Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 15

Kokie būna vyriški apkabinimai ir ką jie reiškia?

Kūno kalba nemeluoja. Žodinė mūsų jausmų ir veiksmų išraiška sudaro tik apie 10 % pasauliui perduodamos informacijos. Visa kita išreiškiame veiksmais – kūno padėtimi, galvos pakreipimu, rankos paspaudimais, o vyro ir moters santykiuose, žinoma, meilės ženklais – apkabinimais, prisilietimais ir bučiniais. Sužinokite, ką iš tikrųjų gali pasakyti mylimojo apkabinimai?

Jei vyras apkabina iš nugaros

Jei jis turi įprotį jus apkabinti iš nugaros – džiaukitės, nes tai labai geras ženklas, rodantis, kad jis dėl tavęs kraustosi iš proto. Galbūt net mintyse ruošiasi prisipažinti meilėje.

Jei vyras švelniai apkabina

Jei apkabinimų metu jis mėgsta švelniai ranka perbraukti jums išilgai nugaros – neabejotina, kad jis jau jaučia daug jausmų jums ir jie vis stiprėja. Taip apsikabinęs žmogus yra pasiruošęs rimtiems santykiams.

Jei vyrui patinka stipriai apkabinti

O jei vyras stipriai apkabina savo moterį, reikia žinoti, kad taip jis parodo jai viską, ko negali išreikšti žodžiais. Be to, stiprus apkabinimas yra ženklas, kad jis jos tikrai nori.

Kodėl reikalingi apkabinimai?

Tirpstame iš meilės, drebame iš neapykantos, skruostai dega, kai kalbamė su skriaudiku… T. y. mūsų kūnas reaguoja į visas emocines reakcijas, savo kūno pagalba pajuntame, kas esame. Ir kiekvienas iš mūsų siekiame sukurti savo kūnui geriausias egzistavimo sąlygas: saugumą, šilumą, pasitenkinimą. Kad kūnui (ir sielai) būtų patogu, tereikia kontakto su kitais žmonėmis. Norime būti apkabinti mums brangių žmonių, norime patirti jų šilumą ir nusiteikimą mūsų atžvilgiu.

Į kūną orientuota psichoterapija

Egzistuoja psichologijos kryptis, vadinama į kūną orientuota terapija. Jos šalininkai įsitikinę, kad dauguma psichologinių ir somatinių (kūno) problemų galima išspręsti, jei kūnui leidžiama kalbėti apie savo problemas, nes kūnas „viska mena”, fiksuodamas mūsų jausmus, išgyvenimus, neigiamą gyvenimo patirtį. Kūno psichologija, anot ekspertų, yra trumpiausias kelias į pasąmonę, taigi ir į mūsų problemų ištakas. Apkabinę vienas kitą, net patys to nesuvokdami randame patikimiausią kelią į mums brangaus žmogaus širdį.

Apkabinimai yra skausmą malšinantys vaistai

Kai apsikabiname vienas kitą (natūralu, kad toks efektas kyla tik su mums svarbiais ir artimais asmenimis), organizme gaminasi endorfinai – laimės ir malonumo hormonai. Oksitocinas taip pat yra raminantis hormonas. Juk apsikabinimais parodome žmogui, kad jis nėra vienas, nes mes jį saugome. Taigi, taip patenkiname pagrindinį išlikimo ir saugumo instinktą. Reaguojant į šį veiksmą, gaminasi malonumo hormonai, kurie teigiamai veikia psichologinę ir fizinę žmogaus sveikatos būklę.

Kodėl vyrai mus apkabina?

Vyrams apkabinimus, nesvarbu, kas buvo iniciatorius, vertina kaip šilumos jausmą, sako, kad jie suteikia saugumo jausmą, nusiraminimo šaltinį. Apkabindami jie jaučiasi taip, tarsi tikrai turėtų draugą. Apkabinai padeda jaustis mylimam, leidžia užuosti savo mylimąją. Galų gale, apsikabinti tiesiog labai smagu ir malonu.

Jei vyras neapkabina…

Būna ir taip, kad praeina ne vienas pasimatymas, o vyras nesiekia moters apkabinti. Ką tai gali reikšti? Mes pradedame svarstyti, kad gal jis impotentas, gal aš jam nepatinku kaip moteris. Atmeskime kvailas abejones – jei jam jūs nepatiktumėte, vargu ar jis apskritai eitų su jumis į pasimatymus. Greičiausiai jis tiesiog nedrąsus ir bijo būti įžūlus. Tai galėjo lemti auklėjimo ypatumai ar jo psichologinis pasaulio suvokimas. Pabandykite jį paliesti atsitiktinai. Greičiausiai ši kibirkštis sukels didelę ugnį, kuri dega jo krūtinėje, bet jis bijo jums apie tai prisipažinti!

priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.12.2017 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (beržo, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: beržo lapų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:38 Receptai – Patiekalai Vaistažolės odos ligoms gydyti

Odos ligos liaudies medicinoje, Vaistažolės odos ligoms gydyti, receptai odos ligoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Grietine + Receptas/Video

Jeigu dievinate cukinijas ir ieškote vis naujų jų paruošimo būdų, štai jums puikus receptas. Cukinijų blynai – vienas geriausių sezoninių užkandžių. Juos galima patiekti su grietinės padažu. O galima į blyną įvynioti mėso...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau