Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 5

"NY Times" pripažįsta, kad kovido "stiprinamieji" skiepai pažeidžia imunitetą ir palieka organizmą bejėgį prieš virusą

(Paranormal) Sušvirkštus per daug "vakcinų" iš operacijos "Warp Speed", gali būti pažeista jūsų imuninė sistema, todėl ji gali likti bejėgė prieš Vuchano koronavirusą (Covid-19).

Laikraštis "The New York Times" iš tikrųjų apie tai įspėjo naujame pranešime apie Izraelio įvestą ketvirtąją Fauci gripo vakciną. Žmonės, pasiskiepiję dar vienu "stiprintuvu", gali patirti "imuninės sistemos nuovargį", dėl kurio jie bus labiau linkę į infekcijas.

"Izraelis svarsto, ar patvirtinti ketvirtąją Kovid-19 vakcinos dozę, skirtą pažeidžiamiems žmonėms, kad būtų užkirstas kelias greitai plintančiai Omicron atmainai, nors mokslininkai diskutuoja ir trūksta įrodymų nei už, nei prieš dar vieną stiprinančiąją dozę", - pranešė "Times".

"Ekspertų grupė, patarinėjanti Izraelio vyriausybei pandemijos klausimais, pripažino šį neaiškumą, tačiau antradienį rekomendavo skirti ketvirtąją dozę, darydama išvadą, kad galima nauda yra didesnė už riziką. Ji atkreipė dėmesį į imuniteto silpnėjimo požymius praėjus keliems mėnesiams po trečiosios injekcijos ir teigė, kad bet koks delsimas skirti papildomas dozes gali pasirodyti per vėlyvas, kad apsaugotų tuos, kuriems gresia didžiausias pavojus."

Tačiau per daug skiepų gali pakenkti organizmo gebėjimui kovoti su bet kokios formos koronavirusu, įskaitant naująjį Omicron (Moronic) variantą, dar žinomą kaip įprastas sezoninis peršalimas.

Apie tai kalba tik saujelė vyriausybės pareigūnų. O kai jie kalba, pokalbis dažniausiai sukasi apie vyresnio amžiaus žmones - tai reiškia, kad jauni žmonės vis dar gali būti skatinami susileisti ketvirtą (o vėliau ir penktą) Donaldo "vakcinos tėvo" Trampo stebuklingų serumų injekciją.

Naftali Bennett nori ketvirtosios sustiprinamosios injekcijos nepriklausomai nuo to

Izraelio ministras pirmininkas Naftali Bennett visiškai pritaria ketvirtojo skiepo planui, nors tai greičiausiai sukels dar vieną ligų ir mirčių "bangą" tarp visiškai paskiepytų asmenų.

"Kaina bus didesnė, jei neskiepysime", - pridūrė daktaras Boazas Levas (Boaz Lev), Bennetto vyriausybės patariamosios grupės narys. "Mes neturime daug laiko priimti sprendimus."

Planuojama skiepyti dabar ir greitai, o klausimus užduoti vėliau. Kaip sako Levas, nėra laiko gaišti, todėl jau dabar karštligišku greičiu įsidėkite injekcijas į rankas.

Tuo tarpu JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) tyliai įspėja, kad didžioji dalis Moronio varianto atvejų dabar pasitaiko tarp "visiškai paskiepytų" žmonių. Neskiepytieji dažniausiai yra apsaugoti.

Tai prieštarauja neseniai D. Trumpo Candace Owens išsakytiems teiginiams apie tai, kad jo Trumpo vakcinos yra visiškai saugios ir visada veiksmingos.

"Tie, kurie labai suserga ir patenka į ligoninę, yra tie, kurie nesiskiepija", - sakė Trumpas Owens po to, kai ji paminėjo, kaip ligoninės dabar perpildytos visiškai paskiepytų ligonių.

"O jei pasiskiepysite, - pridūrė Trampas, - būsite apsaugoti". Žiūrėkite, vakcinos rezultatai yra labai geri, o jei ir susirgsite, tai labai nežymia forma. Žmonės nemiršta, kai pasiskiepija vakcina".

Jei tik Trumpas galėtų tai pasakyti šimtams tūkstančių žmonių Amerikoje, kurie jau mirė nuo jo injekcijų. Net jei jis ir rastų laiko pasakyti savo spėliones prie jų kapų, jie vis tiek jo neišgirstų - nors milijonai vis dar gyvų buvusių jo šalininkų jį girdi garsiai ir aiškiai.

"Trampas žaidė su mumis ir apsimetė esąs prieš švirkštą, sakė, kad "vaikai neturėtų jo vartoti" ir panašiai", - nurodė vienas komentatorius "National File".

"Tai buvo ne pirma išdavystė, ne pirmas kartas, kai jis pakišo koją savo bazei žodžiais (melu), o paskui bandė išsukti JAV, kad pasitarnautų kitoms rinkėjų grupėms ar trumpalaikiams interesams, užuot pasielgęs teisingai."

Naujausias naujienas apie Fauci gripo mirties injekcijas galite rasti svetainėje Genocide.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

NationalFile.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:18 Receptai – Patiekalai Žiedinių kopūstų apkepas
Skanaus žiedinių kopūstų apkepo receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:12 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įka...

Skaityti daugiau

01.08.2018 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Ką daryti esant dirgliosios žarnos sindromui, ką galima naudoti, ko ne?
Probiotikai su prebiotikais ir žymiai didesniais kiekiais nei rekomenduoja medicina oficianallis... bet ar yra šis sindromas iš tikro? Pasidarykite burokėlių testą... suvalgius 150-200 gr burokėlių salotų šlapimas neturi raudonuot...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau