2022-01-17, 22:26
Naminis prieskonių mišinys Za’atar
Jeigu būti visai tiksliems, tai za’atar’as yra augalas, bet šiomis dienomis paminėjus žodį za’atar jis įprastai yra suvokiamas kaip prieskonių mišinys, neatsiejamas nuo Vidurio Rytų virtuvės. Ir vieno recepto jis tikrai neturi.
Skaityk toliau
2022-01-13, 21:56
Pačios skaniausios orkaitėje keptos varškės spurgos
Tokios orkaitėje iškeptos varškės spurgos yra tikras mano atradimas. Man jos labai patinka, jose nėra tiek daug riebalų, skonis fantastiškas. Pastaruoju metu jos tapo labai pamiltos visos mūsų šeimos. Užsukę svečiai, kuriuos pavaišinau taip pat labai gyrė, vis kartojo, kad prie kavos puodelio jos labai tinka.
Skaityk toliau
2022-01-13, 11:24
Nekeptas veganiškas žaliųjų citrinų pyragas be glitimo
Trumpai apie šį nekeptą veganišką žaliųjų citrinų pyragą - tai itin fainas desertas. Tik visiškai natūralūs produktai, tikrai gaivus. Jame taip pat nėra glitimo. Tik vienintelis dalykas - be kombaino šį kartą nebus įmanoma apsieiti. Arba iš didelės bėdos dar blenderis tinka.
Skaityk toliau
2022-01-09, 18:18
Gaminame namuose: Aronijų ir vyšnių lapų sirupas
Aronijos man asmeniškai - iš vaikystės prisiminimų. Augdavo kieme palei tvorą. Labai gerai pamenu pamenu tiek jų skonį, tiek tą įdomų, tarsi šiek tiek traukiantį pojūtį burnoje, ir gražią spalvą kompotuose. Labai gaila, kažkodėl jau senokai nebeauga.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 218 219 » |