Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 1

Visame pasaulyje didėja neskiepyto kraujo paklausa

Ar saugu gauti kraujo perpylimą iš donoro ar donorų, kurie buvo "paskiepyti" nuo Vuchano koronaviruso (Covid-19)? Daugelis sako, kad ne, dėl to visame pasaulyje didėja "švaraus" kraujo paklausa.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Dabar, kai jau žinome, kad dūrio kraujas yra užkrėstas kraujas, daugelis reikalauja "gryno" arba "saugaus" kraujo iš šaltinių, kurie niekada nebuvo užkrėsti pasiuntinių RNR (mRNA), spyglių baltymais ir daugeliu kitų teršalų, randamų kovidų buteliukuose.

"Bakterijos, virusai, prionai ir parazitai gali būti perduodami perpilant kraują, taip pat žmonių, paskiepytų mRNA vakcina, kraujyje yra SARS-CoV-2 spike baltymo...", - praneša "Great Game India".

"COVID-19 vakcinos sukeltas spyglio baltymas (keliauja po visą organizmą) išlieka kelis mėnesius (gali išlikti organizme visam laikui tiems, kurie dažnai atlieka stiprinamuosius skiepus)."  Sužinokite apie judėjimą už švarius kraujo perpylimus po COVID injekcijų).

Iki šiol 18-oje šalių jau įsteigti "švaraus kraujo" bankai. Juos siekiama įsteigti visur, kur žmonėms reikia kraujo perpylimo iš šaltinių, kuriuose nėra kovidų nuodų.

Korporacinė žiniasklaida teigia, kad visiškai suvirškintas kraujas niekuo nesiskiria nuo švaraus kraujo
Kairieji žiniasklaidos šaltiniai, tokie kaip VICE, tyčiojasi iš "SafeBlood" judėjimo, vadindami jį "antivakseriais..., kuriuos skatina sąmokslo teorijos ir pseudomoksliniai įsitikinimai apie mRNA COVID vakcinų keliamą pavojų".

Nors tie patys šaltiniai nuo pat pradžių melavo teigdami, kad skiepų turinys lieka injekcijos vietoje ir kad skiepai sustabdys infekcijos perdavimą - abu šie teiginiai pasirodė esantys melas - dabar tikimasi, kad mes tiesiog patikėsime, jog visiškai užkrėstas kraujas yra toks pat saugus kaip ir švarus kraujas.

Brighteon.TV
Tai primena teiginius apie rBST, kuriuos galima pamatyti ant Jungtinėse Valstijose parduodamo pieno. JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) reikalauja, kad pieno pardavėjai, parduodantys rBST neturinčius produktus, priklijuotų paneigimą, kad nėra jokio realaus skirtumo tarp rBST ir rBST neturinčio pieno, o tai yra melas.

Lygiai taip pat iš mūsų tikimasi, kad kraujas žmonių, kuriems buvo atlikta Fauci gripo injekcija, yra toks pat, kaip ir žmonių, kurie baimindamiesi vengė manipuliuoti savo kūno brėžiniais, kraujas.

"Tie patys žmonės, kurie sakė, kad vakcina sustabdys viruso perdavimą, vakcina lieka rankoje, vakcina yra saugi ir veiksminga ir t. t., menkina mRNA sutirštinto kraujo riziką", - sako Great Game India.

"Žmonės, didžioji dalis to, ką vyriausybė ir pagrindinė žiniasklaida vadino sąmokslo teorija, dabar yra FAKTAI. Geriau būti saugiam, nei gailėtis."

Pacientų nelaimei, bendrasis kraujo tiekimas dabar yra visiškai užterštas visiškai užkrėstu krauju. Beveik nėra būdo jo išvengti, nebent tikrai žinote, kad donoras nevartojo nė vienos iš žabangų.

Nors kraujo bankai reikalauja, kad donoras nurodytų, ar jam buvo atliktas kovidinis skiepas, ši informacija neperduodama recipientui, taip pat minėtas kraujas neatskiriamas nuo bendrai visiškai skiepytų kraujo donorų pasiūlos.

Maža to, kas nors gali melagingai nurodyti, kad jo kraujas yra švarus, ir tyliai įpilti į baseiną visiškai sužeisto kraujo. Situacija yra bergždžia, ir tai nežada nieko gero visuomenės sveikatai ateityje.

"Jei neskiepytam asmeniui perpilamas kraujas, kuriame yra mRNA spyglių baltymo (ir visa kita, kas yra buteliukuose), tai persiduoda recipientui", - teigiama ataskaitose.

"Dygliuotasis baltymas vėl pradeda daugintis ir jūsų kūnas tampa dygliuotojo baltymo gamykla. Neskiepytieji potencialiai tampa skiepytiniais kartu su visa atsirandančia žala".

Naujausias naujienas apie skiepus nuo kinų viruso galite rasti svetainėje Vaccines.news.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 08:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo nemigos

Nemiga liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo nemigos, nemiga, receptai nuo nemigos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 20:33 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos suktinukai
Norite kažko greitai paruošiamo ir skanaus? Manau šie suktinukai nenuvils. Bemielės sluoksniuotos tešlos suktinukų receptas.

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 09:34 Receptai – Patiekalai Krienas gydo peršalimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Peršalimas, gerklės skausmas. Ingredientai: krieno , vandens, cukraus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau