Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugpjūčio » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.08.2017, 20:32
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (13379)

Vienas iš būdų danties skausmą malšinti yra burnos skalavimas šiltu druskos vandeniu, tačiau siūlau dar tris būdus, kurie padės akimirksniu atsikratyti skausmo. Using these tried and tested home remedies for toothache you can get rid of your tooth pain instantly.

Sužinok daugiau ...
26.08.2017, 18:25
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5566)
Kai mes sergame, mes dažnai geriame vaistažolių arbatą, kad palengvinti simptomus. Žalioji arbata yra viena iš mėgstamiausių variantų, tačiau geriausia pasirinkti žolelių arbatą. Imbieras žudo vėžines ląsteles arba sukeltą apoptozę (užprogramuotą mirties ląstelę) arba autofagija (kai vėžio ląstelės apgauna save, žudo pačios save).
Sužinok daugiau ...
26.08.2017, 10:21
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (4180)
Naktį į 2001 m. lapkričio 5 d. Igero mieste (Arizonos valstija, JAV) buvo nušautas Viljamas Miltonas Kuperis, ufologijoje žinomo judėjimo „Sąmokslo teorija“ lyderis. Oficialioje policijos ataskaitoje be jokių detalių buvo pasakojama, kad jis „grasino ginklu vietiniams gyventojams, juos gąsdino“. Kuperio ranča buvo apsupta, nežiūrint į šeimininko perspėjimus, kad „peržengę rančos ribą bus nušauti vietoje“. Kuperis du kartus šovė į vieną policininką ir sunkiai jį sužeidė, o po to jį patį nukovė kitas policininkas.
Sužinok daugiau ...