotintu krauju, labai išaugo gryno kraujo paklausa. Akivaizdu, kad "Pietra" tai įvertino kaip puikią galimybę tiekti švarų kraują, kuris dabar yra paklausesnis nei bet kada anksčiau.

Vuchano koronaviruso (Covid-19) masinio švirkštimo kampaniją pavadinęs "amžiaus nusikaltimu", Pietra mano, kad kovidų pasiuntinių RNR (mRNA) injekcijos "užteršia" kraują ir sunaikina imuninę sistemą.

Jei neskiepytam asmeniui perpilamas kraujas, kuriame yra mRNA, spyglių baltymų ir visa kita, kas yra tuose buteliukuose, jis taip pat gali būti užkrėstas, todėl jis sugalvojo saugaus kraujo donorystės paslaugą.

Korporacijų kontroliuojama žiniasklaida tyčiojasi iš Pietros ir kaltina jį pseudomokslu, tačiau faktas lieka faktu: grynas kraujas tampa vis paklausesnis, nes niekas nenori užkrėsto kraujo. (Susiję: Prisimenate, kai Amerikos Raudonasis kryžius buvo pagautas maišant skiepytą kraują su neskiepytu?)

"Gaunu šimtus laiškų, kuriuose manęs klausiama: "Ar turite kraujo, nes po trijų savaičių manęs laukia operacija", - cituojamas Pietra.

"Norime būti platforma žmonėms, kurie nori laisvai rinktis kraujo donorus. Nesvarbu, ar jie mano, kad vyksta tikra sąmokslo teorija, kad [vyksta] Naujoji pasaulio tvarka, ar tiesiog dėl kokių nors priežasčių sako "aš tiesiog nenoriu"."

Ar švarus, neskiepytas kraujas tampa karšta brangia preke?

Po operacijos "Warp Speed" eroje švarus, neskiepytas kraujas laikomas ypatingu. Kadangi neskiepytųjų, atrodo, yra mažuma, dėl santykinio švaraus, neskiepyto kraujo retumo jis gali būti brangesnis.

Visoje socialinėje žiniasklaidoje vadinamieji "grynakraujai" pliauškia apie tai, kad neskiepytas kraujas vertas daug pinigų. Tas pats pasakytina ir apie neskiepytų vyrų spermą, kuri, kai kurių teigimu, gali tapti "kitu bitkoinu".

Bjauru apie visa tai galvoti pinigine išraiška, bet tokia jau prigimtis bičiuliško kapitalistinio pasaulio, kuriame kiekviena žmogaus gyvenimo detalė turi būti paversta pinigais, kad būtų patenkintas nepasotinamas visiškai išprotėjusio pasaulio godumas.

Šiuo metu "SafeBlood Donation" turi narių bent 16 šalių, kuriose siekiama įsteigti kraujo bankus, teikiančius savo nariams neskiepytą plazmą. Taip pat planuojama daryti spaudimą daugiau ligoninių ir sveikatos priežiūros institucijų, kad tradiciniuose kraujo donorystės centruose būtų leidžiama "nukreipta donorystė", t. y. specialiai neskiepyto kraujo donorystė.

"Medicinos institucijos leidžia tikslinę donorystę tik tam tikrais atvejais, kai tai būtina medicininiu požiūriu, pavyzdžiui, siekiant gauti retos kraujo grupės kraujo, tačiau atsisako patenkinti vis daugiau prašymų dėl "neskiepyto" kraujo dėl etinių ir medicininių priežasčių", - pranešė viena žiniasklaidos priemonė.

Saugaus kraujo donorystė susiduria su tam tikrais sunkumais dėl to, kad "oficialūs" šaltiniai, įskaitant JAV Maisto ir vaistų administraciją (FDA), tvirtina, kad skiepytas ir neskiepytas kraujas nesiskiria.

Tikimasi, kad dabartinė sistema neatitiks to, ką bando daryti "Saugaus kraujo donorystė" ir jos nariai, todėl neišvengiama to pasekmė bus visiškai naujos kraujo donorystės infrastruktūros sukūrimas, kurioje bus leidžiama naudoti tik švarų kraują.

"Niekada nemačiau tokio kraujo", - sako Pietra apie anomalijas, kurias jis pastebėjo ištyręs visiškai ištirtą kraują ir kurios paskatino jį pradėti "SafeBlood Donation" veiklą.

"Tiesą sakant, tai buvo pagrindinė priežastis, dėl kurios pradėjau visą šį reikalą, nes kai tai pamačiau, buvau labai pasibaisėjęs."

Naujausias naujienas apie kovą už švarų kraują po kovidinių injekcijų eroje rasite Plague.info.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vasariškas tortas su braškėmis

Gaivinantis nekeptas vasariškas tortas su braškėmis. Greitas ir skanus!

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 15:53 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui
Vaikui peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui, receptai vaikui peršalus, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 18:18 Receptai – Patiekalai Virtuvė. Orkaitėje kepti varškėčiai su razinomis
Razinas užmerkiame šiltame vandenyje ir palaikome kor išmirks. Į dubenį dedame varškę, cukrų arba medų, miltus, kepimo miltelius, mušame kiaušinį. Viską išminkome ir pertriname blenderiu. Dedame nusausintas razinas, išmaišome....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau