Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2023 » Sausio » 24

Australijos žiniasklaidos priemonės praneša apie mirtinų širdies sustojimų padidėjimą

Australijos žiniasklaida pranešė apie staigų mirtinų širdies sustojimų augimą per pastaruosius kelis mėnesius.

Jose pranešama, kad daugiau australų nei bet kada anksčiau miršta nuo mirtinų širdies smūgių dėl išliekančių Kovido pandemijos padarinių ir viruso poveikio širdžiai.

Tačiau nenuostabu, kad žiniasklaida sumenkino bet kokias sąsajas su eksperimentiniais Covid skiepais, kurie neseniai buvo kaltinami dėl netikėtų mirčių.

InfoWars praneša: Savaitgalį 9News Queensland, rašydama apie šią problemą, užfiksavo nerimą keliančią tendenciją, teigdama, kad "pandemija padėjo padidinti" mirtinų širdies sustojimų skaičių.

Laikraštis "Sydney Morning Herald" praėjusią savaitę taip pat rašė apie neseniai įvykusį širdies smūgių antplūdį, pranešdamas: "Per pirmuosius aštuonis 2022 m. mėnesius nuo išeminės širdies ligos mirė daugiau kaip 10 200 australų - tai maždaug 17 proc. daugiau, nei būtų galima tikėtis įprastais metais."

Toliau "Herald" pranešime cituojami gydytojai, kurie mirtis sieja su pandemijos sukeltų rizikos veiksnių padidėjimu, ir cituojamas neseniai Australijoje atliktas tyrimas, kuris:

"nustatyta, kad po COVID-19 gerokai dažniau hospitalizuota dėl miokardito (širdies raumens uždegimo) ir perikardito (širdį supančios membranos patinimo), plaučių embolijos, širdies priepuolio ir insulto."

Straipsnyje kaip šalutinę pastabą minima, kad "retais atvejais" Kovid vakcinos "buvo susijusios" su miokarditu ir perikarditu, tačiau iš karto atmetamas bet koks galimas priežastinis ryšys, teigiant, kad "Terapinių prekių administracija teigia, kad dauguma žmonių pasveiksta per kelias dienas".

Tuo tarpu mokslininkai Australiją, kurioje pastaruoju metu taip pat stebimas per didelio mirtingumo padidėjimas, laiko bandomuoju pavyzdžiu likusiam pasauliui, atsižvelgiant į tai, kad daugiau kaip 95 % gyventojų yra paskiepyti, o 70 % - paskiepyti.

Geriausias Australijos kardiologas taip pat paragino vyriausybę sustabdyti mRNA injekcijas dėl jų ryšio su smarkiai išaugusiu širdies ligų skaičiumi.

"Per pastaruosius 12 mėnesių savo praktikoje mačiau 60-70 pacientų, kuriems pasireiškė panašios reakcijos", - praėjusių metų lapkritį dienraščiui "Daily Mail" sakė Sidnėjuje dirbantis kardiologas daktaras Rossas Walkeris (Ross Walker). "Mačiau kitus žmones, kuriems skaudėjo krūtinę, kamavo dusulys, širdies plakimas".

"Šios mRNA vakcinos yra labai prouždegiminės", - perspėjo jis. "Labai retai pasitaiko visiškas miokarditas, kai širdis tarsi didelis šleikštus maišas gerai nepumpuoja. Tačiau esu matęs daug žmonių, kuriems skauda krūtinę, jie jaučia dusulį, širdies plakimą, o jų širdis atrodo gerai."

Kiti taip pat pažymėjo, kad Australijos duomenys rodo, jog Covid infekcijos dažnis koreliuoja su gautų skiepų skaičiumi, o infekcijos dažnis tarp neskiepytų žmonių, atrodo, išliko palyginti mažas.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2017 laikas 12:31 Receptai – Patiekalai Žolelės vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalpusnių, Vaistinių ramunėlių, Barkūno, Širdažolės, Kalendulos žiedų, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis

Onkologinės ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis, receptai nuo onkologijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
07.05.2024 laikas 20:12 „Mano tėvas nužudė NSO liudininkus Rosvelyje“

NSO tyrinėtojas Antonis Bragalija garsėja kruopščiais tyrimais ir paieškomis. Jam pavyko pritraukti daugybę įvairių su NSO susijusių epizodų liudininkų. Tačiau dauguma jų yra įvykių, tiesiogiai susijusių su Rosvelyje įvykusia NSO katastrofa, liudi...

Skaityti daugiau

07.05.2024 laikas 19:18 Senovinės gydomosios taurės paslaptis: unikali jėzuitų vienuolio dovana Romos imperatoriui

Labai seniai jėzuitų vienuolis Atanasijus Kircheris Šventosios Romos imperijos imperatoriui Ferdinandui III įteikė labai neįprastą dovaną. Ji atrodė kaip paprasta medinė taurė. Tačiau šis indas slėpė nuostabią paslaptį. Į ja įpylus tyro šaltinio v...

Skaityti daugiau

07.05.2024 laikas 10:20 Kuo maitinti rožes pavasarį?

Pavasaris – geriausias metas rožes maitinti prieš žydėjimą arba žydėjimo metu. Tada jos žydės visą vasarą. Kuo maitinti rožes, kad jos ilgai žydėtų.

Skaityti daugiau