Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2017 » Rugpjūčio » 23

Santuokos linija ant delno – kada ištekėsi ir kiek santuokų tau numato likimas

Daugelis moterų trokšta sužinoti, kokia gi bus jų santuoka, kai jos ištekės. Chiromantai siūlo būsimo vedybinio gyvenimo prognozes žiūrėti ant savo delno. Žinoma, norint nustatyti smulkias detales, geriau kreiptis į specialistą (jei tiki chiromantija). Vis tik kai kurios esminius dalykus gali pasitikrinti ir pati. Iš kurios rankos burti? Dešiniarankiams tyrinėti derėtų dešinę ranką, o kairiarankiams – kairę. Vis tik ne visi chiromantai šios taisyklės laikosi. Neverta nerti į painią subtilumų ir detalių jūrą – siūlome žengti paprastesniu keliu.

Santuokos linija ant delno

Santuokos linija – kur jos ieškoti?

Ieškoti reikėtų horizontalių brūkšnelių, esančių išorinėje delno pusėje, tarp mažojo pirštelio pagrindo ir širdies linijos. Chiromantijoje nėra jokių užuominų apie štampą pase, todėl tiksliai pasakyti, kuri gi linija atspindi oficialią santuoką, o kuri – tiesiog tvirtus santykius, sudėtinga. Vis tik kuo linija ilgesnė, tuo labiau tikėtina, kad tai – būtent santuoka. Kaip nustatyti amžių, kada tau planuojama santuoka? Būtina atsižvelgti į merginos, kuri domisi šiuo klausimu, dabartinį amžių.
 
Santuokos linija ant delno
 
Jei ji jaunesnė ne 40 m., šis klausimas sprendžiamas štai kaip: atstumas nuo širdies linijos iki mažojo pirštelio pagrindo – tai 40 m., o vidurys, atitinkamai – 20 m. Amžius nustatomas įvertinant santuokos linijos vietą. Vadinasi, kuo arčiau širdies linijos yra tavo santuokos linija, tuo anksčiau ištekėsi ir atvirkščiai – jeigu santuokos linija yra arčiau mažojo pirštelio, ištekėsi vėliau. Jei moteris vyresnė nei 40 m., skaičiuojama atvirkščiai: šalia mažojo pirštelio – 40 m., o šalia širdies linijos – 80 m.

Kokių būna santuokos linijos rūšių?

Pagal linijos tipą galima daryti išvadas apie galimą santuoką. Į viršų užsirietusi linija – tikimybė, kad nebus oficialios santuokos. Linija staigiai šauna žemyn – tokios linijos savininkas gyvens ilgiau nei partneris. Linija išsišakoja į dvi, o vėliau ir vėl susijungia, suformuodama kilpą: toks variantas reiškia, kad pora skirsis, tačiau vėliau ir vėl bus kartu. Išsišakojanti linija reiškia, kad santykiai nutrūks arba įvyks skyrybos, kurių iniciatoriumi taps šio ženklo savininkas. Nuo linijos į apačią driekiasi atšaka, galimas kelių plonų linijų variantas – santuoką lydės ligos.

Ką daryti, jei santuokos linijos nėra arba jų kaip tik labai daug?

Toks variantas irgi galimas. Vis tik tai toli gražu nebūtinai reiškia, kad žmogus nesudarys santuokos arba kaip tik keis sutuoktinius kaip pirštines. Šiuolaikinėje chiromantijoje santuokos linijos traktuojamos nesiejant jų su oficialiomis sąjungomis. Juk iš esmės ši linija atspindi žmogaus galimybes realizuoti savo energiją su priešingos lyties atstovais. Kitaip tariant, arba žmogus jaučia stabilų potraukį, arba tai bus savotiški pliūpsniai skirtingais gyvenimo etapais. Daug linijų gali reikšti, kad žmogui būtinos ypatingos sąlygos, jis labai jautriai vertina jausmų demonstravimą ir retai atvirauja su priešinga lytimi dėl savo troškimų. Linijų nebuvimas reiškia, kad žmogus nesigėdija juntamo potraukio ir gali netikėtai atsiduoti, pasinerti į naujus įspūdžius.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2018 laikas 07:49 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus
Hemorojus liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus, hemorojus, hemorojo gydymas, hemorojo receptai, hemorojaus vaistažolės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

20.06.2019 laikas 06:02 Receptai – Patiekalai Baklažanai su česnaku

Baklažanai ne visada gali būti skanūs, net galima pasakyti, kad jie tik mėgėjams. Tačiau viskas slypi teisingame jų paruošime. Mes skubame pasidalyti su jumis tokios įdomios daržovės paruošimo receptu, kad ji gali būti tokia sk...

Skaityti daugiau

22.11.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (lakišius, liepžiedžiai, kietis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: lakišius, liepos žiedai, kietis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau