Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 9

Vykstančios COVID apgaulės: kaip valdantysis elitas melavo apie kaukes ir kaukių mandatus

Pasaulinio elito netinkamas elgesys su covid-19 pandemija smarkiai pakirto pasitikėjimą ekspertų nuomone. Atsiranda naujos informacijos, kad aukšto rango pareigūnai abejojo dėl politikos, kuri buvo primesta Amerikos visuomenei. Misūrio generalinis prokuroras Erikas Šmitas (Eric Schmitt), pasidalijęs savo parodymų daktarui Entoniui Fočiui (Anthony Fauci) rezultatais, atskleidė, kad Fočis nenuoširdžiai pasisakė už veido kaukes:

Kita smulkmena iš Fauci parodymų: Vasario 20 d. jis elektroniniu paštu išsiuntė laišką draugei, kuriame patarė, kad kaukės yra neveiksmingos.

Dar kartą patvirtino kovo 31 d.

Balandžio 3 d. jis tvirtai įsitikinęs, kad kaukės turėtų būti dėvimos, nors negalėjo nurodyti nė vieno tai įrodančio tyrimo.

Po to sekė įsakymai - sugriautos gyvybės.

Daugybė tyrimų paneigė veido kaukių veiksmingumą, tačiau kaukės įpareigojimai tapo nacionaliniu mastu svarbūs. Pandemijos isterijos įkarštyje Amerikos ekonominių tyrimų institutas paskelbė seriją kandžių straipsnių, paneigiančių veido kaukių naudingumą. Iš tiesų, viename svarbiame 2020 m. tyrime drąsiai pripažinta, kad kaukės pirmiausia yra simbolinio pobūdžio:

Mes žinome, kad kaukės dėvėjimas ne sveikatos priežiūros įstaigose mažai apsaugo nuo infekcijos, jei apskritai apsaugo. Visuomenės sveikatos priežiūros institucijos apibrėžia reikšmingą Covid-19 poveikį kaip kontaktą veidu į veidą su pacientu, kuriam yra Covid-19 simptomų, per 6 pėdų atstumą, trunkantį bent kelias minutes...

Todėl tikimybė užsikrėsti Covid-19 per atsitiktinį bendravimą viešoje vietoje yra minimali. Daugeliu atvejų noras plačiai maskuotis yra reflektyvi reakcija į nerimą dėl pandemijos.

Kovid-19 isterija neaplenkė net vaikų. Kaukės tapo įprastu dalyku Amerikos ir viso pasaulio mokyklose, nepaisant daugybės tyrimų, įrodančių, kad jos gali pakenkti nepilnamečiams. Viename Vokietijoje atliktame tyrime pažymima, kad tėvai išreiškė susirūpinimą dėl kaukės naudojimo neigiamo poveikio vaikams. Be to, įrodymai rodo, kad kaukių naudojimas riboja vaikų saviraiškos galimybes. Mokytojų ir bendraamžių veido išraiškų skaitymas padeda vaikui vystyti kalbą, tačiau, deja, kaukės buvo reikalingos net per tarpgrupinius pokalbius.

Neseniai žurnale "Cognitive Research: Principles and Implications, teigiama, kad kaukių naudojimas trukdė vaikams atpažinti veidus. Tyrėjai iškėlė prielaidą, kad sutrikę veidų atpažinimo gebėjimai turi neigiamų pasekmių vaikų emocinei raidai, teigdami, kad "veidų atpažinimo rezultatų pokyčiai ir iš dalies užtušuotų veidų apdorojimo pokyčiai gali turėti reikšmingą poveikį vaikų socialinei sąveikai su bendraamžiais ir jų gebėjimui užmegzti santykius su pedagogais".

Plačiai paplitę kaukės įpareigojimai nedavė naudos vaikams, ir, užuot išvengę kovidų sukeltų mirčių, jie privedė prie žmonių mirčių. Dr. Zachariaso Fogeno iš Vokietijos teigimu, "kaukės įpareigojimai iš tikrųjų sukėlė maždaug 1,5 karto daugiau mirčių arba [maždaug 50 proc. daugiau] mirčių, palyginti su kaukės įpareigojimų nebuvimu". Dr. Z. Fogenas iškėlė teoriją, kad pakartotinis hiperkoncentruotų lašelių, kuriuos sulaiko kaukės, įkvėpimas sukėlė dar sunkesnius negalavimus ir paskatino mirtingumą.

Kovido-19 skandalas parodė, kad elitas sąmoningai dezinformavo visuomenę ant kiekvieno kampo. Piliečiai buvo peikiami už tai, kad ignoruoja įpareigojimus naudoti kaukes, nors buvo aišku, kad jos neveikia. Dar baisiau buvo juodinami tie, kurie atsisakė pritarti covid-19 vakcinoms.

Vakcinos paprastai būna sėkmingos, tačiau covid-19 vakcinos visuomenei buvo primestos be tinkamų tyrimų. Priešingai nei teigia politiškai motyvuoti veikėjai, naujausi covid-19 vakcinų tyrimai yra stulbinamai neigiami. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad miokarditu dažniau serga paskiepytieji ir kad natūralus imunitetas puikiai apsaugo nuo viruso. Be to, yra daugybė įrodymų, kad labai išreklamuoti uždarymai buvo katastrofa. Po valdančiojo elito organizuoto visuomenės apgaudinėjimo būtų kvaila pasitikėti jų pasiūlymais.

Pandemija mus teisingai pamokė, kad valdantysis elitas fabrikuos įrodymus ir piktnaudžiaus duomenimis, kad mūsų sąskaita propaguotų savo darbotvarkę, ir vargu ar kada nors galės atgauti mūsų pasitikėjimą.

Autorius: Lipton Matthews iš"The Epoch Times",

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

18.07.2019 laikas 15:17 Receptai – Patiekalai Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityti daugiau

10.01.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis kaštonais
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Paprastasis kaštonas liaudies medicinoje, kaštonais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau