Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Lapkričio » 24

Visatos ženklai, kurie pranašauja susitikimą su likimo žmogumi

Niekada nežinai, kur gali sutikti savo svajonių vyrą

Susitikimas su antrąja puse retai kada būna netikėtas. Visata pasistengs parodyti jums įvairius signalus ir užuominas. Kad jų nepraleistumėte, turite mokėti sulėtinti tempą, stebėti viską, kas mus supa, ir daryti teisingas išvadas.

Kokie požymiai padeda žmogui nustatyti, kad lemtingas susitikimas jau arti?

  • Jei susitaikėte su vienatve, jei joje jaučiatės patogiai ir jaukiai, jei nusivylėte pašlijusiais santykiais ir atsitiktiniais pasimatymais, jei susitikimai neteikia jums džiaugsmo ir praradote viltį sulaukti naujos meilės ir santykių, tai ženklas! Visata suteikia jums galimybę atsipalaiduoti, nustoti ieškoti ir laukti. Ji siūlo tiesiog laukti, kol gyvenimas pasikeis. Jūsų vyras jau yra ant slenksčio, jums nebereikia niekieno ieškoti patiems, nusivilti pažintimis ir atsitiktiniais susitikimais. Atminkite, kad mažus rūpesčius, kurie, tarsi sniego gniūžtė, vienu metu nukrito jums ant galvos, netrukus užgoš susitikimo su lemtingu žmogumi džiaugsmas.
  • Jei po išsiskyrimo greitai atsikratote visų nuoskaudų ir rūpesčių, jūsų siela rami ir tvarkinga, trokštate išorinių (pakeisti šukuoseną, garderobą ir pan.) ir vidinių (naujų pomėgių) pokyčių - tai rodo, kad artimiausiu metu turėtumėte būti ypač atsargūs, kad nepraleistumėte savo meilės, kuri vaikšto kažkur netoliese.
  • Jei pametėte žiedą namuose, vadinasi, jūsų mylimasis yra ant slenksčio. Jei pametėte auskarą, vadinasi, netrukus turėsite vestuves.
  • Jei pastebėjote, kad lengvai atleidžiate visas skriaudas, nustojote laikyti nuoskaudas prieš žmones, jūsų širdis atvira ir pasirengusi užmegzti naujus santykius. Laukite, kol pats likimas netrukus pasibels į jūsų duris.
  • Jei vis dažniau pastebite, kad į jus žvelgia nepažįstami žmonės, tai ne veltui. Žinoma, tai gali sukelti nepatogumų ir įtampą. Tačiau kiekvienas jūsų kelyje sutiktas žmogus gali būti ne atsitiktinis, o atsiųstas pačios Visatos. Kai žvelgdami vienas kitam į akis pajusite žąsies odą, neatsitraukite iš karto, jei tai susitikimas su mylimuoju.
  • Jei dažnai sapnuojate aiškius sapnus, Visata per juos siunčia jums signalus. Jei sapne matote nepažįstamą žmogų, prisiminkite jį arba ją, o dar geriau - užsirašykite visas sapno detales į užrašų knygelę, kad nepamirštumėte. Taip galėsite iš karto nustatyti tinkamą žmogų ir išvengti nereikalingų susitikimų. Jei sapnuojate batus, žinokite, kad tai ženklas, jog ruošiatės tuoktis. Jei sapne matote baltas arba raudonas rožes, tai ženklas, kad atėjo laikas rinktis vestuvinę suknelę. Žuvys yra ženklas, kad esate nėščia. Sapne matuotis sijoną - tai pasimatymas.
  • Jei tvenkinyje pamatysite dvi gulbes, apsivijusias kaklą, tai bus ženklas. Visata jums sako, kad netrukus jūsų gyvenime įvyks ilgai lauktas susitikimas su lemtingu žmogumi.
  • Jei kelyje randate pasagą, žinokite, kad tai ne atsitiktinumas. Tai ženklas, kad netrukus būsite laimingi.
  • Jei daugiamilijoniniame mieste ant grindinio rasite balto paukščio plunksną, žinokite, kad tai Visatos ženklas, kuris jums duoda užuominą, kad turėtumėte būti atsargesni, nes jūsų mylimas žmogus yra kažkur netoliese. Nepraleiskite. O jei ant palangės pamatysite balandį, žinokite, kad netrukus ištekėsite!
  • Jei per vestuves pagaunate nuotakos puokštę, tai - greitos santuokos ženklas.
  • Jei jums niežti lūpas, netrukus teks bučiuotis. O jei jums niežti kulną, netrukus būsite pakviesti į pasimatymą.
  • Jei tau niežti dešinę ranką, tikėkis sutikti gerą žmogų. Jei tau niežti kairę ranką, tikėkis dovanų.

Kaip įvyksta lemtingi susitikimai?

Apskritai visi sėkmingi susitikimai įvyksta netikėtai, jiems neįmanoma pasiruošti. Ne veltui sakoma, kad žmogus gali nueiti išnešti šiukšlių arba nubėgti į artimiausią parduotuvę nusipirkti duonos ir sutikti savo likimą. Viskas gali vykti labai greitai ir žmogui nepastebimai. Galite tiesiog peržvelgti socialinių tinklų kanalą ir pamatyti jį ar ją...

Kai padarysite įspūdį nepažįstamam žmogui, net jei nedėvėsite makiažo ir nevilkėsite senų sportinių kelnių, jis jumis susidomės bet kada ir bet kur. Kiekviena diena yra tarsi nauja pažintis, kuri sukrečia iki širdies gelmių.

Būkite atidūs, nepraleiskite lemtingo susitikimo, neapsunkinkite visatos užduoties, kuri siunčia jums signalus, kuriuos ne visada pastebite. Sėkmės jums!
 

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.09.2019 laikas 17:35 Receptai – Patiekalai Smėliniai sausainiai su riešutais
Pagaminti skanius sausainius iš smėlinės tešlos gana paprasta. Patiekalo paruošimui reikia nedidelio kiekio ingredientų ir laiko. Tokie sausainiai taps puikia bet kokio stalo puošmena, o svarbiausia – kiekvienas, kuris jų paragaus...

Skaityti daugiau

29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

03.06.2019 laikas 18:06 Receptai – Patiekalai Kondensuoto pieno spurgos dingsta garso greičiu!
Mieli draugai, šiandiena norėčiau pasidalinti su vienu nuostabiu receptu – spurgos iš kondensuoto pieno. Mano vaikai tiesiog šias spurgas dieviena.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau