Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 28

Vyriausybės duomenys įrodo, "visiškai paskiepyti" nuo kovidų, serga AIDS, todėl iš dalies jus blaško Rusijos ir Ukrainos propaganda

Ar Vuchano koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" sukelia AIDS? Vis daugiau vyriausybinių duomenų iš viso pasaulio rodo, kad taip, ir kad Rusijos ir Ukrainos konfliktas iš esmės nukreipia dėmesį nuo to.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Škotijos visuomenės sveikatos tarnyba (Public Health Scotland, PHS), Naujosios Zelandijos sveikatos apsaugos ministerija, Kanados vyriausybė, Jungtinės Karalystės sveikatos saugumo agentūra (UKHSA), Nacionalinis statistikos biuras (Office for National Statistics, ONS), JAV ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) ir daugelis kitų vyriausybinių agentūrų tyliai skelbia tiesą atskleidžiančius duomenis, tačiau žiniasklaida juos ignoruoja.

Skiepų sukeltas įgytas imunodeficito sindromas (VAIDS) yra bene geriausias scenarijus tiems, kurie pasiskiepijo. "Exposé News" teigia, kad gali nutikti "kažkas daug blogesnio", kas netrukus pasireikš kaip didžiausia visuomenės sveikatos krizė, kokią kada nors yra matęs pasaulis.

Jau dabar žinome, kad "visiškai paskiepyti" asmenys dažniau nei neskiepyti asmenys turi teigiamą Fauci gripo testą. Visiškai pasiskiepijusieji taip pat dažniau serga arba miršta, palyginti su neskiepytaisiais. Kaip taip gali būti, jei injekcijos neva "gelbsti gyvybes"?

2021 m. su AIDS susijusių ligų, vėžio ir infekcijų, apie kurias pranešta CDC pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su vakcinomis, skaičius (VAERS) padidėjo nuo 1 145 proc. iki 33 715 proc. Tai įvyko iškart po to, kai pagal operaciją "Warp Speed" buvo skubiai įvestos kiniškojo viruso injekcijos.

Kovido "vakcinos" padidina žmogaus polinkį užsikrėsti kovidu ir galbūt mirti

Atrodo, kad kiekviena šalis duomenis pateikia skirtingai, tačiau bendras vardiklis yra tas, kad visos jos, atrodo, sąmoningai slepia tiesą. Pavyzdžiui, PHS dar sausio mėn. paskelbė, kad nuo vasario 6 d. kas savaitę nebepateiks duomenų apie "atvejus", hospitalizacijas ir mirtis.

To priežastis - duomenys aiškiai rodo ryšį tarp injekcijų ir įvairiausių sveikatos problemų. Pasirodo, beveik kiekvienoje matuojamoje kategorijoje visiškai įskiepyti asmenys serga dažniau ir dažniau miršta, o tai nėra geras injekcijų rinkodaros argumentas.

"Aukščiau pateiktos diagramos sudarytos remiantis Škotijos visuomenės sveikatos biuro (Public Health Scotland) vasario 16 d. paskelbtais duomenimis, iš kurių matyti, kad Covid-19 infekcijos, hospitalizacijos ir mirties atvejų skaičius 100 000 asmenų buvo nuolat didesnis tarp visiškai paskiepytų asmenų", - praneša Exposé. "Štai ką Covid-19 vakcinacija padarė Škotijos gyventojams".

Naujojoje Zelandijoje skaičiai dar labiau stulbinantys. Vasario 12-24 d. tarp visiškai paskiepytų asmenų užregistruota 22 699 kovidozės atvejų. Palyginimui, per tą patį laikotarpį tik 1 291 neskiepytam asmeniui buvo nustatyti teigiami rezultatai.

"Šie atvejų skaičiai, kaip ir Škotijos visuomenės sveikatos tarnybos (Public Health Scotland) duomenys, neabejotinai pila vandenį ant laužo tiems, kurie sako, kad "skiepai sumažina tikimybę užsikrėsti Kovid-19", ar ne?" - priduria "Exposé".

"Tai reiškia, kad "Covid-19" injekcijos turi realų neigiamą veiksmingumą, ir mes galime naudoti "Pfizer" vakcinos veiksmingumo formulę jam apskaičiuoti."

Beje, ta formulė atrodo taip:

Vakcinos efektyvumas yra toks: neskiepytų atvejų skaičius 100 000 - skiepytų atvejų skaičius 100 000 / neskiepytų atvejų skaičius 100 000 x 100 = vakcinos efektyvumas.

Naudojant šią formulę Naujosios Zelandijos duomenims, paaiškėjo, kad nuo sausio 6 d. iki vasario 11 d. kovido skiepų efektyvumas buvo minus 94,4 proc. Iki vasario 24 d. jis sumažėja iki minus-281,35 proc., o tai reiškia, kad visiškai paskiepytiems asmenims tikimybė užsikrėsti kovidu yra 3,8 karto didesnė nei neskiepytiems.

Ką daryti, kai visiškai sužeistam žmogui išsivysto visiškas VAIDS?

Kanadoje, kurioje buvo nustatyti vieni iš drakoniškiausių pasaulyje apribojimų ir įpareigojimų skiepytis, pastaruoju metu sparčiai daugėja naujų kovidų atvejų. Keturi iš penkių naujų atvejų, t. y. 80 proc. atvejų, užfiksuojami tarp visiškai pasiskiepijusių asmenų.

Skiepijęsi kanadiečiai vidutiniškai keturis kartus dažniau užsikrečia kovidu, palyginti su neskiepytaisiais, du kartus dažniau patenka į ligoninę ir tris kartus dažniau miršta.

Anglijoje skaičiai yra panašūs į PHS paskelbtus duomenis. Ten susirgimų skaičių daugiausia sudaro iš dalies arba visiškai paskiepyti žmonės, o neskiepytų žmonių, kuriems pasireiškia su kovidu susiję sveikatos sutrikimai, yra labai nedaug.

Nustatyta, kad vakcinos efektyvumas ten 13-ąją savaitę tarp 60-69 metų amžiaus žmonių buvo net minus 391,43 proc. Tai nė iš tolo neprilygsta "Pfizer" deklaruojamam 95 proc. efektyvumui.
Turėkite omenyje, kad beveik visose šalyse, kuriose yra duomenų, ligų ir mirčių skaičius tarp visiškai paskiepytų asmenų laikui bėgant sparčiai didėja. Tai patvirtina nuomonę, kad šie žmonės dabar serga VAIDS ir kad laikui bėgant jų būklė tik blogės.

"Kai žmogus tampa AIDS, jis turi didelį viruso krūvį ir gali labai lengvai perduoti ŽIV kitiems", - rašė vienas Exposé komentatorius apie tai, kur visa tai gali nuvesti. "Jei nėra gydymo, AIDS sergantys žmonės paprastai išgyvena apie trejus metus."

Naujausias naujienas apie Fauci skiepų nuo gripo sukeltas sveikatos skerdynes galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.09.2019 laikas 13:11 Receptai – Patiekalai Trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais
Skanūs su grybais pyragėliai, kurie nustebins, bet kokio skonio mylėtojus. Tai trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais. Kaip pasigaminti žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

25.07.2019 laikas 12:14 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai su mėsa

Gaminame namuose. Bulviniai blynai su mėsa. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol bulviniai blynai su mėsa iškeps ir gražiai apskrus. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau