Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugpjūčio » 23

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


23.08.2017, 19:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15200)

Širdies priepuolis yra vienas iš labiausiai paplitusių mirties priežasčių pasaulyje, taigi šį receptą yra naudingas žinoti visiems! Vienas iš populiarių žolininkų, John Christopher atrado efektyviausią formulę, kaip sustabdyti širdies priepuolį vos per 1 minutė.

Sužinok daugiau ...
23.08.2017, 19:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4808)
Apelsinų spalvos maisto produktuose yra daug vitamino A ir beto karotino, puikus pasirinkimas stiprinti imuninę sistemą. Imbieras puikus priešuždegiminis vaistas, kuris natūraliai sumažina skausmą ir patinimą. Reguliariai vartokite ir pastebėsite, kaip iš jūsų kūno išnyksta ligos.
Sužinok daugiau ...
23.08.2017, 08:59
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (9842)
Daugelis moterų trokšta sužinoti, kokia gi bus jų santuoka, kai jos ištekės. Chiromantai siūlo būsimo vedybinio gyvenimo prognozes žiūrėti ant savo delno. Žinoma, norint nustatyti smulkias detales, geriau kreiptis į specialistą (jei tiki chiromantija). Vis tik kai kurios esminius dalykus gali pasitikrinti ir pati. Iš kurios rankos burti? Dešiniarankiams tyrinėti derėtų dešinę ranką, o kairiarankiams – kairę. Vis tik ne visi chiromantai šios taisyklės laikosi. Neverta nerti į painią subtilumų ir detalių jūrą – siūlome žengti paprastesniu keliu.
Sužinok daugiau ...
23.08.2017, 07:03
Katastrofos Peržiūrų (5299)

In­for­ma­ci­jos am­žius ne­iš­va­da­vo žmo­nių nuo pra­ėj­us­ių šimt­me­čių prie­ta­rų, sie­ja­mų su pa­sau­lio pa­bai­ga. At­virkščiai, jis su­kū­rė nau­jas ci­vi­li­za­ci­jos žlu­gi­mo bai­mes.

 

Sužinok daugiau ...