Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 13

Naujas translytiškumo įstatymas privers JK mergaičių mokyklas priimti mokinius biologinius vyrus

Pagal naujus lyties pripažinimo įstatymus, kurie buvo pasiūlyti Škotijoje, Anglijos mergaičių mokyklos bus priverstos priimti biologiškai vyriškos lyties mokinius.

Pasak pranešimo, pagal neseniai Škotijoje priimtą įstatymą mergaičių mokyklos visoje Jungtinėje Karalystėje privalės priimti berniukus, kurie patys save identifikuoja kaip transseksualus.

Policy Exchange analitinio centro parengtoje ataskaitoje teigiama, kad naujasis Škotijos teisės aktas, leidžiantis vyresniems nei 16 metų asmenims be jokio medicininio įvertinimo save identifikuoti kaip kitos lyties asmenis, privers mergaičių mokyklas visoje Jungtinėje Karalystėje pradėti įsileisti biologinius vyrus, kurie save identifikuoja kaip translyčius.

Breirtbart praneša: Škotijos vyriausybė svarsto galimybę blokuoti teisės akto oficialų pasirašymą karaliumi pagal 1998 m. Škotijos akte, kuriame apibrėžtos kai kurios Škotijai perduotos galios, nustatytas taisykles.

Ketvirtadienį paskelbtame pranešime teigiama, kad naujosios taisyklės, pagal kurias Škotijoje žmonės galės teisiškai pripažinti kitą lytį be medicininių tyrimų, turės didelių pasekmių visoje Jungtinėje Karalystėje, nes dėl jų bus daug sunkiau teisiškai išlaikyti tam tikras tik moterims skirtas erdves, pavyzdžiui, mergaičių mokyklas.

"[Tai pakeis teisės aktus, susijusius su vienos lyties asmenų paslaugomis, todėl tik moterims skirtose erdvėse gali būti sunkiau neįsileisti biologinių vyrų", - įspėjama dokumente, kuriame aiškinama, kad pagal Didžiosios Britanijos lygybės teisės aktus lytis ir lytis dažnai laikomos pakaitinėmis sąvokomis.

Todėl atrodo, kad vyrai, Škotijoje gavę lyties pripažinimo pažymėjimą, kuriame jie apibūdinami kaip mergaitės arba moterys, gali būti teisiškai neįleidžiami į mergaičių mokyklas bet kurioje Jungtinės Karalystės vietoje.

"[B]iologiniai vyrai, turintys Škotijos lyties pripažinimo pažymėjimą, nepriklausomai nuo to, kur jie yra Jungtinėje Karalystėje, teisiškai bus laikomi moterimis ir galės būti priskirti šiai kategorijai Lygybės akto tikslais", - aiškinama ataskaitoje.

"Dabartinis įstatymas numato, kad 16-18 metų biologiniai vyrai, turintys lyties pripažinimo pažymėjimą, negali būti neįleidžiami į vienos lyties mergaičių mokyklas", - rašoma toliau.

"Išimčių dėl diskriminacijos dėl lyties pakeitimo mokyklose nėra".

"Šiuo įstatymo projektu tam tikriems biologiniams vyrams bus suteikta teisinė teisė būti priimtiems į mergaičių mokyklas - teisė, kuri kitu atveju neegzistuoja", - toliau teigiama dokumente.

Toliau dokumente teigiama, kad Didžiosios Britanijos vyriausybė "pagrįstai" siektų vadinamojo 35 skirsnio įsakymo, kuris užkirstų kelią Škotijos parlamente priimto transseksualumo įstatymo projekto įsigaliojimui.

Tokį įsakymą Vestminsteris gali priimti, jei turi pagrįstų priežasčių manyti, kad Škotijoje priimtas įstatymas kelia pavojų visos Jungtinės Karalystės valdymui.

P komentaras: užsienis rašo, todel tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.09.2018 laikas 08:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui
Atminties stiprinimui liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui, atmintis, atminties stiprinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Gardus šokoladinis pyragas

Paprastai pagaminamas, drėgnas ir gardus šokoladinis pyragas. Šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

27.06.2019 laikas 21:52 Receptai – Patiekalai Super skani sluoksniuota tešla per 10 minučių
Gauname štai tokius skanius traškius sausainius. Skardą pabarstome miltais ir kiekvieną trikampį mirkome baltyme, o paskui cukruje iš vienos pusės ir sausa puse dedame į skardą, kad cukrus būtų viršuje. Iš šios tešlos normos išein...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau