Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugpjūčio » 30

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


30.08.2017, 21:34
Medicinos Naujienos Peržiūrų (5521)

Insultas, traumos ir kai kurios sunkios ligos žmones nustumia į vadinamąją nuolatinę vegetacinę būseną. Tai - tarsi buvimas tarp gyvenimo ir mirties. Medikai dažnai artimiesiems sako, kad toks žmogus iš esmės jau yra miręs - jo smegenys yra per daug pažeistos. Tačiau šeimai tai sunku priimti ir jie vis kartoja, kad jų artimasis dar čia. Vienas britų mokslininkas rado būda prisikapstyti prie savo paties kūne įstrigusio žmogaus ir su juo bendrauti. British doctor who found a way to talk to patients trapped between life and death: Unable to move or speak, most medics thought they were beyond reach. But their families refused to believe it - and one determined scientist proved them right

Sužinok daugiau ...
30.08.2017, 20:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (22979)
Medus su kopūsto lapais - senas derinys, dar močiutės mūsų tai naudojo. Mane taip gydė vaikystėje, o dabar, jei kas nors namuose serga kosuliu, darau šią procedūrą - veikia 100%. Padeda tiek vaikams, tiek suaugusiems.
Sužinok daugiau ...
30.08.2017, 18:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (19394)
Tiesiog stebuklingas vaistas, skirtas pašalinti druskas iš organizmo, didina darbingumą, valo kraują, pagerina imunitetą, sustiprina kraujagysles, labai sustiprina širdį ir tonizuoja kūną. Pašalina riebalų perteklių ir pagerina medžiagų apykaitą. Ji yra nepakeičiama nuo moterų ligų ir uždegimų. Švelniai valo visą organizmą nuo kenksmingų sankaupų.
Sužinok daugiau ...
30.08.2017, 15:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3838)
Tradiciniame Kauno jungtinio sveikuolių klubo ir Žolinčių akademijos iniciatyva neseniai surengtame konkurse "Lietuvaitė šeimininkė" patiekalų ir stalo originalumu visas dalyves nurungė kaunietė Aldona Širmulienė.
Sužinok daugiau ...