Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 15

Visoje Jungtinėje Karalystėje statomi laikini morgai dėl precedento neturinčio mirčių skaičiaus padidėjimo

Dėl beprecedenčio mirčių skaičiaus padidėjimo įvairiose Jungtinės Karalystės vietose, įskaitant turistų lankomiausias vietas ir oro uostus, statomi laikini morgai.

Praėjusiais metais "The Gateway Pundit" pranešė, kad mirčių skaičius Anglijoje ir Velse ir toliau auga, nors mirčių, susijusių su Kovidu, sumažėjo.

Todėl sveikatos ekspertai pareikalavo nedelsiant ištirti didėjančio ne Covid perteklinių mirčių skaičiaus šaltinį.

Sveikatos ekspertai vis dar ieško atsakymų ir pareikalavo skubiai atlikti tyrimą. Jie manė, kad dėl to gali būti kaltas atsakas į pandemiją, sveikatos priežiūros paslaugų prieinamumo trūkumas ir net pragyvenimo išlaidų krizė.

Trumpai tariant, sveikatos ekspertai buvo "suglumę".

Geriausias Didžiosios Britanijos kardiologas daktaras Aseemas Malhotra (Aseem Malhotra), labai gerbiamas, apdovanojimus pelnęs NHS konsultantas kardiologas, pareiškė, kad mirtys greičiausiai buvo susijusios su eksperimentinėmis mRNA COVID vakcinomis.

Neseniai paskelbtoje ataskaitoje teigiama, kad 2022 m., palyginti su įprastais metais, užregistruota 50 000 mirčių perteklius. Pernai Jungtinėje Karalystėje mirčių perteklius buvo didžiausias per 50 metų.

Dr. Aseemas Malhotra šią savaitę prisijungė prie BBC ir aptarė šokiruojantį šiais metais Didžiojoje Britanijoje užregistruotų perteklinių mirčių skaičių.

"Tai tikriausiai prisideda prie to. Vakcinos mRNA COVID iš tiesų kelia širdies ir kraujagyslių ligų riziką. Ir aš iš tikrųjų paraginau sustabdyti šios vakcinos vartojimą, kol bus atliktas tyrimas, nes šiuo metu yra daug neaiškumų dėl to, kas lemia mirčių perteklių", - sakė Malhotra.

Šiuo metu JK ligoninėse, kuriose yra pilni morgai, laikinieji morgai naudojami kaip perteklinės patalpos.

Ši žinia pasirodė praėjus vos kelioms dienoms po to, kai Žmogaus audinių tarnyba (Human Tissue Authority), agentūra, atsakinga už žmogaus palaikų laikymo reguliavimą, visoje šalyje paskelbė perspėjimą dėl "morgo pajėgumų problemų".

Šie laikini morgai, kuriuos sudaro dideli jūriniai konteineriai, įrengiami viešose vietose, pavyzdžiui, biurų parkuose, pranešė "Mirror".

Visoje Jungtinėje Karalystėje statomi laikini morgai

Pasak "The Sun", transporto priemonės iš tokių ligoninių kaip Solsberio apygardos ligoninė Viltšyre ir Karališkoji Liverpulio ligoninė pristatė kūnus į tarybos smėlio aikštelę, kurioje visą parą saugomas šaldymo įrenginys.

Solsberio NHS fondo fondas sakė: "Galime patvirtinti, kad atidarėme papildomą morgo patalpą, kad patenkintume išaugusį vietos bendruomenės poreikį."

"Mūsų morgo tarnyba dirba pagal nacionalinius standartus, visada elgdamasi su mirusiaisiais ir artimaisiais oriai ir pagarbiai, nepriklausomai nuo jų buvimo vietos. Visuose mūsų papildomuose pajėgumuose užtikrinamas privatumas ir visą parą veikianti apsauga", - rašoma toliau.

Tuo tarpu Liverpulio karališkojoje universitetinėje ligoninėje įsteigti du papildomi skyriai.

Liverpulio universitetinių ligoninių NHS fondo fondas "Liverpool University Hospitals NHS Foundation Trust", valdantis Liverpulio karališkąją ligoninę, pareiškė: "Įprasta praktika, kad morguariumuose yra specialiai įrengtos laikinos sistemos.

"Taip užtikrinama, kad padidėjus paklausai pacientai ir toliau būtų gydomi oriai ir pagarbiai, patalpose, kurios prilygsta nuolatiniam morguarijui. Dvi tokios sistemos, atitinkančios Žmogaus audinių tarnybos nustatytus standartus, įdiegtos Liverpulio karališkojoje universitetinėje ligoninėje", - rašoma toliau.

Tai ne tik JK.

Laidojimo namai Norvegijoje skambina pavojaus signalu, nes dėl Norvegijoje sparčiai didėjančio mirtingumo rodiklio jiems sunkiai sekasi saugoti visus mirusius žmones.

Pasak vietos laikraščio "Dagbladet Trondheim", Trondheimo mieste, Centrinėje Norvegijoje, smarkiai išaugo žmonių, kuriems reikia laidojimo paslaugų, skaičius.

Didžiausių Trondheimo laidojimo namų "Svanholm & Vigdal Gravferd" ketvirtos kartos generalinis direktorius Larsas Svanholmas teigė, kad per šimtametę laidojimo namų istoriją niekada nebuvo tokio mirčių skaičiaus kaip dabar.

"Tai ženklus padidėjimas, ir mes nieko panašaus nepatyrėme per keturias kartas", - sakė Larsas Svanholmas (Lars Svanholm) dienraščiui "Dagbladet".

"Tokio padidėjimo nebuvo nuo pat įmonės veiklos pradžios 1922 m.", - sakė L. Svanholmas vietos televizijai.

Siekdami susidoroti su didėjančiu mirusiųjų skaičiumi, jie atidarė vėsų skubios pagalbos kambarį garaže.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2017 laikas 11:13 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (šalpusnis, piliarožė, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: šalpusnio lapai, piliarožės šaknys, raudonėlis.

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:33 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunės žiedai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunės žiedai

Skaityti daugiau

15.09.2019 laikas 19:41 Receptai – Patiekalai Pyragėlių su kopūstais receptas be kiaušinių
Pasigaminkite namuose skanius pyragėlius su kopūstais. Receptas be kiaušinių!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau