Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 26

Putinas ruošiasi išlaisvinti Ukrainą ir sunaikinti NATO

Rusijos Prezidentas Vladimiras Putinas paskelbė, kad Rusija atlieka paskutinius pasirengimo darbus, būtinus Ukrainos žmonėms išlaisvinti iš korumpuoto nacių režimo.

Įsibėgėjant žiemai, kai žemė Ukrainoje tampa kieta ir įšalusi, V. Putinas ruošia savo kariuomenę dideliam puolimui, kuriame dalyvaus dvi naujausios NATO narės - Suomija ir Švedija.

Pagal "The Daily Mail":

Vladimiras Putinas (Vladimir Putin) vėl smarkiai paaštrino karą Ukrainoje, padidindamas branduolinę kovinę parengtį ir 350 000 karių sustiprindamas savo kariuomenę, kad pasuktų savo nesėkmingą kampaniją, taip sukeldamas pasaulinio konflikto baimę.

Karą kurstantis despotas perspėjo, kad Kremlius investuos viską, kas būtina, kad padidintų savo branduolinį arsenalą, ir pažadėjo, kad per kelias savaites jo pajėgos galės naudotis jo plačiai išreklamuotomis hipergarsinėmis sparnuotosiomis raketomis "Zircon".

Prie vakarinių Rusijos sienų bus suformuoti nauji kariniai daliniai, kurie terorizuos ir baus Suomiją ir Švediją už tai, kad jos, susidūrusios su Kremliaus agresija, siekia įstoti į NATO.

Apie tai praneša Naturalnews.com: Po kelių savaičių padorių Ukrainos pajėgų laimėjimų ir Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio (Volodymyr Zelenskyy) vizito į Jungtines Valstijas, kurio metu jis maldavo suteikti daugiau ginklų, abiem atvejais karas taip pat bus eskaluojamas. Branduolinio konflikto šmėkla dabar taip pat smarkiai padidėjo, atsižvelgiant į tai, kad "Zircon" raketos gali skrieti tarpžemyniniu maršrutu ir gali būti su branduolinėmis galvutėmis. Be to, jų negali sustabdyti jokia Amerikos ar Vakarų šalių priešraketinė gynyba.

Faktas tas, kad jei Putinas panaudos branduolinę bombą Europoje, tai įtrauks NATO į karą, ir vėl įsiplieks konfliktas žemyne, suteikiantis Kinijai reikiamą galimybę pereiti prie Taivano ir galbūt Japonijos.

Šią savaitę Maskvoje gynybos vadams sakytoje kalboje", - rašė "Daily Mail", - "Putinas padarė keletą retų ir atvirų nuolaidų dėl nepavykusios invazijos, pripažindamas, kad buvo "problemų" dėl mobilizacijos, ir pripažindamas miglotą "kritiką" dėl savo karinės strategijos. Tačiau, norėdamas pakeisti savo likimą, prezidentas išleis kariuomenei "viską, ko reikės", "pagerins mūsų branduolinės triados kovinę parengtį" ir padidins karių skaičių nuo 1,15 mln. iki 1,5 mln.".

V. Putinas taip pat sakė, kad jo karinės pajėgos turėtų išmokti daug pamokų iš patirties Ukrainoje, kad galėtų toliau modernizuoti pajėgas. Tačiau kol kas jis sakė, kad ypatingą dėmesį skirs branduolinių pajėgų tobulinimui ir modernizavimui, nes, pasak jo, jos yra "pagrindinė Rusijos suverenumo garantija".

Ilgametis gynybos ministras Sergejus Šoigu (Sergei Shoigu), kuriam, atvirai kalbant, turėtų tekti liūto dalis kaltės dėl prastų Rusijos kariuomenės veiklos rezultatų, sakė, kad papildomos pajėgos bus panaudotos formuojant naujus karinius dalinius vakarų Rusijoje, priešais NATO ir Ukrainą. Jis taip pat nurodė, kad Rusijos vyriausioji vadovybė rengiasi kitam 10 mėnesių trunkančio karo Ukrainoje etapui.

"Mes neturime jokių finansavimo apribojimų. Šalis ir vyriausybė teikia viską, ko prašo kariuomenė", - sakė V. Putinas, net ir esant pranešimams, kad Rusijos kariai yra prastai aprūpinti ir jiems trūksta pagrindinių reikmenų, o dažnai ir amunicijos.

Nepaisant šių pranešimų, branduolinio ginklo panaudojimo grėsmė tikriausiai neleidžia NATO vadams miegoti naktimis. Gali būti, kad tiesiog atėjo laikas paleisti Ukrainą.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.11.2017 laikas 17:10 Receptai – Patiekalai Česnakas, pienas gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Česnakas, Pienas.

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Varškės apkepas su razinomis

Tobulas varškės apkepas su razinomis. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30-45 min. Razinas užmerkiame vandenyje. Sviestą laikome kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Varškės apkepas kepamas 35-40 minučių&nb...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:38 Receptai – Patiekalai Medetkos gydo širdies, kraujagyslių ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Kraujagyslių ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti vaistinės medetkos žiedai, Verdantis vanduo

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau