Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 29

Ar įsimyli blogus, ar gerus berniukus?

Jei nuolat įsimylite to paties tipo vyrus, šis straipsnis skirtas jums. Išsirinkite tą, kuris paprastai jus traukia, ir sužinokite, ką tai sako apie jus.

1. Narcizas.

Jo žavesys, talentas, sėkmė, grožis, charizma jus užburia. Tačiau jis kelia aukštus reikalavimus, nuolat jus kritikuoja ir yra susitelkęs į save.

Jei jums patinka toks tipas: jūs taip pat esate narcizas. Tiesą sakant, narcizai savęs visai nemėgsta. Dėl savo narcisizmo jie bando save įtikinti, kad yra geri. Narcizai traukia vienas kitą, nors jų santykiai yra labai įtempti, kai bandoma nuspręsti, kieno poreikiai turėtų būti svarbiausi.

2. Emociškai nestabilus.

Jis negali būti šalia, kai jums jo reikia. Jis nuolat ieško pasiteisinimų, yra neryžtingas. Jis daug kalba apie savo praeitį. Jis gali sakyti, kad jam patinki, bet dar nėra pasirengęs santykiams.

Jei jie jums patinka: nesijaučiate nusipelnęs daugiau. Jaučiatės nevertas. Greičiausiai todėl, kad anksčiau buvote išmestas arba su jumis buvo netinkamai elgiamasi. Ir tikėjote, kad to nusipelnėte.

3. Kas nors, ką reikia pataisyti.

Jis jaučiasi prastesnis už jus. O jūs manote, kad jis - nešlifuotas deimantas. Dabar jis nėra toks geras, bet turi potencialo. Santykiai su juo yra tarsi projektas.

Jei jums tai patinka: esate hiperkompensuojantis ir dažnai ieškote pasiteisinimų dėl ko nors ar ko nors. Turite pakankamai kantrybės bet kokiems santykiams, nes esate pasirengęs viską išspręsti ir ištaisyti. Dažnai toks elgesys yra hiperkompensacija po kokios nors klaidos jūsų gyvenime, siekiant įrodyti sau, kad esate vertas santykių.

4. Žmogus, kuris bijo įsipareigoti.

Jo santykių istorija trumpa, jis tikriausiai niekada nebuvo vedęs. Jis turi keletą pasiteisinimų, kodėl nesutiko tinkamos moters. Jis sako, kad dar turės laiko sukurti šeimą.

Jei tau tai patinka: tau reikia vyro dėmesio. Ir jūs pritraukiate vyrus, kurie nori jus "išgelbėti", bet ne būti su jumis amžinai. Tikėtina, kad jūsų ankstesni santykiai nutrūko gana staiga, ir tai yra tarsi potrauminis jausmas.

5. Jo didenybė Parazitas

Jis naudojasi jumis ir jūsų pagalba.

Jei jums tokie patinka – jūs nepasitikite savimi. Turite žemą savivertę ir tai pritraukia įkyrius, savanaudžius, kurie jumis naudojasi.

6. Manipuliatorius

Jis kaltina jus dėl dalykų, dėl kurių jūs visiškai nieko dėta. Kalba su jumis kaip su vaiku. Kritikuoja jūsų charakterį.

Jei jums tokie patinka – turite problemų su emocinėmis ribomis. Jūs instinktyviai nesuvokiate, kur reikia nusibrėžti emocinės atsakomybės ribą tarp savęs ir kitų. Norisi visiems aplinkui įtikti, patikti, atrodyti geresnei.

7. Skuduras

Jis sutiks su viskuo, ką pasakysite. Turi labai žemą savivertę. Neturi savo nuomonės ir netgi troškimų.

Jei jums tokie patinka – trokštate viską kontroliuoti, o tokie vyrai myli jus, kontroliuojančią, kadangi jaučia jumyse tą brandumą, kurių jiems patiems trūksta. Gaila, bet tokie vyrai paprastai nesivysto, taip ir išlikdami štai tokiais skudurais.

8. Užimtas

Ne darbu, o žmona ar kita mergina

Jei jums tokie patinka – turite žemą savivertę, nemylite savęs. Kad ir kokie būtų pasiteisinimai, bet jeigu kuriate santykius su žmogumi, kuris jau turi kitus santykius, tuo jūs demonstruojate vieną iš pačių žemiausių meilės ir pagarbos sau pačiai formų. Jei susitikinėjate su neištikimu, esate neištikima pati sau.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.11.2019 laikas 15:11 Receptai – Patiekalai Karka Aluje. Čekų Receptas Su Medumi Ir Garstyčiomis

Gaminti karką galima tamsiame arba šviesiame aluje. Bet tamsiame ji gaunasi aštresnio „vyriško“ skonio, o baltame – švelnesnė. Ir būtinai reikia kepti karką iki charakteringos rusvos plutelės. O patiekti tokią...

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Varškės apkepas su razinomis

Tobulas varškės apkepas su razinomis. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30-45 min. Razinas užmerkiame vandenyje. Sviestą laikome kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Varškės apkepas kepamas 35-40 minučių&nb...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:25 Receptai – Patiekalai Traškūs vaflių ritinėliai be vaflinės
Jei jums kilo noras prisiminti vaikystės skonį, pasigamini skanius, traškius susuktus vaflius, bet neturite po ranka vaflinės, šią problemą labai lengva išspręsti. O, ir vaflių kepimas keptuvėje užims mažai laiko....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau