Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2023 » Sausio » 8

JK vyriausybė: šimtai tūkstančių britų miršta dėl COVID skiepų

JK vyriausybės informatorius patvirtino, kad nuo COVID-19 vakcinų įdiegimo mirė šimtai tūkstančių britų.

Džeimsas Velsas (James Wells), buvęs JK Nacionalinio statistikos biuro vyresnysis darbuotojas, šią savaitę prisijungė prie Naidželo Faradžo (Nigel Farage) laidoje "GB News" ir paaiškino, kaip oficialūs JK COVID mirtingumo duomenys atskleidžia, kad dėl eksperimentinių mRNA skiepų kiekvieną savaitę miršta daugiau nei 1 000 žmonių.

"Šie pertekliniai mirties atvejai tęsiasi nuo gegužės mėnesio, vidutiniškai per savaitę miršta apie 1 000 žmonių", - sakė N. Wellsas N. Farage'ui.

 

"Priežastis, dėl kurios negalime to ignoruoti, yra ta, kad tai būdinga visoms amžiaus grupėms, o ypač jaunimui. Matome 10-15 proc. perteklinį mirčių skaičių 24-59 metų amžiaus grupėje", - perspėjo jis ir pridūrė, kad šias mirtis lemia "širdies priepuoliai, širdies ligos".

Infowars.com praneša: Wellsas tęsė, kad JK vyriausybė dėl mirčių pertekliaus bando kaltinti "greitosios pagalbos vėlavimą" ir diagnozes, kurios lieka nepatikrintos dėl praleistų patikrinimų.

"Galite paaiškinti galbūt nedidelį ciferblato judėjimą, bet negalite paaiškinti 1 000 atvejų per savaitę nuo to. Tai juokinga. Tiesą sakant, tai įžeidžia mūsų intelektą. Ir nėra jokių tai patvirtinančių įrodymų", - sakė Wellsas.

Wellsas paragino atlikti "nepriklausomą viešą tyrimą" dėl mirčių pertekliaus ir sakė, kad jis "kelia klausimą", jog dėl to gali būti kaltos COVID injekcijos.

"Tai jauni, sveiki žmonės, kurie miršta. Ir šiuo metu atrodo, kad vyriausybė - viskas, ką ji daro, tai blaškosi aplink ir sako: "gali būti tas, gali būti anas", - sakė jis.

"Jei į visa tai atsižvelgtumėte, visame pasaulyje atsiranda duomenų, kurie rodo, kad vakcinos, ypač mRNA vakcinos, yra susijusios su širdies ligomis", - pridūrė jis.

Wellsas taip pat pridūrė, kad nebepasitiki JK vyriausybe, nurodydamas, kad ji tyliai atšaukė kenksmingą "Astra Zeneca" vakciną.

Geriausias draudimo tyrimų analitikas Joshas Stirlingas praėjusį mėnesį pakartojo Wellso nuogąstavimus, pažymėdamas, kad 2022 m., palyginti su 2021 m., mirtingumas dėl visų priežasčių padidėjo apie 15 %.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.06.2019 laikas 19:31 Receptai – Patiekalai Vaflių receptas

Labai senas, bet geras.. niekada nenusibodęs, skanių vaflių receptas.

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 20:38 Receptai – Patiekalai Varškės keksas prie arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame. Masę sudedame į kepimo fo...

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 14:34 Receptai – Patiekalai Receptas tiems, kurie nori skanių kotletų, bet tingi stovėti prie viryklės!

Aš gaminu būtent taip! Šis receptas skirtas tiems, kurie nenori stovėti prie viryklės ir tuo pačiu metu nori gauti skanius, sultingus kotletus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau