Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 2

Ar Zelenskis yra korumpuotas? Prieš karą su Rusija jis sukaupė 850 milijonų dolerių asmeninį turtą

Vakarai nusprendė, kad karo Ukrainoje naratyvas po Rusijos invazijos yra "Kijevas geras, Maskva bloga", neatsižvelgiant į tai, kokia yra tikroji padėtis ir kodėl prezidentas Vladimiras Putinas pirmiausia pradėjo puolimą.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

V. Putinas yra sakęs, kad nori atsikratyti savo vakarinės kaimynės nacių, o mes žinome, kad Ukrainoje nacių yra, nes visas karinis dalinys - batalionas "Azov" - yra pilnas neonacių. Jis taip pat yra sakęs, kad Ukrainos artėjimas prie NATO ir Vakarų yra nacionalinio saugumo klausimas jam ir Rusijai - lygiai taip pat, kaip būtų JAV, jei Meksika bandytų pereiti į Rusijos ar Kinijos vadovaujamą saugumo aljansą. Ir jis praleido didžiąją 2000-ųjų metų dalį bandydamas suartėti su Vakarais ir jų institucijomis, tačiau sulaukė atkirčio ir matė, kaip buvusios sovietų satelitinės valstybės persikėlė į NATO.

Putinas nėra "pamišęs" ir nėra "beprotis" - jis pagrįstai rūpinasi savo šalies saugumu ir patikimumu.

Dėl tos pačios priežasties Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis (Volodymyr Zelensky) taip pat nėra šventasis. Prieš karą jo šalis buvo laikoma viena korumpuočiausių Europoje - galų gale, nepamirškime, kad viena didelė Ukrainos energetikos bendrovė sumokėjo milijonus dolerių Hunteriui Bidenui, teisininkui, neturinčiam jokios patirties energetikos bendrovėse, kad jis būtų jos direktorių valdybos narys (kad galėtų glaustis prie Joe Bideno, tuometinio viceprezidento, kuris vos po kelerių metų patogiai tapo prezidentu).

Ir dabar kiti Europoje kelia pagrįstus klausimus, kaip šis buvęs komedijų aktorius per tokį trumpą laiką galėjo susikrauti maždaug 850 mln. dolerių turtą.

Tinklalapis "Europe Reloaded" pažymėjo: Praėjusiais metais nutekinti "Pandora Papers" dokumentai atskleidė, kad V. Zelenskis, kuris savo rinkimų kampaniją vykdė žadėdamas "sugriauti oligarchų kontrolės ir korupcijos sistemą" Ukrainoje (ER: mūsų žiniomis, įvyko visiškai priešingai), 2012 m. įkūrė ofšorinių bendrovių voratinklį. V. Zelenskio biuras pateisino šį žingsnį, sakydamas, kad tai buvo "apsauga" nuo buvusio prezidento Viktoro Janukovyčiaus (Viktor Yanukovych).

"Zelenskis turi turtų: įvairiais vertinimais, jo turtas siekia apie 850 mln. Didžiąją jo dalį jis sukaupė pradėjęs eiti prezidento pareigas. Iš kur tie pinigai? Ir dar svarbiau, kur jie keliauja?" - socialiniame tinkle "Twitter" klausė Nyderlandų organizacija "Forumas už demokratiją".

Nyderlandų griežtosios linijos euroskeptikų partija pasmerkė V. Zelenskį už tai, kad jis kalbėjo šalies parlamente, prašydamas padėti apsiginti nuo Rusijos agresijos. Grupė teigė, kad šia kalba buvo pažeista beveik du šimtmečius gyvuojanti tradicija, draudžianti užsienio valstybių vadovams salėje tiesiogiai kreiptis į Nyderlandų įstatymų leidėjus. Be to, partija kritikavo "Zelenskio politinių partijų, įskaitant pagrindinę opozicinę partiją, draudimą ir jo režimą kritikuojančių televizijos kanalų uždarymą".

"Europe Reloaded" pridūrė: "Ilja Kiva, Ukrainos opozicijos įstatymų leidėjas, iš kurio praėjusį mėnesį buvo atimtas mandatas, teigia, kad "šimtai milijonų dolerių" pervedami į prezidento biuro kontroliuojamas sąskaitas, iš kurių juos grobsto ne tik Zelenskis ir jo darbuotojai, bet ir "Vakarų politikai, gaunantys kyšius už savo [šalių] pagalbą". "Kiva" teigė, kad Zelenskio pajamos pastaruoju metu šoktelėjo iki maždaug "100 mln. dolerių per mėnesį".

Svetainė taip pat pažymėjo, kad Zelenskis ir jo šeima turi ofšorinių sąskaitų ir finansinių akcijų televizijos pramogų bendrovėje "Kvartal 95", kurią jis įkūrė 2003 m., taip pat "25 proc. akcijų "Maltex Multicapital Corp.", mokesčių prieglobstyje Britų Mergelių salose, per atskirą Belize registruotą fiktyvią bendrovę "Film Heritage", kaip nurodo Organized Crime and Corruption Reporting Project".

Trumpai tariant, panašu, kad V. Zelenskis yra toks pat nešvarus, kaip ir dauguma kitų Ukrainos politikų, apiplėšinėjančių savo tautiečius.

Kodėl tuomet šis žmogus nusipelno mūsų finansinės ir karinės paramos?

(Autorius JD Heyes, straipsnio vertimas iš naturalnews.com)

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.07.2019 laikas 09:15 Receptai – Patiekalai Mielinės spurgos su džemu
Gaminame namuose. Mielinės spurgos su džemu. Konditerinio švirkšto ar maišelio pagalba pro skylutę prileidžiame džemo. Dar šiltas spurgas apibarstome cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.07.2019 laikas 09:58 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su orkaitėje keptomis bulvėmis

Iškepusias bulvytes dedame į indą, ant viršaus sukrečiame voveraites ir atsargiai išmaišome. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių, krapų arba svogūnų laiškų. Skanaus!

Skaityti daugiau

24.09.2019 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Obuolių ir varškės suflė be miltų
Suflė iš obuolių ir varškės be miltų tiems, kas skaičiuoja kalorijas! Pasigaminkite namuose suflė kurie mėgsta skaičiuoti kalorijas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau