Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Kovo » 11

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


11.03.2015, 20:32
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (7916)

Šis statinys pagrįstai laikomas Didžiausiu pasaulinės civilizacijos pasiekimu. Didžioji kinų siena iš tiesu yra unikali, o šio rankomis statyto statinio mįslėms nėra galo. Siena iki šiol tyrinėtojams pateikia siurprizus, daugelis klausymų kol kas lieka be atsakymų. Vien tik versijos, prielaidos, hipotezės. Pateikiame skaitytojams vieną hipotezę, bandančią paaiškinti kokiu tikslu buvo pastatyta Didžioji kinų siena.

Sužinok daugiau ...
11.03.2015, 19:43
Kosmosas Peržiūrų (5985)
Mokslas visais laikais siekė kuo daugiau sužinoti apie mus supantį pasaulį - kosmosą, žvaigždes, kurias galima stebėti iš Žemės. Iš pradžių žmonės galvojo, kas Žemė yra Visatos centras. Saulė, planetos ir žvaigždės skrieja aplink mūsų planetą, o pati Žemė yra plokščia. Laikai keitėsi, mokslo žinios taip pat. Dabar visiems yra žinoma, kad Žemė yra apvali, ir ji toli gražu nėra Visatos centras, o žvaigždės aplink save turi daug pasaulių.
Sužinok daugiau ...
11.03.2015, 18:47
Hipotezės Peržiūrų (5245)

Klausimas apie kitų nežemiškųjų civilizacijų egzistavimą jaudina mokslininkus jau labai seniai. Pastaruosius keletą dešimtmečių astronomai bando užmegzti su kitų planetų gyventojais ryšį ar bent jau pagauti jų siunčiamus signalus. Tyrėjai naudoja radijo ir optinius teleskopus, į kosmosą siunčia ekspedicijas, į tolimąsias galaktikas siunčia savo pranešimus...

Sužinok daugiau ...