Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 4

Patvirtinta: CŽV vadovauja Ukrainos kovai su Rusija

Šią savaitę paskelbtoje ataskaitoje pateikiama naujų įrodymų, kad JAV giluminė valstybė daug investuoja į Ukrainą ir deda visas pastangas, kad šalis nepatektų į Rusijos rankas.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Skaitytojai tikriausiai prisimena, kad nepaisant to, jog JAV ir Šiaurės Atlanto sutarties organizacija (NATO) prieš kelis mėnesius žinojo, kad Rusija telkia savo pajėgas aplink Ukrainą, ruošdamasi invazijai, Vašingtonas ir Briuselis, regis, nedarė nieko, kad sustiprintų Kijevo gynybą. Vasario 24 d. Rusijai pasiuntus savo pajėgas į Ukrainą, dauguma išorės stebėtojų manė, kad Raudonoji armija greitai susidoros su silpniau ginkluota ir pergale pasižyminčia Ukrainos kariuomene.

Tačiau netrukus po to iš niekur nieko J. Bideno režimas skubiai ėmėsi teikti Ukrainai mirtiną pagalbą net po to, kai tie patys žmonės kritikavo tuometinį prezidentą Donaldą Trumpą už tai, kad jis, būdamas prezidentu, darė tą patį. Tai, žinoma, įvyko po to, kai dešimtys milijonų amerikiečių sužinojo, kad B. Obamos režimas 2014 m. kišosi į Ukrainos reikalus ir sukėlė perversmą, o Hunteris Bidenas pelnė pelningų verslo sandorių korumpuotoje šalyje, kurių didžiąją dalį buvo priverstas pasidalyti su savo tėvu.

Nuo to laiko globalistai Kongrese taip pat įsitraukė į šią veiklą, patvirtindami milijardinę pagalbą ginklais ir pinigais šiai vienai iš labiausiai korumpuotų šalių visoje Europoje.

Dabar sužinojome, kad Centrinė žvalgybos valdyba (CŽV) taip pat aktyviai dalyvavo Ukrainoje ir tikriausiai vykdė operacijas, tarsi Šaltasis karas niekada nebūtų pasibaigęs.

Laikraštis "The New York Times" patvirtino tai, ką daugelis jau kurį laiką įtarė.

"Rusijos kariuomenei tęsiant žūtbūtinę kampaniją, kuria siekiama užimti Rytų Ukrainą, šalies gebėjimas atsilaikyti prieš puolimą labiau nei bet kada anksčiau priklauso nuo Jungtinių Valstijų ir jų sąjungininkų pagalbos, įskaitant slaptą komandosų ir šnipų tinklą, kuris skuba teikti ginklus, žvalgybinę informaciją ir mokymus", - teigia JAV ir Europos pareigūnai", - rašė "Times".

"Didžioji dalis šio darbo vyksta už Ukrainos ribų, pavyzdžiui, Vokietijos, Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos bazėse. Tačiau net ir J. Bideno administracijai pareiškus, kad ji nesiųs amerikiečių karių į Ukrainą, kai kurie CŽV darbuotojai ir toliau slapta veikė šalyje, daugiausia sostinėje Kijeve, vadovaudami didžiajai daliai žvalgybinės informacijos, kuria Jungtinės Valstijos dalijasi su Ukrainos pajėgomis, pasak dabartinių ir buvusių pareigūnų."

Tuo tarpu "kelios dešimtys komandosų" iš kitų NATO šalių, tokių kaip Didžioji Britanija, Kanada, Prancūzija ir Lietuva, taip pat buvo dislokuoti Ukrainoje, nors, kaip pranešama, JAV prieš Rusijos invaziją vasario mėn. atšaukė apie 150 karinių instruktorių (tai dar vienas ženklas, kad JAV ir NATO žinojo, kas įvyks). Vis dėlto "šių sąjungininkių komandosai nuo to laiko liko arba atvyko ir išvyko iš šalies, mokė ir konsultavo Ukrainos karius bei teikė ginklus ir kitą pagalbą vietoje", - pridūrė "Times", cituodamas tris neįvardytus JAV pareigūnus.

Laikraštis teigė, kad daugiau informacijos apie tai, ką iš tikrųjų daro CŽV darbuotojai ir su jais susiję komandosai, nėra. Tačiau faktas, kad jie apskritai yra Ukrainoje, leidžia manyti, kad pastangos teikti mirtiną pagalbą Ukrainai ne tik buvo vykdomos slapta (ir be amerikiečių rinkėjų pritarimo), bet ir yra daug didesnės apimties, nei buvo žinoma anksčiau.

Be to, bet kokio JAV karinio ir žvalgybos personalo buvimas šalyje kelia didžiulę riziką, ypač jei kuris nors iš jų būtų paimtas į nelaisvę.

Gegužės mėnesį kairiosios pakraipos Atlanto tarybos surengtame nacionalinio saugumo renginyje kariuomenės sekretorė Christine E. Wormuth pateikė keletą detalių apie šią operaciją. Ji pažymėjo, kad specialiosios paskirties būrys teikia pagalbą valdant ginklų ir kitos įrangos srautus į Ukrainą.

"Kadangi ukrainiečiai bando tai pervežti ir išvengti rusų, kurie gali bandyti atakuoti konvojus, mes stengiamės padėti koordinuoti visų šių įvairių siuntų pervežimą", - sakė ji.

J. Bideno režimui vadovaujantys globalistai daro viską, ką gali, kad susidorotų su branduolinį ginklą turinčia Rusija. Amerikiečiai už tai nebalsavo.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.11.2017 laikas 10:46 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (liepžiedžiai, mėtos)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: liepos žiedai, mėta, šeivamedžio juodugio žiedų, vanduo.

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 18:49 Receptai – Patiekalai Vištienos muštiniai
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Iš dubenėlio su kiaušiniu imame vištieną, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, gana trumpai. Vištienos muštinį patiekiame su virtais ryžiais arba bulvių...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau