Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 20

VAERS rodo, kad nuo mRNA įdiegimo persileidimų ir negyvų gimusių kūdikių padaugėjo 4070 proc.

Vakcina yra "saugi ir veiksminga", kaip teigia mūsų pačių CDC, FDA ir federalinė vyriausybė. 

Čia nėra nieko, ką būtų galima įžvelgti.  Nekreipkite dėmesio į 4 070 % padidėjusį persileidimų ir negyvų gimusių kūdikių skaičių, apie kurį pranešė Vakcinų nepageidaujamų įvykių pranešimo sistema (VAERS).  VAERS sistema - tai federalinės vyriausybės metodas, skirtas vakcinų sukeltiems sužalojimams stebėti realiuoju laiku pateikiant pranešimus.  Kaip pranešama svetainėje OpenVAERS.com:

2016 m. Dr. Cody Meissneris (Cody Meissner) buvo straipsnio "AAP News" autorius, kuriame teigė: "2012 m. pranešimų gauta iš sveikatos priežiūros paslaugų teikėjų (41 %), gamintojų (29 %), kitų šaltinių (17 %) ir skiepijamų asmenų ar šeimų (14 %)."

Pfizer, vienos iš liūdnai pagarsėjusių mRNA "vakcinų" gamintoja, neseniai išėjo į viešumą ir pripažino, kad vakcina gali sukelti kraujo krešulių susidarymą.  Kaip vakar pranešė "The Gateway Pundit", "Pfizer" tarptautinių išsivysčiusių rinkų prezidentė Janine Small pripažino, kad prieš pateikiant vakciną į rinką niekada nebuvo tikrinta, ar ji apsaugo nuo ligos perdavimo.

Žinomas miokardito ir kitų širdies pažeidimų poveikis ne tik gerai užfiksuotas visuomenėje, bet dabar jį pripažįsta ir pats vakcinos gamintojas bei FDA.  O dabar, kai "Twitter" leidžia "žodžio laisvę" (savotiškai), ši žinia pradeda sklisti po visą visuomenę.

Tačiau daug dėmesio nesulaukia neįtikėtinai išaugęs persileidimų ir negyvagimių skaičius.  Toliau pateikiamose diagramose matomas dramatiškas padidėjimas pagal OpenVAERS duomenis:

sveikata, persileidimai, mirtys, mRNA

Atrodo, kad persileidimai dėl nekovidinės vakcinos smarkiai išaugo 2008 m., kai buvo skiepijama ŽPV vakcina.  Šis skaičius buvo šiek tiek didesnis nei 160 atvejų (165).  2021 m. ir 2022 m. užfiksuoti atitinkamai 3379 ir 1445 atvejai, susiję su COVID vakcinomis.

sveikata, persileidimai, mirtys, mRNA

Verta paminėti, kad Harvardo tyrime apskaičiuota, jog tik apie nedidelę dalį tikrųjų VAERS sužalojimų pranešama.  Šis procesas yra sudėtingas gydytojams ir slaugytojoms, be to, yra pranešėjų, kurie teigė, kad, nesant geresnio termino, yra "atgrasomi" nuo VAERS pranešimų rašymo.  Tikėtina, kad tikrasis skaičius yra gerokai didesnis.

Prisiminkite šią pranešimų apie sužalojimus skaičiaus anomaliją ir atgrasymą, kai atsižvelgsite į tai, kad padaugėjo miokardito atvejų ir mirčių:

sveikata, persileidimai, mirtys, mRNA

sveikata, persileidimai, mirtys, mRNA

"Saugus ir veiksmingas".

Tai pateks į istoriją kaip vienas didžiausių nusikaltimų pasaulio istorijoje.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Nasturta gydo širdies ligas
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Smulkintų nasturtų žiedai, Nasturtų lapai

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo

Viduriavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo, receptai nuo viduriavimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau