Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 6

Rachel Levine reikalauja, kad gydytojai stumtų lytinės brandos blokatorius ir lyties keitimą mažiems vaikams

Džo Baideno (Joe Biden) sveikatos sekretoriaus padėjėja paragino gydytojus versti vaikus vartoti lytinio brendimo blokatorius ir lyties keitimo operacijas.

Naujausiame vaizdo įraše matyti, kaip Levine pasisako už tai, kad gydytojai atliktų lyties keitimo operacijas nepilnamečiams, o tai sukėlė tiek tėvų, tiek medikų pasipiktinimą.

Levine'as, biologinis vyras, gimęs kaip Richardas Levine'as (Richard Levine), mano, kad gydytojai turi imtis pagrindinio vaidmens propaguojant kraštutinę Bideno režimo ideologiją.

Apie tai praneša Thegatewaypundit.com: Megan Brock, tėvų teisių aktyvistė iš Filadelfijos apylinkių, paskelbė vaizdo įrašą, kuriame persirengęs sekretorius kalba gydytojams, 2022 m. rugsėjo 22 d. dalyvavusiems Pitt Pediatric Grand Rounds seminare. Savo kalboje Levine'as ragino gydytojus tapti aktyvistais už savo "bendruomenes, mokslą, užuojautą ir rūpestį".

"Šie pokalbiai nebūtinai turi apsiriboti ar apsiriboti medicinine aplinka, - sakė Levine'as. "Pasisiūlykite kaip informacijos šaltiniai ne tik jaunimui, bet ir mokyklų mokytojams, direktoriams, mokyklų taryboms, profesinėms organizacijoms, laisvalaikio centrams, apskričių komisijos nariams ir kitiems, kuriems būtų naudinga ši informacija ir jūsų požiūris."

Levine'as toliau minėjo, kad šie pokalbiai yra labai svarbūs siekiant kovoti su "prielaidomis, kuriomis grindžiami šiandienos išpuoliai prieš translyčius žmones". Jis tęsė:

"Norint atitraukti šį nežinojimo šydą, reikia šių papildomų pastangų. Pasiekėme lūžio tašką dėl vaidmens medicinoje ir pilietiniame gyvenime, dėl LGBTQI+ plius jaunimo ir kitų amerikiečių sveikatos ir gerovės. Tie, kurie puola mūsų bendruomenę, vadovaujasi politine darbotvarke. Jie atmeta ... nusistovėjusio mokslo ir ... elementarios žmogiškosios užuojautos vertę.

Tai ne pirmas kartas, kai Levine'as propaguoja nepilnamečių žalojimą. The Gateway Pundit's Cristina Laila dar liepos mėnesį atskleidė grėsmingą Levine'o darbotvarkę Amerikos jaunimui. Pateikiame jos pranešimo ištrauką ir vaizdo įrašą:

Jie siekia mūsų vaikų.

Džo Baideno sveikatos apsaugos ministro padėjėja, daktarė Reičelė Levinė (Rachel Levine), sakė, kad turime "įgalinti" vaikus vartoti brendimą blokuojančius vaistus.

Daktarė Levine, biologinis vyras, teigiantis, kad yra moteris, yra transseksualė, kuri yra Bideno režimo, siekiančio chirurginės ir cheminės vaikų kastracijos, veidas.

Šis žmogus yra blogas ir pavojingas.

Užuot naikinusi savo vaikus šiais piktais eksperimentais, Amerika turėtų ieškoti tinkamų patarimų Europoje. Tokios liberalios valstybės kaip Švedija ir Suomija uždraudė medicininį nepilnamečių keitimą ne klinikinių tyrimų metu.  Artimiausiais mėnesiais jų pavyzdžiu gali pasekti ir Anglija. Įsivaizduokite tūkstančius išgelbėtų gyvybių.

Respublikonai privalo surengti klausymus, kad atskleistų demonišką Rachel Levine darbotvarkę Amerikos visuomenei. Kitas žingsnis - pašalinti Bideno režimą per apkaltą arba per 2024 m. rinkimus.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Iš kur tiek išgamu valdžioje atsiranda? Bet ir jiems ateis galas !
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Paprasčiausias ir sėkmingiausias naminės duonos receptas

Su kvapnia, traškia plutele, tikras skanumėlis. Skanios naminės duonos receptas gaminkite duoną patys namuose!

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 18:59 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Gardus šokoladinis pyragas

Paprastai pagaminamas, drėgnas ir gardus šokoladinis pyragas. Šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau