Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Kovo » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.03.2015, 22:08
Egzorcizmas Peržiūrų (4581)

Piktųjų dvasių apsėstai moteriai buvo atliktas egzorcizmas, kuris buvo įamžintas mobiliuoju telefonu. 22 metų Laura (pavardė nežinoma) vartosi ir daužo galvą į grindis, tuo metu jos kūną bando sulaikyti dvi moterys. Argentinos vyskupas Manuelis Acuna paliepia piktosioms dvasioms palikti jaunos moters kūną. Ji tuo metu šaukia „ne, ne“, o ją laikančią moterį išvadina kale. Liuteronų bažnyčioje Buenos Airėse susirinkusiems tikintiesiems vyskupai tarė: „Velnias egzistuoja. Jis nėra vaizduotės kūrinys ar teorinis dalykas, jis net nėra kažkas abstraktaus. Velnias yra asmenybė ir jis turi strategiją. Mes kalbame apie kažką siaubingo, prieš mus – nukritęs angelas.“

Sužinok daugiau ...
26.03.2015, 21:49
Žmonės Peržiūrų (4331)

Kanadietis verslininkas J. Raoulis Derosiersas apdovanotas vienu iš unikaliausių talentų pasaulyje. Sakoma, kad jis gali matyti skradžiai žemę. Tokie kaip jis turi rentgeno regėjimą, todėl gali rasti tai, ko plika akimi nematyti. Senais laikais tokie asmenys būdavo labai vertinami, nes jie galėdavo pamatyti požeminius vandens šaltinius, mineralus ir kitus gamtos turtus. Šiais laikais nepaprastą regėjimą turintys žmonės padeda nustatyti tikslias ligos diagnozes, gydo ligas.

Sužinok daugiau ...
26.03.2015, 21:37
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (4126)

Meksikos šiaurinės dalies dykumų gilumoje tarp Durango, Čihuahua ir Koahilos valstijų egzistuoja teritorija, ispaniškai vadinama „zona del silencio“ – Tylos zona. Dar ji vadinama Mapimi tylos zona – dėl santykinai netoli esančio Mapimi miesto. Sklinda kalbos, kad mistinėje Tylos zonoje neįmanoma priimti jokių elektromagnetinių signalų – ten neveikia nei radijas, nei kompasas, o augalija ir gyvūnija neįprastai mutavusi. Tylos zona jau daugelį metų traukia būrius vadinamojo paranormaliojo turizmo entuziastų iš viso pasaulio.

Sužinok daugiau ...
26.03.2015, 21:26
Medicinos Naujienos Peržiūrų (4223)
Kaip ir daugelis mokslu besidominčių mokinių, Andrew Jinas domėjosi žmogaus evoliucijos klausimu. Bet susidomėjimas šį protingą jaunuolį, vieną iš trijų „Intel Science Talent Search“ laureatų, laimėjusių 150 000 JAV dolerių, nuvedė kur kas toliau nei kitus. Jis sukūrė būdą, kuris gali būti naudingas tokių ligų, kaip ŽIV, schizofrenija, gripas ar meningitas, gydymui. Vykdydamas savo projektą, su kuriuo dalyvavo konkurse, vyriausios klasės mokinys sukūrė mašininio mokymosi algoritmus, kurie aptinka mutacijas žmogaus genome – šių mutacijų atradimas vieną dieną gali padėti sukurti vaistus nuo minėtų ligų.
Sužinok daugiau ...
26.03.2015, 08:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5571)

„Dalinuosi rožiniais „kupsteliais“ − šaukščiais, jeigu neklystu, kurie ryškiai nuspalvino pavasarinę pievelę šalia Dusetų“, - rašė skaitytoja. Aplinkos ministerijos gamtos apsaugos skyriaus vyr. specialistas Laimutis Budrys patvirtino, kad tai – plačialapis šaukštis, vaistinis augalas, kuris kaip tik šiuo metu pradeda žydėti. Vilniaus universiteto botanikos sodo augalų kolekcijų skyriaus vyresnioji botaninių kolekcijų kuratorė Viktorija Guseva išsamiai aprašė šių augalų savybes.

Sužinok daugiau ...