Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Lapkričio » 6

Kūdikiai miršta, nes jų motinos buvo "paskiepytos" nuo kovido

Vienas iš labiausiai nerimą keliančių Vuhano koronaviruso (Covid-19) "vakcinų" šalutinių poveikių yra tas, kad jos, atrodo, užkerta kelią reprodukcijai, žudydamos dar įsčiose esančius kūdikius.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus Ethan Huff nuomonę

Kaip rodo nauji pranešimai, negyvų naujagimių gimimų skaičius vis didėja, nes vis daugiau visiškai paskiepytų motinų negimdo savo vaikų. Priklausomai nuo duomenų šaltinio, net 28 iš 29 moterų (šią statistiką pateikė pati "Pfizer", tikėkite ar ne), kovidų injekcijų eroje gimdo negyvas.

Fresno (Kalifornijos valstija) ligoninė išplatino elektroninį laišką, kuriame teigiama, kad negyvų gimdymų skaičius, palyginti su laikotarpiu iki operacijos "Varpo greitis", labai išaugo - net 500 procentų. Šis laiškas buvo nutekintas nepriklausomai žiniasklaidai, kuri apie jį praneša, o korporacinė žiniasklaida jį ignoruoja.

Kalbant apie pagrindines naujienas, Fauci skiepai nuo gripo vis dar yra geriausias ir geriausias dalykas, kurį žmogus gali pasiskiepyti, kad apsisaugotų nuo kinų gripo. Tačiau iš tikrųjų šie skiepai turi depopuliacijos poveikį tiems, kurie juos vartoja.

Slaugytoja sako girdėjusi apie dvi motinas, kurių kūdikiams gimdoje susidarė kraujo krešulių.

Iki injekcijų išleidimo negyvų kūdikių gimimai buvo palyginti reti. Minėtoje ligoninėje maždaug kas tris mėnesius įvykdavo vienas ar du. Dabar negyvų kūdikių gimsta kelios dešimtys kartų per mėnesį - tai yra gerokai daugiau.

Laikraštis "The Epoch Times", kuris pirmasis pranešė apie šį atskleidimą, susisiekė su vyriausiąja slaugytoja, parašiusia elektroninį laišką, norėdamas pasiteirauti, kodėl ji šiuos atvejus pavadino "demisijos pacientais". Ji dar neatsakė.

California Today, kuri taip pat pranešė apie nutekintą elektroninį laišką, parengė vaizdo siužetą, kurį galite peržiūrėti RAIR fondo svetainėje.

Jei esate "Epoch Times" prenumeratorius, 25 minučių trukmės vaizdo reportažą apie nutekintą elektroninį laišką taip pat galite žiūrėti šioje nuorodoje.

Su vaizdo įrašu susietas tiesioginis pokalbis, kuriame viena moteris teigia, kad po 2021 m. pradžioje atliktos injekcijos ji patyrė ne vieną, o du negyvus gimdymus.

"Buvau "liberalė" ir tikėjau savo gydytojais", - rašė šis asmuo. "Labai džiaugiuosi, kad apie tai sklinda kalbos. Tikėkimės, kad kitiems pavyks išvengti šio siaubingo skausmo".

Kitas asmuo paminėjo dokumentinį filmą "Po oda" ("Under the Skin"), kuriame aptariamos problemos, su kuriomis susiduria avys, skiepijamos mRNA skiepais nuo bruceliozės. Filme aiškinama, kad daugelis avių nugaišo netrukus po to, kai joms buvo suleistas eksperimentinis vaistas.

"Esu slaugytoja ir girdėjau apie dvi motinas, kurių kūdikiams įsčiose susidarė kraujo krešulių", - rašė kita. "Dar NIEKADA nebuvau girdėjusi apie tokį dalyką. Tačiau tai tik gandai. Neturiu jokių tikrų įrodymų."

Dar kažkas paklausė, ko reikia, kad daugiau žmonių suprastų, jog šie skiepai yra pavojingi ir, remiantis viskuo, ką dabar apie juos žinome, neturi būti švirkščiami į žmonių kūnus.

"Tą patį darė ir Erodas, žudydamas nekaltuosius", - rašė kažkas kitas, turėdamas omenyje garsiąją Biblijos istoriją apie visų dvejų metų ir jaunesnių vyriškos lyties vaikų genocidą Betliejaus apylinkėse, kur gimė Jėzus Kristus.

"Pakartosiu vieno virusologo žodžius: "kas sukūrė virusą, yra šėtonas, tačiau kas sukūrė vakcinas, yra 10 kartų šėtoniškesnis", - rašė kitas asmuo, turėdamas omenyje du skirtingus smaigų baltymus, esančius virusuose ir injekcijose.

Norite daugiau sužinoti apie vakcinų keliamą pavojų ir neveiksmingumą? Apsilankykite svetainėje Vaccines.news.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.06.2019 laikas 11:45 Receptai – Patiekalai Žagarėliai. Skanių žagarėlių receptas
Pasigaminkime skanius žagarėlius. Skanių žagarėlių receptas. Iškepę žagarėliai dedami ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus. Dar šilti žagarėliai pabarstomi cukraus pudra.

Skaityti daugiau

03.08.2019 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir min...

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (beržo, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: beržo lapų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau