Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 27

2 pagrindinės priežastys, dėl kurių moterys renkasi netinkamą vyrą - daugelis jų to nesupranta

Deja, ne visi žmonės moka sudaryti poras. Apskritai tai yra dažnas reiškinys. Taip pat ne iš karto išmokome vaikščioti. Viskam reikia tam tikros patirties ir žinių.

Taip yra ir su santykiais. Daug moterų svajoja apie laimingą santuoką, bet galiausiai pasirenka netinkamą vyrą ir taip atima iš savęs visas svajones. Atrodo, kad visa tai - tik atsitiktinumų virtinė. Pagalvojus, tai galėjo nutikti bet kam. Galbūt, bet tai turi tam tikrą dėsningumą.

Pirmoji priežastis: "Žmogus susižavi vaizdu, nesigilindamas į jo gelmes".

Dažniausiai taip nutinka jaunystėje, tačiau daugelis tokių klaidų daro ir po 40-ies. Patirtis ne visiems ką nors reiškia. Sakoma, kad vieną kartą nepasisekė, antrą kartą bus kitaip. Tačiau jie daro lygiai tą patį.

Pavyzdžiui, jie sutinka vyrą. Jis pasakoja, kad dirba šaunioje įmonėje, važinėja gražiu automobiliu ir gauna gerą atlyginimą. Be to, jis taip pat aistringai trokšta užmegzti rimtus santykius. Ne, kodėl gi nesuteikus jam galimybės? Daug naivių merginų pagalvos.

Šiuo metu jų mąstymo procesas jau įjungtas, įvaizdis sukurtas, įsitraukimas išjudintas. Jie jau sukūrė savo būsimo bendro gyvenimo paveikslą.

Tačiau iš tikrųjų paaiškėja, kad įmonė yra šauni, bet jo padėtis nėra gera. Atlyginimas gal ir neblogas, bet jo automobilis yra įkeistas, namas nuomojamas, o dalis pinigų skiriama alimentams. Apskritai jai lieka centų. Pasirodo, kad šalia esantis žmogus visai ne toks pat.

Tai pusė bėdos. Toliau paaiškėja, kad jie neturi visiškai nieko bendro. Visi interesai yra skirtingi. Tačiau jie jau yra šiame procese, ir tai suprato per vėlai. Kodėl taip yra? Nes ją vedė įsimylėjimas. Ji pasitikėjo per greitai ir neleido smegenims apdoroti informacijos ir sužinoti detalių.

Kokią išvadą galite padaryti? Neskubėkite. Negalima vadovautis vien simpatijomis. Santykių pagrindas yra visiškai skirtingi dalykai.

2 pagrindinės priežastys, dėl kurių moterys renkasi netinkamą vyrą

Antroji priežastis: „su ja jis buvo blogas, o aš jį perauklėsiu“

Jei pirmuoju atveju bėdos priežastimi tapo naivumas ir nepatyrimas, tai šiuo atveju kalba eina apie absoliutų kvailumą. Nežinau, kas įteigė moterims mintį, kad jos gali „suremontuoti” net patį beviltiškiausią vyrą. Tačiau tokia mintis – absoliuti nesąmonė. Nieko ji nesuremontuos ir neperauklės.

Pavyzdžiui, vyras gyveno sau praeituose santykiuose pasišvilpaudamas, šlaistėsi nežinia kur ir su kuo, chamiškai elgėsi su buvusia. Ir mūsų herojė apie tai puikiausiai žinojo. Bet jos tai nė kiek nesutrikdė. Baisaus čia daikto. Turbūt jo pirma žmona buvo silpna ir neįdomi.

Pačioje pradžioje viskas vyksta labai sklandžiai ir gražiai, o kuo viskas baigiasi? Akivaizdu, kad visiška katastrofa. Juk ji nepasieks to, ko tikėjosi. Staiga paaiškėja, kad ji irgi netobula tam vyriškiui. Ir esmė visai ne moteryse, o jo paties noruose ar nenoruose.

Jis gyvena amoralų gyvenimą ir jam tai patinka. Nesvarbu, kas yra šalia jo. Net jei tai gražiausia ir geriausia moteris pasaulyje, jam tai neturi jokios reikšmės.

Ir dėl visų problemų bus kaltas ne jis, kaip daugelis moterų klaidingai pamanys. Atseit, koks niekšas, mezgė pažintis „kairėje”. Kaip jam ne gėda! Bet juk jis toks buvo visada! Kodėl jis staiga turėjo nuspręsti pasikeisti, jei visa jo esybė reikalauja visai ko kito? Su ta moterėle jam buvo paprasčiausiai patogu.

Kokią išvadą galima padaryti šioje situacijoje?

Svarbu labai atsargiai ir kruopščiai rinktis. Jei kažkas iš anksto jums netinka partneryje, nepuoselėkite vilčių, kad jis pasikeis, būdamas su jumis. Jūs imate žmogų sau į porą su visu tuo gėriu ir blogiu, kurį jis jau turi savyje. Kažką išties galima pakoreguoti, tačiau tik tuo atveju, jeigu jis pats to norės.

Pokyčių tikimybė – 50:50. Ir ne jūs visa tai turite įtakoti. Ir jeigu jums tai tinka, jei sutinkate su jo problemomis, tai nereikalaukite pokyčių.

Visas santykių grožis slypi tame, kad jūs neaukojate ir neišduodate savęs dėl kažkieno užgaidų. Tegul jo problemos lieka jam pačiam. O jūs pasirūpinkite savomis. Šitaip gyvenimas taps milijoną kartų paprastesnis. Neužsikraukite sau naštos, kurios nepajėgsite panešti.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.08.2019 laikas 21:59 Receptai – Patiekalai Klasikinio minkšto sūrio sūryme receptas namuose

Rekomenduojame paruošti klasikinį minkštą sūrį sūryme, kurį paskui galima panaudoti kuriant daržovių salotas, taip pat jis bus geras ingredientas rytiniam sumuštiniui. Paskrudinkite skrebutį ir mėgaukitės!

Skaityti daugiau

10.01.2019 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis valgomaja morka

Valgomoji morka liaudies medicinoje, valgomaja morka, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudiški patarimai kaip gydytis valgomaja morka.

Skaityti daugiau

04.09.2020 laikas 12:58 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais

O jau skonis šios vištienos, iškeptos su bulvėmis ir obuoliais, kvapni ir labai minkšta. Nieko nelaukite ir eikite gaminti!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau