Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Lapkričio » 26

Liaudiška patirtis nuo gerklės, sąnarių skausmų, osteochondrozės

Medaus eliksyras

Palaikyti organizmo jėgas žiemą gali padėti skanus medaus mišinys su džiovintais vaisiais ir riešutais: 300 g graikinių riešutų branduolių, 300 g džiovintų abrikosų, 300 g juodų razinų be kauliukų, 4 vidutinio dydžio citrinos, 400 g medaus. Nuvalytus graikinius riešutus, džiovintus abrikosus, razinas ir citrinas su žievele sumalti su mėsmale, sudėti medų ir gerai išmaišyti. Mišinį laikyti šaldytuve gerai uždarytame stikliniame inde. Vartoti po 3-4 arbatinius šaukštelius per dieną, rekomenduojama prieš valgį, vaikams - po 2 arbatinius šaukštelius per dieną.

Nuo gerklės skausmų ir perštėjimo galima paruošti nuovirą pagal tokį receptą: paimti 1 dalį liepžiedžių ir 2 dalis ąžuolų žievės. Viską susmulkinti ir gerai permaišyti. Valgomąjį šaukštą mišinio užpilti 1 stikline verdančio vandens, ant mažos ugnies palaikyti 5 minutes, nukošti, nuovire išmaišyti 1-2 arbatinius šaukštelius medaus. Šiuo nuoviru skalauti gerklę kas valandą, kol būklė pagerės.

Vaistas iš migdolų

Vertinga vaistinė priemonė yra nuvalytas neapkepintas ‘saldusis migdolas”. 5-6 migdolų branduolius suvalgius valgymo pradžioje, sumažėja staigūs cukraus išmetimai į kraują po valgio, todėl migdolai labai naudingi, sergant cukriniu diabetu.

Migdoluose yra labai daug nesočiųjų riebiųjų rūgščių, kurios užkertą kelią kraujagyslių sienelių aterosklerozei. Kasdien suvalgyti 5 migdolų branduolius su valgomuoju šaukštu medaus naudinga aterosklerozės profilaktikai.

Migdolai su medumi naudingi, sergant astma ir lėtiniu bronchitu. Susmulkinti 100 g migdolų, sumaišyti su stikline medaus (geriau liepų). Nuo plaučių ligų: vartoti mišinį po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną prieš valgį. Užgerti geriausia čiobrelių ir raudonėlių arbata.

Nuo sąnarių skausmų

Sumažinti sąnarių ir nugaros skausmus gali padėti lauro lapai. Visam gydymo kursui reikia 3 pakelių (po 20 g).

1-oji diena: vieną valgomąjį šaukštą smulkintų lauro lapų sudėti į emaliuotą indą, užpilti 300 ml vandens, pavirti 5 minutes, tada nukelti nuo viryklės, apvynioti šiltu apklotu ir palaikyti 3 valandas. Paskui skystį nupilti (0,5 stiklinės 250 ml) ir mažais gurkšneliais išgerti prieš miegą.

2-oji ir 3-ioji diena: tas pats.

Po savaitės kursą pakartoti. Kasdien reikia ruošti šviežią tirpalą. Po metų kursą galima vėl kartoti.

Stuburo kaklinės dalies osteochondrozės gydymas

Mano draugą Igną vargina stuburo kaklinės dalies osteochondrozė. Jis daug kartų gulėjo ligoninėje, gydėsi brangiais vaistais. Truputį padėdavo, o paskui vėl viskas prasidėdavo iš naujo. Ignas kreipėsi į mane: “Gal tu man kaip nors padėsi? Tu juk moki megzti. Gal kokį šiltą šalikėlį numegzti gali?”

Pagalvojau, kodėl gi nepadėjus. Juk gydausi kelius antkeliais iš avių vilnos... Gal ir kaklui tiktų?

Numezgiau Ignui šalikėlį iš grynos avių vilnos, prisiuvau sagas, padariau kilputes ir padovanojau. Jis užsidėdavo tą šaliką ant kaklo vakare, net eidavo miegoti su juo. Iš pradžių skundėsi, kad truputį badosi, bet paskui priprato ir sakė, kad kaklui jau geriau. Dabar tepa kaklą menovazinu, musmirių trauktine ir dar kažkuo, paskui užsideda tą šaliką ir miega su juo. Sako, kad palengvėjo rimtai.

Aš ir sau nusimezgiau tokį šalikėlį. Ir tikrai: truputį badosi. Bet įtrynus kaklą pipirų trauktine, nebesibado.

Gerklės daugiau nebeskauda

Sveiki! Norėčiau papasakoti savo pagijimo istoriją. Nuo vaikystės turėjau problemų su gerkle. Angina ir angina... Ledais niekada nesimėgavau. Žinojau - paragausiu ir gulėsiu su temperatūra. Su draugais negalėdavau sau leisti šalto limonado atsigerti. Maudydavausi tik šiltame vandenyje. Žodžiu, augau kaip lepi mimoza. Susipažinau su Alma, savo būsima žmona, ir ji ėmėsi manęs.

Man, sako, reikalingas vyras, kuris saugotų ir gintų mane, stiprus ir sveikas, o ne kosinti palepusi panelė. Nori vesti - gydykis. Mergina ji aktyvi, kartais net labai. Apskambino visas drauges ir rado gydomojo antpilo receptą. Ruošė jį Alma taip: lygiomis dalimis sumaišė medetkų žiedus, jonažolių ir čiobrelių žolę. Arbatinį šaukštelį mišinio užpylė stikline verdančio vandens, laikė 20-30 minučių, paskui nukošė. Šiuo antpilu skalavau gerklę kiekvieną rytą ir vakare prieš miegą. Jau po mėnesio pabandžiau suvalgyti ledų ir - įsivaizduokite -nesusirgau. Dabar ir girą, ir pieną geriu iš šaldytuvo. Ir draugų savo nebenervinu, išgeriu su jais kartais šalto alučio - ir viskas gerai.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.09.2019 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Apverstas karamelinis obuolių pyragas
Kepamus obuolius ištraukite iš orkaitės, apibarstykite cinamonu ir ant viršaus supilkite tešlą. Pyragą dėkite atgal į orkaitę ir kepkite 25 – 30 minučių, kol gražiai apskrus.

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 12:55 Receptai – Patiekalai Purus pyragas per penkias minutes

Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą…

...

Skaityti daugiau

11.09.2019 laikas 20:44 Receptai – Patiekalai Purūs kefyriniai paplotėliai
Tokiais puriais paplotėliais dažnai mane lepino močiutė, kepė juos kiekvieną savaitę. Kaip sunku būdavo sulaukti, kol jie nors truputį atauš… Dabar aš gaminu tokius paplotėlius savo artimiesiems, kuo jie neapsakomai džiaugiasi!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau