Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Lapkričio » 19

Patinimų malšinimas liaudiškomis priemonėmis

Česnakų laiškai

Česnakų laiškų naudinga pakramtyti vieną kartą per dieną, prieš valgį. Česnakai efektyviai skatina šlapimo išsiskyrimą, iš organizmo pašalina ne tik daug skysčių, bet ir išplauna toksines medžiagas. Česnakų laiškai padeda mažinti antsvorį, nes tirpdo riebalus. (Skaitykite: Kodėl patinsta įvairios kūno vietos: priežastys, simptomai ir dieta)

Kiaulpienės

Gydomajai priemonei ruošti reikia kiaulpienių lapų, vandens ir medaus. Pakaitinkite 2 puodelius vandens, užgesinkite ugnį, įberkite smulkiai supjaustytų kiaulpienių lapų ir įpilkite skysto medaus, leiskite nusistovėti 5 minutes, nukoškite. Taip paruoštą gėrimą per dieną išgerkite mažais gurkšneliais.

Kiaulpienių lapais efektyvu gydyti inkstų, kepenų ir virškinamojo trakto ligas bei malšinti rėmenį. Kiaulpienės skatina šlapimo išsiskyrimą, iš inkstų išplauna toksines medžiagas, iš organizmo druskų ir skysčių perteklių.

Petražolės

Gydomajai priemonei paruošti prireiks saujos petražolių žalumos ir vandens. Į 2 puodelius pakaitinto vandens įberkite petražolių lapelių, leiskite nusistovėti. Šio gėrimo patariama gerti 3 kartus per dieną. Petražolių žalumoje gausu mineralinių medžiagų, antioksidantų ir vitaminų. Šios medžiagos iš organizmo išplauna druskų ir skysčių perteklių, todėl apsaugo nuo įvairių kūno vietų patinimų.

Citrinos sultys

Priemonei ruošti reikia vandens ir vienos didelės citrinos arba Laimo vaisiaus. Perpjovę pusiau, iš citrinų išspauskite sultis, įpilkite šilto vandens. Taip paruošto gėrimo prieš valgį gerkite 2 kartus per dieną. Citrinos - natūralus diuretikas, padedantis iš organizmo pašalinti skysčių perteklių ir toksines medžiagas. Šie citrusiniai vaisiai taip pat efektyviai valo inkstus.

Obuolių actas

Paruošti gydomąją priemonę reikia 1 arbatinio šaukštelio obuolių acto ir puodelio vandens. Šių produktų mišinio patariama gerti vieną kartą per dieną. Obuolių actas organizmą aprūpina kaliu bei mažina natrio kiekį. Obuolių actas reguliuoja rūgštingumą (pH) žmogaus organizme.

Dilgėlės

Paruošti gydomąją priemonę reikia 1 arbatinio šaukštelio sausų dilgėlių šaknų miltelių ir vandens. Dilgėlių miltelius suberkite į verdantį vandenį, leiskite nusistovėti 5 minutes, nukoškite. Šio antpilo patariama gerti 3 kartus per dieną.

Dilgėlės efektyviai skatina šlapimo išsiskyrimą, todėl iš organizmo pašalina skysčių perteklių ir toksines medžiagas.

Blakinės kalendros sėklos

Gydomai priemonei reikės: pusės puodelio vandens ir 1 arbatinio šaukštelio blakinės kalendros sėklų. Sėklas užpilkite vandeniu, užvirkite, virkite, kol liks pusė skysčio, nukoškite. Šio nuoviro patariama gerti 3 kartus per dieną.

Blakinės kalendros sėklos skatina šlapimo išsiskyrimą, nes jose yra įvairių kūno vietų patinimus malšinančių vitaminų ir mineralinių medžiagų.

Bananai ir razinos

Bananuose ir razinose yra kalio, kuris neleidžia organizme kauptis skysčių pertekliui ir priaugti svoriui. Kalis - tai vidaus organams, audiniams ir ląstelėms labai reikalinga medžiaga. Kalis taip pat yra elektrolitas, padedantis normalizuoti natrio lygį žmogaus organizme.

Išorinės patinimų malšinimo priemonės

Ant patinusių kūno vietų patariama dėti ir 10 minučių palaikyti maišelius su ledu. • Dėmesio! Taip negalima gydytis sergantiems cukriniu diabetu ir turintiems kraujotakos sistemos sutrikimų.

Darykite pratimus

Dalykite tuos pratimus, kurie Jums patinka: vaikščiokite, plaukiokite, užsiimkite joga ir t.t. Kokius pratimus bedaiytumėte, svarbu, kad prakaituotumėte. Prakaituojant pagreitėja kraujotaka, todėl organizme nebelieka skysčių pertekliaus.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.03.2018 laikas 17:13 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais

Receptai su juoduoju serbentu. Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais. Juodasis serbentas liaudies medicinoje, juodaisiais serbentais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduo...

Skaityti daugiau

01.11.2017 laikas 17:40 Receptai – Patiekalai Medus, kiaušinis gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Sviesto, Kiaušinio trynių, Miltų, Medaus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau