Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 19

Kokius dalykus moterys labai mėgsta, bet gėdijasi prašyti vyrų

Atrodo, kad nuo to laiko, kai egzistuoja vyrai ir moterys, moterys dažniausiai kažką užsimena, o vyrai to nesupranta. Vyrai supranta tik tai, kas jiems sakoma tiesiogiai. Moterys gali ko nors drovėtis. Galbūt bijote neigiamos reakcijos arba vyras manys, kad tai kvaila idėja. Yra daugybė priežasčių, kodėl moteris gali drovėtis prašyti. Taigi vyrai turėtų nuo pat pradžių žinoti, ko moterys nori, bet per daug drovisi paklausti.

Romantiškas vakaras. Atrodo, kad norisi ir romantikos, žvakių, kaip filmuose. Bet ką daryti, jei vyras sako "ne"? Jis iš tavęs juoksis? Iškart bus aišku, kad to niekada neįvyks. Todėl net nenoriu klausti, tegul gyvena viltimi. Bet vis dėlto labai norėčiau.

Žinoma, kalbama ne apie visas moteris. Tačiau daugelis moterų tikrai to nori. Siūlau vyrams pasiūlyti savo moteriai romantišką vakarą ir pažvelgti į jos veidą. Esu įsitikinęs, kad daugelį toks pasiūlymas maloniai nustebintų.

Netikėtas gestas. Tai prasminga. Visų pirma, moterims pirmiausia gėda prašyti, nes tai nebus staigmena, to bus tikimasi. Be to, yra baimė būti atstumtam ir pan. Antra, moterys mėgsta dėmesį.

Staiga nupirksite dovaną, galbūt gėlių, parodysite savo rūpestį ar pan. Moterys to labai nori, bet niekada to neprašo. Jie gali apie tai kalbėtis tarpusavyje, bet savo vyrui apie tai nepasakos.

Pripažinimas. Manau, kad tai ir yra svarbiausia. Moterys labai stengiasi ir sulaukia labai mažai pripažinimo. Kai kurie vyrai net nemoka padėkoti už valymą, skalbimą ir maisto gaminimą. Norėčiau, kad jis kaskart tai pastebėtų ir kaskart pasakytų "ačiū".

Norėčiau, kad jis pastebėtų naują nagą arba naują megztinį. Vyrai labai retai įžvelgia ką nors naujo moteriai. Noriu, kad jis viską pastebėtų ir pagirtų. Žinoma, neperžengiant protingos ribos.

Taip, šiuo požiūriu vyrams labai sunku. Turite ko nors išmokti, ką nors atspėti, ką nors padaryti. Retas vyras gali tai padaryti. Taigi, jei moterys skaito šį straipsnį, patariu joms mažiau drovėtis ir kalbėti apie savo troškimus. Priešingu atveju galite jo visai negauti.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2019 laikas 20:25 Receptai – Patiekalai Traškūs vaflių ritinėliai be vaflinės
Jei jums kilo noras prisiminti vaikystės skonį, pasigamini skanius, traškius susuktus vaflius, bet neturite po ranka vaflinės, šią problemą labai lengva išspręsti. O, ir vaflių kepimas keptuvėje užims mažai laiko....

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 09:04 Receptai – Patiekalai Ajeras gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Ajerų šaknų miltelių.

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 12:35 Receptai – Patiekalai Stulbinančios spurgos iš stebuklingos tešlos! Minkštos, lengvos ir beprotiškai skanios!
Gaminame namuose. Spurgų receptas. Išsamią informacija apie paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau