Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugpjūčio » 28

Atsikratyti kandidozę galima greitai, taikant šias paprastas ir veiksmingas priemones

Aš naudoju šias priemones, kaip prevenciją!

Candida albicans

Kandidozė yra liga, kurią sukelia grybelių plytimas įvairiose kūno vietose. Dažniausia pasitaikanti forma yra žarnyno ir makšties kandidozė.

Šiame straipsnyje papasakosime kaip namuose pasigaminti priemones, kurios padės atsikratyti įvairių kandidozės formų.

Natūralūs ingredientai, tokie, kaip jogurtas ir meškauogių arbata yra gerai žinomi ir veiksmingi naudojant kandidozės gydymui.

Lactobacillus Acidophilus kapsulės taip pat galite naudoti makšties kandidozės gydymui. Tiesiog įdėkite kapsulę į makštį prieš miegą, kartokite šį gydymą 14 dienų, kad subalansuotumėte makšties mikroflorą ir išvengtumėte grybelių plitimo.

Be kapsulės įvedimo į makštį, taip pat rekomenduojama jį išgerti prieš valgį, kad pagreitėtų gijimo procesas. Tokių kapsulių vartojimas gali išgydyti nuo grybelio ir burnos ertmėje.

Atkreipkite dėmesį į kitus natūralius kandidozės gydymo būdus.

meškauogių lapų arbata / cha de folhas de uva ursina

Kandidozė vyrams

Vyriška kandidozė sukelia mielės Candida albicans ir meškauogių arbata yra puiki priemonė sumažinti tokio tipo mikrootganizmų gamybą. Arbatą gali vartoti taip pat ir moterys dėl makšties kandidozės gydymo.

Ingredientai:

  • 1 stiklinė šilto vandens;
  • 2 šaukšteliai meškauogių lapų.

Kaip naudoti: įdėkite meškauogių lapus į karštą vandenį ir nusistovėti penkias minutes. Po to perkoškite ir gerkite įprastai šią arbatą. Norint pasiekti norimą efektą, šią arbatą reikia naudoti tris kartus per dieną.

Kandidozė (pienligė) burnoje

Burna nėra didelė Candida albicans vešėjimo sritis, tačiau grybelis ir čia dauginasi. Dėl to, terapinės arbatos ir tepalai tinka labiausiai. Gydomoji arbata parodo puikius rezultatus gydant šią ligą.

Ingredientai:

  • 1 puodelis verdančio vandens;
  • 1 arbatinis šaukštelis taškuotos mėtos lapų arba žiedų.

Paruošimas: įdėkite lapus arba žiedus į verdantį vandenį ir leiskite 15 minučių nusistovėti. Atvėsus, įdėkite vatos tamponą į arbatą ir uždėkite ant pažeistos vietos burnos srityje. Laikykite 20-30 minučių, 3-4 kartus per dieną.

Žarnyno kandidozė.

Arbata Pau D'Arco arbata (Penkialapis balamedis arba Skruzdžių medis, žievė) yra puiki priemonė gydyti žarnyno Candida. Jis veikia, kaip stiprus natūralus priešgrybelinis vaistas žarnyno srityje.

Ingredientai:

  • 1 litas verdančio vandens;
  • 2 arbatiniai šaukšteliai Pau D'Arco arbatos.

Kaip pasigaminti: tiesiog įdėkite Pau D'Arco arbatą į verdantį vandenį ir palikite 10 minučių, kad nusistovėtų, uždenkite indą. Po 10 minučių, perkoškite ir gerkite po 2-3 stiklines per dieną.

Priede prie šios Pau D'Arco arbatos galite pasigaminti česnakinį vandenį žarnyno kandidozės gydymui. Česnakas yra stiprus natūralus priešgrybelinis vaistas, pasigaminti labai paprasta.

Ingredientai:

  • 5 česnako skiltelės;
  • 1 puodelis vandens.

Kaip tai pagaminti: nulupkite česnaką ir supjaustykite į keletą salių, tada įdėkite į vandenį palikdami 6 valandoms. Perkoškite ir vartokite vandenį po 1 stiklinę, 30 minučių prieš valgį, 7-10 dienų.

Prieš vartojant bet kokią natūralios medicinos priemonę, rekomenduojama pasitarti su gydytoju.

Atsikratyti kandidozę galima greitai, taikant šias paprastas ir veiksmingas priemones

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.10.2019 laikas 21:42 Receptai – Patiekalai Minkšti sausainiai su obuoliais pusryčiams
Nuostabus desertas – saldūs obuolių sausainiai. Paruošimas labai lengvas. Idealiai tinka kasdieniams pusryčiams ar priešpiečiams. Šis receptas yra lengvas ir greitai paruošiamas, užtuks tik 30 minučių ir minkšti sausainiai bus ja...

Skaityti daugiau

04.12.2017 laikas 10:48 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (medetka, jonažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: medetka, jonažolė

Skaityti daugiau

04.06.2019 laikas 12:56 Receptai – Patiekalai Tinginiai virtinukai su bulvėmis

Tiesiogiai per 10 minučių paruošiame tikrą gardumyną! Ingredientai: 400 g bulvių; 150 g miltų; 1 a. š. druskos; 2-3 v. šaukštai augalinio aliejaus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau