Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugpjūčio » 28

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


28.08.2017, 20:48
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (16008)

Kandidozė yra liga, kurią sukelia grybelių plytimas įvairiose kūno vietose. Dažniausia pasitaikanti forma yra žarnyno ir makšties kandidozė. Šiame straipsnyje papasakosime kaip namuose pasigaminti priemones, kurios padės atsikratyti įvairių kandidozės formų. Natūralūs ingredientai, tokie, kaip jogurtas ir meškauogių arbata yra gerai žinomi ir veiksmingi naudojant kandidozės gydymui.

Sužinok daugiau ...
28.08.2017, 19:15
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12215)

Šis nuostabus metodas padės atsikratyti vėžio ląstelių, nepažeidžiant sveikų! Atsižvelgiant į tai, kad vėžio ląstelės maitinasi cukrumi, daugelis žmonių visame pasaulyje mano, kad maišant soda su klevų sirupu arba medumi yra kenksminga. Just Mix Baking Soda And Honey: Consume 3 Tsp. A Day For 30 Days And This Is What Will Happen To Your Body.

Sužinok daugiau ...
28.08.2017, 09:23
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3756)

Kepenys – didžiausia cheminė laboratorija. Iš virškinimo trakto į kepenis patekęs kraujas yra išvalomas nuo įvairių cheminių medžiagų, toksinų, neutralizuojami kraujyje esantys pavojingi medžiagų apykaitos produktai. Kepenys sintetina baltymus, sintezuoja ir kontroliuoja cholesterolio kiekį, jose kaupiamas glikogenas, reikalingas gliukozės kiekiui palaikyti ir dar daug kitų funkcijų atlieka šis stambiausias parenchiminis vidaus organas.

Sužinok daugiau ...
28.08.2017, 09:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4059)
Mokslininkai tvirtina, jog cholesterolio lygį galima sureguliuoti be jokių vaistų - tiesiog pakeitus mitybą ir dienos režimą. Sveikuoliai tai sako išbandę savo kailiu: jiems pavyko įrodyti, jog užtenka tik 7 dienų, kad cholesterolio kiekis kraujyje susinormalizuotų be jokių preparatų.
Sužinok daugiau ...