2021-12-03, 12:10
Aštri ėrienos sriuba su perlinėmis kruopomis
Tokie ėrienos sriuba tikra tobulybė mano lėkštėje. Tikriausiai nesu valgiusi gardesnės sriubos. Aš galvoju, kad pati didžiausia šios sriubos paslaptis yra kokybiška ėriena (tad nepagailėkite investuoti į ją šiek tiek pinigų) ir tai, kad pirmiausia sultinį su ėriena išviriau greitpuodyje.
Skaityk toliau
2021-11-13, 21:36
Trapus senovinis skruzdėlynas su medumi pagal Beatą
Labai trapus senovinis skruzdėlynas, kuris yra tikrai gana lengvai pagaminamas. Pas mane visos skruzdėlės jau išėjo žiemos atostogų, bet savo papuošimui galite užberti aguonų, razinų, arba riešutų. Tikrai pamėginkite pasigaminti, suprasite, kad tai įmanoma padaryti ir savo virtuvėje.
Skaityk toliau
2021-11-13, 21:11
Grilyje keptos karališkos krevetės be kiauto su daržovėmis
Tokio kamado tipo grilyje iškeptos karališkos krevetės be kiauto su daržovėmis bus garantuoti fantastiški pietūs jūsų visai šeimai. Krevetes prieš kepdami pamarinuosime, kad šios kepdamos įgautų fantastišką aromatą, skonį bei spalvą. Krevečių uodegėlės kepdamos pasidarys traškios ir idealiai derės su minkštomis bei kvapniomis daržovėmis.
Skaityk toliau
2021-11-07, 09:43
Krevetės ant laužo (žarijų) ir 2 padažai prie jų
Angoloje ant laužo iškeptos ir šitaip paruoštos krevetės yra labai mėgstamos. Jos taip mėgstamos, kad nepaisant ganėtinai ilgo pajūrio ruožo, pati šalis nėra pati jomis apsirūpinti. Didžiulė dalis vietinėje virtuvėje naudojamų krevečių, ypač didžiųjų, į Luandą atkeliauja iš Mozambiko bei kitų šalių.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 77 78 79 80 81 ... 214 215 » |