Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 16

"Reuters" nori DEPOPULACIJOS, kad būtų pasiektas "klimato teisingumas", - sako, kad yra per daug gyvų žmonių.

Korporacijų kontroliuojama žiniasklaida praneša, kad bendras pasaulio gyventojų skaičius viršijo aštuonis milijardus žmonių, o tai, anot Reuters, yra per daug, kad būtų išlaikytas "klimato teisingumas".

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Kad būtų sustabdytas "visuotinis atšilimas" ir "klimato kaita", teigia Glorija Dickie (Gloria Dickie), daug šių žmonių - bet, žinoma, ne ji pati - turi pasitraukti, kad klimatas galėtų pasveikti.

Jei depopuliacija nebus įvykdyta, anot G. Dickie, tuomet "regionams, kurie jau dabar susiduria su išteklių trūkumu dėl klimato kaitos", teks patirti "dar daugiau sunkumų".

Dickie'io filosofiją palaiko ne kas kitas, o ekoekstremistas daktaras Paulas Ehrlichas, parašęs knygą "Populiacijos bomba", kurioje iš esmės propaguojamas masinis genocidas kaip vaistas nuo klimato kaitos.

Nepamirškite, kad Ehrlicho knyga pirmą kartą buvo išleista 1968 m. Jau tada klimato ekstremistai gąsdino save ir kitus, kad pasaulis yra beprotiškai perpildytas ir kad jį reikia išnaikinti.

Dickie iš tikrųjų cituoja "Gyventojų bombą" ir rašo, kad spartus gyventojų skaičiaus augimas kartu su klimato kaita "artimiausiais dešimtmečiais gali sukelti masinę migraciją ir konfliktus".

Smithsonian Magazine teigia, kad Ehrlicho propaganda prieš gyventojų skaičiaus augimą lėmė "žmogaus teisių pažeidimus visame pasaulyje".

Jei kada nors matėte ar girdėjote, kad vietoj nelegalių imigrantų ar nelegalių užsieniečių būtų vartojamas terminas "klimato migrantai", turite būti dėkingi tokiems žmonėms kaip Ehrlichas ir Dickie, nes jie įtvirtina klaidingą nuomonę, kad nelegalūs migrantai užplūdo Jungtines Valstijas, nes jų tėvynėse blogėja "klimatas".

"Reuters" propaganda skambėjo kaip scena iš Holivudo režisieriaus Rono Howardo filmo "Inferno" (2016 m.), kai antagonistas Bertrandas Zobristas (Bertrand Zobrist) TED Talk tipo paskaitoje pasisakė prieš gyventojų perteklių", - rašo Josephas Vazquezas leidinyje "Newsbusters".

"Zobristas tiesiog buvo vaizduojamas, kaip gąsdina susirinkusiuosius, kad planetos gyventojų skaičius artėja prie "8 milijardų dabar".

Dar vienas dalykas, kurį verta paminėti, yra tai, kad knygoje "Populiacijos bomba" Ehrlichas prognozavo, jog pasaulis taip persigaus, kad galiausiai žlugs... XX a. septintajame dešimtmetyje. Akivaizdu, kad taip niekada neįvyko, todėl Ehrlicho knyga yra grožinė literatūra.

Tai, kad kas nors vis dar ją cituoja, daug ką pasako apie klimato kulto atsidavimą, kuris ir toliau perteikia jos principus kaip mokslinę tiesą. Akivaizdu, kad Ehrlicho pažadėtas klimato sukeltas badas, dėl kurio "šimtai milijonų žmonių" mirtų iš bado, niekada neįvyko.

Ehrlichas taip pat prognozavo, kad vaikai, gimę septintajame dešimtmetyje ir vėliau, "paveldės visiškai kitokį pasaulį, kuriame septintojo dešimtmečio standartai, politika ir ekonomika yra mirę".

Buvo viena žiniasklaidos priemonė, žurnalas Smithsonian, kuri išdrįso pavadinti Ehrlichą jo nesąmonėmis. Jame paskelbtame straipsnyje aiškinama, kad Ehrlicho propaganda, nukreipta prieš gyventojų skaičiaus augimą, "paskatino kryžiaus žygį, dėl kurio visame pasaulyje pažeidžiamos žmogaus teisės".

"Ar "Reuters", nusprendusi paskelbti Ehrlicho paniką kartojantį straipsnį, nepamiršo šio fakto?" klausia Vazquezas.

"Žinoma, "Reuters" nesistengė atsiriboti nuo Ehrlicho. Tiesą sakant, šiame straipsnyje Ehrlichas net nebuvo paminėtas. Tiesą sakant, atrodė, kad "Reuters" ėmė vadovautis Ehrlicho pavyzdžiu ir sukūrė savo sušvelnintą "Populiacijos bombos" versiją."

Toje sušvelnintoje versijoje Dickie teigia, kad politikos formuotojai turi imtis drastiškų veiksmų, kad būtų užkirstas kelias pernelyg dideliam gamtos suvartojimui, nes žmonės "konkuruoja su laukine gamta dėl vandens, maisto ir erdvės".

Jos nuomone, įstatymų leidėjai gali skatinti ir priimti prieš gyventojų skaičiaus didėjimą nukreiptus įstatymus, įskaitant įpareigojimus, kurie leistų "pakeisti vartojimo įpročius". Tai "Populiacijos bomba", kurioje vėl naudojama ta pati nuvalkiota gąsdinimo taktika, kuri, žinoma, niekada nepasiteisina.

Norite daugiau sužinoti apie apgaulę, susijusią su visuotinio atšilimo apgaule? Tai galite padaryti svetainėje Climate.news.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.08.2019 laikas 16:20 Receptai – Patiekalai Minkščiausi ruletukai su obuoliais, skubant: ilgai neužsilaiko

Dalinuosiu skanių obuolių roletų receptu! Jų pagrindą sudaro tešla su grietine, kuris puikiai papildo sotų ir kvapnų obuolių įdarą. Būtinai išbandykite!

Skaityti daugiau

21.09.2019 laikas 14:39 Receptai – Patiekalai Pieniškos dešrelės bulvių tešloje

Tai nuostabi vakarienė, svečiams atradimas, jei jie netikėtai užsuks pas jus. Galimas dalykas, jums šis patiekalas bus antras iš mėgstamiausių patiekalų, po kiaušinienės. Žinoma, čia tik idėja, galite į bulves įdėti įvairius pr...

Skaityti daugiau

16.09.2018 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karpų
Karpos liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karpų, karpos, karpų gydymas, receptas karpoms, vaistažolės karpoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau