Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 15

Meilė negali būti tobula, bet ji gali būti tikra

Meilė, kuri leidžia jaustis gerai...

Meilė neturi tikslaus apibrėžimo, nes bet koks apibrėžimas yra ribotas, o meilė neturi ribų. Be to, tobulumo nėra net ir meilėje. Tačiau labai svarbu visada siekti geriausios ir labiausiai tenkinančios meilės - meilės, kuri leidžia gerai jaustis.

Meilėje turite būti ištikimi sau ir savo jausmams. Tiesą sakant, norėdami išmokti mėgautis tikra meile, pirmiausia turite atlikti tam tikrą vidinį darbą su savimi. Tai gali būti gana sunku, nes turite atsikratyti visų savo iliuzijų.

Turite atsiminti, kad nesate pusė nieko ar nieko. Jums nereikia, kad kas nors jus papildytų. Taip pat neturėtumėte skatinti kitų žmonių ką nors užbaigti.

Tačiau prisiminti tai tinkamu momentu dažnai gali būti gana sunku, nes ši idėja prieštarauja visoms toms romantiškoms idėjoms, kurias nuolat matome Holivudo ir Disnėjaus filmuose.

Tačiau tai ne tik prisirišimas, stipri trauka ar nesveikas potraukis kitam asmeniui. Tai - perdėtas prisirišimas. Kitaip tariant, tai yra poreikis ir priklausomybė nuo kito asmens, kad šis patenkintų jų poreikius.

Privalote suprasti, kad negalite reikalauti, jog kas nors kitas būtų atsakingas už jūsų sąžiningumo jausmą, kompensuotų jūsų trūkumus ar išspręstų jūsų problemas. Tik tada suprasite, ko iš tikrųjų galite tikėtis iš tikros meilės.

Tikra meilė yra jūsų gerovės pagrindas

Nesveika meilė - tai meilė, kuri veda žmogų iš kelio. Tai meilė, kai prarandate savo tapatybę. Viskas dėl to, kad esate pasinėręs į jus užplūstančius jausmus. Tačiau tai nėra tobula meilė.

Jus mokė, kad šis nuostabus jausmas turi būti nepaprastai stiprus ir visiškai pakeisti jūsų gyvenimą.

Tikra meilė nereiškia, kad jūsų santykiuose nebus jokių problemų ar ginčų. Tai reiškia, kad jūs ir jūsų partneris galėsite kartu spręsti konfliktus ir netgi susitaikyti su dalykais, kurių neįmanoma išspręsti ar pakeisti. Sveikas prieraišumas ir meilė moko jus būti vienybėje su partneriu ir tiesiog būti laimingais.

Tikrai meilei reikia vietos, kur ji galėtų gyventi, miegoti ir pasislėpti nuo pavojų. Jai reikia, kad egzistuotumėte. Taip pat reikia, kad mylėtumėte save, nes kitaip negalėsite mylėti kitų. Jai taip pat reikia, kad jūsų partneris elgtųsi panašiai. Jūs abu esate svarbūs.

Galiausiai suprasite, kad visada svarbūs paprasti dalykai: pokalbiai trečią valandą ryto, atsitiktinės šypsenos, siaubingos nuotraukos, kurios priverčia garsiai juoktis, trumpi eilėraščiai, nuo kurių norisi verkti. Knygos, apie kurias niekas kitas nežino ir kurios tampa jūsų mėgstamiausiomis. Gėlės, kurias pini į plaukus, ir kava, kurią geri vienas. Tai labai svarbūs dalykai, kurių paprastumas sukelia stiprias emocijas.

Tikra meilė kuriama kiekvieną dieną

Tikra meilė kuriama kiekvieną dieną be jokių taisyklių ar tvarkaraščių. Jūsų antroji pusė neprivalo apie jus žinoti visko. Jai to žinoti ir nereikia, svarbu tik gerbti asmeninę erdvę ir žinoti jūsų praeitį bei dabartį.

Jūsų tikroji meilė jūsų neišduos, neįžeis ir neatstums. Jai nereikia su jumis atsisveikinti, kadangi ji nesiruošia niekur išeiti. Ji dovanoja saugumo jausmą ir apsaugo nuo baimės. Dar daugiau, ji suteikia jums pasitikėjimo savimi ir niekada jumis neabejoja.

Tikras nuoširdumas grindžiamas pagarba. Kiekvieną dieną iš naujo atrandate visus savo partnerio privalumus ir trūkumus. Jūs vertinate visas jo savybes ir ištirpstate savo meilės jam pastovume. Žinojimas, kad turite vietą, kur jums bus saugu ir komfortiška, net jei visas pasaulis sugrius, suteikia pasitikėjimo.

Tikra meilė – tai ne tobula komanda, o tvirtas ir ryžtingas aljansas.

Meilė negali būti ideali. Tačiau ji gali būti tikra. Tokia meilė duoda, dovanoja, dalinasi ir nieko neprašo mainais. Ji priverčia jūsų sielą šypsotis. Tai tokia meilė, kuri niekada nuo jūsų nenusisuks.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

30.04.2020 laikas 08:58 Receptai – Patiekalai Labai Skanus Karamelinis Obuolių Pyragas
Nors šis karamelinis obuolių pyragas ir yra karališkai atrodantis, bet jį tikrai nėra sunku pasigaminti. Karamelinis obuolių pyragas - labai gardus patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite.

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:04 Receptai – Patiekalai 5 minutės ir keletas valandų šaldytuve, ir skanus tortas paruoštas!

Patinka jums saldumynai? Esate tikri, kad jūs neprieštaraujate pasmaguriauti skaniu desertu su karšta arbata. Bet, kartais taip nesinori teptis miltais, minkyti tešlos ir ilgą laiką kepti skanėstą orkaitėje.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau