Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 28

Vyriausybės duomenys įrodo, "visiškai paskiepyti" nuo kovidų, serga AIDS, todėl iš dalies jus blaško Rusijos ir Ukrainos propaganda

Ar Vuchano koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" sukelia AIDS? Vis daugiau vyriausybinių duomenų iš viso pasaulio rodo, kad taip, ir kad Rusijos ir Ukrainos konfliktas iš esmės nukreipia dėmesį nuo to.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Škotijos visuomenės sveikatos tarnyba (Public Health Scotland, PHS), Naujosios Zelandijos sveikatos apsaugos ministerija, Kanados vyriausybė, Jungtinės Karalystės sveikatos saugumo agentūra (UKHSA), Nacionalinis statistikos biuras (Office for National Statistics, ONS), JAV ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) ir daugelis kitų vyriausybinių agentūrų tyliai skelbia tiesą atskleidžiančius duomenis, tačiau žiniasklaida juos ignoruoja.

Skiepų sukeltas įgytas imunodeficito sindromas (VAIDS) yra bene geriausias scenarijus tiems, kurie pasiskiepijo. "Exposé News" teigia, kad gali nutikti "kažkas daug blogesnio", kas netrukus pasireikš kaip didžiausia visuomenės sveikatos krizė, kokią kada nors yra matęs pasaulis.

Jau dabar žinome, kad "visiškai paskiepyti" asmenys dažniau nei neskiepyti asmenys turi teigiamą Fauci gripo testą. Visiškai pasiskiepijusieji taip pat dažniau serga arba miršta, palyginti su neskiepytaisiais. Kaip taip gali būti, jei injekcijos neva "gelbsti gyvybes"?

2021 m. su AIDS susijusių ligų, vėžio ir infekcijų, apie kurias pranešta CDC pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su vakcinomis, skaičius (VAERS) padidėjo nuo 1 145 proc. iki 33 715 proc. Tai įvyko iškart po to, kai pagal operaciją "Warp Speed" buvo skubiai įvestos kiniškojo viruso injekcijos.

Kovido "vakcinos" padidina žmogaus polinkį užsikrėsti kovidu ir galbūt mirti

Atrodo, kad kiekviena šalis duomenis pateikia skirtingai, tačiau bendras vardiklis yra tas, kad visos jos, atrodo, sąmoningai slepia tiesą. Pavyzdžiui, PHS dar sausio mėn. paskelbė, kad nuo vasario 6 d. kas savaitę nebepateiks duomenų apie "atvejus", hospitalizacijas ir mirtis.

To priežastis - duomenys aiškiai rodo ryšį tarp injekcijų ir įvairiausių sveikatos problemų. Pasirodo, beveik kiekvienoje matuojamoje kategorijoje visiškai įskiepyti asmenys serga dažniau ir dažniau miršta, o tai nėra geras injekcijų rinkodaros argumentas.

"Aukščiau pateiktos diagramos sudarytos remiantis Škotijos visuomenės sveikatos biuro (Public Health Scotland) vasario 16 d. paskelbtais duomenimis, iš kurių matyti, kad Covid-19 infekcijos, hospitalizacijos ir mirties atvejų skaičius 100 000 asmenų buvo nuolat didesnis tarp visiškai paskiepytų asmenų", - praneša Exposé. "Štai ką Covid-19 vakcinacija padarė Škotijos gyventojams".

Naujojoje Zelandijoje skaičiai dar labiau stulbinantys. Vasario 12-24 d. tarp visiškai paskiepytų asmenų užregistruota 22 699 kovidozės atvejų. Palyginimui, per tą patį laikotarpį tik 1 291 neskiepytam asmeniui buvo nustatyti teigiami rezultatai.

"Šie atvejų skaičiai, kaip ir Škotijos visuomenės sveikatos tarnybos (Public Health Scotland) duomenys, neabejotinai pila vandenį ant laužo tiems, kurie sako, kad "skiepai sumažina tikimybę užsikrėsti Kovid-19", ar ne?" - priduria "Exposé".

"Tai reiškia, kad "Covid-19" injekcijos turi realų neigiamą veiksmingumą, ir mes galime naudoti "Pfizer" vakcinos veiksmingumo formulę jam apskaičiuoti."

Beje, ta formulė atrodo taip:

Vakcinos efektyvumas yra toks: neskiepytų atvejų skaičius 100 000 - skiepytų atvejų skaičius 100 000 / neskiepytų atvejų skaičius 100 000 x 100 = vakcinos efektyvumas.

Naudojant šią formulę Naujosios Zelandijos duomenims, paaiškėjo, kad nuo sausio 6 d. iki vasario 11 d. kovido skiepų efektyvumas buvo minus 94,4 proc. Iki vasario 24 d. jis sumažėja iki minus-281,35 proc., o tai reiškia, kad visiškai paskiepytiems asmenims tikimybė užsikrėsti kovidu yra 3,8 karto didesnė nei neskiepytiems.

Ką daryti, kai visiškai sužeistam žmogui išsivysto visiškas VAIDS?

Kanadoje, kurioje buvo nustatyti vieni iš drakoniškiausių pasaulyje apribojimų ir įpareigojimų skiepytis, pastaruoju metu sparčiai daugėja naujų kovidų atvejų. Keturi iš penkių naujų atvejų, t. y. 80 proc. atvejų, užfiksuojami tarp visiškai pasiskiepijusių asmenų.

Skiepijęsi kanadiečiai vidutiniškai keturis kartus dažniau užsikrečia kovidu, palyginti su neskiepytaisiais, du kartus dažniau patenka į ligoninę ir tris kartus dažniau miršta.

Anglijoje skaičiai yra panašūs į PHS paskelbtus duomenis. Ten susirgimų skaičių daugiausia sudaro iš dalies arba visiškai paskiepyti žmonės, o neskiepytų žmonių, kuriems pasireiškia su kovidu susiję sveikatos sutrikimai, yra labai nedaug.

Nustatyta, kad vakcinos efektyvumas ten 13-ąją savaitę tarp 60-69 metų amžiaus žmonių buvo net minus 391,43 proc. Tai nė iš tolo neprilygsta "Pfizer" deklaruojamam 95 proc. efektyvumui.
Turėkite omenyje, kad beveik visose šalyse, kuriose yra duomenų, ligų ir mirčių skaičius tarp visiškai paskiepytų asmenų laikui bėgant sparčiai didėja. Tai patvirtina nuomonę, kad šie žmonės dabar serga VAIDS ir kad laikui bėgant jų būklė tik blogės.

"Kai žmogus tampa AIDS, jis turi didelį viruso krūvį ir gali labai lengvai perduoti ŽIV kitiems", - rašė vienas Exposé komentatorius apie tai, kur visa tai gali nuvesti. "Jei nėra gydymo, AIDS sergantys žmonės paprastai išgyvena apie trejus metus."

Naujausias naujienas apie Fauci skiepų nuo gripo sukeltas sveikatos skerdynes galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.11.2019 laikas 15:39 Receptai – Patiekalai Paprasti, bet ne prasti naminiai sausainiai
Gaminame. Naminiai sausainiai. Sviestą ir grietinę išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje 2-3 valandas. Orkaitę įjungiame kaisti iki 180 laipsnių. Skardą išklojame kepimo popieriumi.

Skaityti daugiau

15.11.2017 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (čiobrelis, šalpusnis, tubė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: čiobrelis, šalpusnio lapai, tubė.

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 17:58 Receptai – Patiekalai Prancūziški Pyragėliai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau