Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 22

Žmogus, išradęs "Pfizer Covid-19" vakciną, prisipažįsta, kad nebuvo pasiskiepijęs

Dr. Uguras Sahinas (Ugur Sahin), biotechnologijų bendrovės "BioNTech", kuri bendradarbiavo su "Pfizer" kuriant pirmąją pasaulyje vakciną "Covid", generalinis direktorius, prieš kamerą prisipažino, kad jis nebuvo pasiskiepijęs vakcina "Covid".

Vokietijos DW tinklo reporterio paklaustas, kodėl nebuvo paskiepytas, daktaras Sahinas išsisukinėjo ir miglotai teigė, kad jam skiepytis draudžiama, o jo bendrovė turi susitelkti į milijardų vakcinų gamybą kitiems.

Šiame straipsnyje yra teiginiu, kurie atspindi autoriaus Baxter Dmitry nuomone iš NewsPunch.com

Atskleidimas, kad žmogus, sukūręs Pfizer vakciną, pats nesiskiepijo, primena buvusio Billo Gateso gydytojo teiginius, kad nors Gatesas verčia žmoniją skiepytis vakcinomis, jis neleidžia skiepytis savo šeimai.

Nereikia būti kūno kalbos ekspertu, kad pamatytum, jog Sahinas labai susijaudino ir pasijuto nejaukiai, kai buvo paklaustas, kodėl jis nebuvo paskiepytas.

Ir jo teiginys, kad jam neteisėta pasiskiepyti "Pfizer" skiepu, nesutampa.

Taigi kokia tikroji priežastis, kodėl Sahinas nebuvo paskiepytas savo vakcina? Galbūt tai susiję su tuo, kad jis vakciną sukūrė vos per kelias valandas, naudodamasis savo kompiuteriu per vieną dieną?

Anksčiau greičiausiai kada nors sukurtai vakcinai prireikė daugiau nei ketverių metų įtempto darbo.

Tačiau daktaras Sahinas, kuris kartu su žmona įkūrė "BioNTech", per vieną savaitgalį sukūrė "apytikslį projektą". 

Ir šis "juodraštinis projektas" vos po kelių mėnesių gavo FDA leidimą. Kaip anksčiau rašė "Business Insider", "Moderna" vakcinai sukurti taip pat prireikė vos dviejų dienų.

Visa tai nekelia pasitikėjimo vakcinomis, ar ne?

Galbūt todėl faktų tikrinimo pramonė turėjo įkišti nosį ir sutrikdyti informacijos srautą. Pasak "Reuters" faktų tikrintojų, daktaras Sahinas iš "BioNTech" neprisipažino, kad yra neskiepytas. Tai tiesa. Nepaisant to, kad jūs savo ausimis girdėjote jį sakant būtent tai, "Reuters" tvirtina, kad jūs klystate, ir pats Sahinas klysta, o "BioNTech" generalinis direktorius yra paskiepytas savo paties produktu - "Pfizer" ir "BioNTech" vakcina "Covid-19".

Kaip įprasta, "Reuters" faktų tikrinimo komanda pateikia lygiai nulį įrodymų, pagrindžiančių jų beatodairiškus teiginius. Nepaisant to, "Facebook" ir kitos socialinės žiniasklaidos platformos neleidžia niekam paneigti to, ką "Reuters" teigia apie Sahino skiepijimo statusą.

"Facebook" pasirinko "Reuters" kaip vieną iš patvirtintų faktų tikrinimo grupių ir suteikė jai galimybę žymėti istorijas svetainėje kaip "teisingas" arba "melagingas". Nors teoriškai ši idėja skamba gerai, praktiškai ji turėjo žodžio laisvę varžantį poveikį, o kartu apribojo tiesos ieškotojų laisvą raišką internete.

Šioje vietoje verta prisiminti, kad faktų tikrintojai yra nekvalifikuoti mėgėjai, neturintys žurnalistų ar tyrėjų kvalifikacijos. "Snopes" generalinis direktorius Davidas Mikkelsonas (David Mikkelson) įdarbino savo naująją žmoną, Los Andžele gyvenančią aukštos klasės eskorto atstovę, dirbti faktų tikrinimo svetainėje. Likusieji bendradarbiai yra tinklaraštininkai, turintys kairiųjų aktyvistų praeitį.

Tai žmonės, kuriems "Big Tech" patikėjo prižiūrėti socialinę žiniasklaidą ir atimti iš piliečių teisę į žodžio laisvę.

Vyresnioji faktų tikrintoja Kim LaCapria netgi prisipažino, kad reguliariai "tikrina faktus" būdama apsvaigusi nuo narkotikų. Žinoma, tai gali būti teisėta. Tačiau problema ne tame. Problema ta, kad faktų tikrinimas yra rimtas reikalas, ir faktų tikrintojai turėtų į jį žiūrėti rimtai, ypač dabar, kai "Facebook" ir kitos socialinės žiniasklaidos svetainės paskyrė juos visų mūsų naujienų kanalų prižiūrėtojais, turinčiais teisę uždrausti naudotojams naudotis šešėliniu draudimu.

"Facebook" turėtų uždrausti naudotis faktų tikrinimo įmonės, kurios vyresnieji darbuotojai prisipažįsta dirbantys apsvaigę nuo narkotikų, paslaugomis. Ant kortos pastatyta per daug.

Tačiau kai tik pasirodo istorijų, kurios kenkia valdžiai, faktų tikrintojai yra pasitelkiami, kad jas palaidotų, melagingai pavadindami tokias istorijas "klaidinančiomis" arba "melagingomis", net jei jos yra visiškai autentiškos.

Tai pasitarnauja pateisinant jų cenzūravimą socialinės žiniasklaidos algoritmais ir tikslingą draudimą bei deplatformavimą visų, kurie bando skleisti informaciją, kurią faktų tikrintojai palaidojo.

Faktų tikrintojai nėra nešališki, nepriklausomi šaltiniai, suinteresuoti nustatyti tiesą. Jie yra hiperpartiniai puolamieji šunys, dirbantys korumpuotos valdžios vardu.

Žiūrėti:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2019 laikas 09:05 Receptai – Patiekalai Varškės Keksas Prie Arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame.

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo

Galvos skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo, galvos skausmas, skausmas, receptai skausmui, galva, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis,...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:54 Receptai – Patiekalai Džiovinti abrikosai gydo širdies, inkstų ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Inkstų ligos. Ingredientai: Džiovinti abrikosai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau