Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Rugsėjo » 14

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


14.09.2020, 19:10
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (2716)

Prognozės esmė susiveda į tai, kad, pasak pono Patcho, pasaulio elitas netrukus (apie 2014 metus) sugalvos kažkokį koronavirusą ir surengs jo epidemiją, po kurios, į vakcinacijos centrus, punktus pradės plūsti žmonių minios, norėdamos stebuklingos vakcinos. Tačiau, kartu su vakcina žmonėms bus švirkščiama kažkas, kas modifikuos DNR – kažkokie papildomos struktūros ląstelėse, pagrįstos auksu ir siliciu. Rezultate, žmonės pavirs biorobotais, kuriuos bus galima paspaudus mygtuką įjungti ir išjungti.

Sužinok daugiau ...
14.09.2020, 09:42
Hipotezės Peržiūrų (840)
Neseniai keliuose didelio atgarsio sulaukusiuose straipsniuose teigta, kad NASA aptiko dalelių iš kitos paralelinės Visatos, kurioje laikas bėga atgalios. Šie teiginiai buvo neteisingi. Tikroji istorija yra gerokai įdomesnė ir keistesnė, nes yra susijusi su kelione į Didįjį sprogimą ir tai, kas yra anapus kojomis?
Sužinok daugiau ...
14.09.2020, 08:09
Pasąmonės Galios Peržiūrų (709)

Atsirado daug įvairių dvasinių centrų. Tai ir „naujosios bangos“ krikščioniškieji judėjimai, tokie kaip „Tikėjimo žodis“, ir Rytų religijų mokytojai – budistai, induistai, ir astrologai, ošo, okultistai, šamanai, eklektinės mokyklos bei daugybė kitų. Daugelis jų skelbiasi sprendžiantys psichologines problemas. Natūraliai iškyla klausimas, kuo šių centrų siūloma pagalba skiriasi nuo psichologų teikiamos? Ir kaip žmogui susigaudyti, kas jam siūloma?

Sužinok daugiau ...
14.09.2020, 07:48
Pasąmonės Galios Peržiūrų (659)

Turbūt visais laikais žmones viliojo paslaptys, o sykiu ir noras pažinti savo aplinką, ne tik buitine, bet ir plačiąja prasme, siekiant pažvelgti už kasdienio pasaulio horizonto, kas matyt visai natūraliai tampa susidomėjimu psichologija, filosofija, gamtos mokslais, parapsichologija, įvairiausiomis egzotiškomis religijomis, metafizika ar tiesiog populiaria ezoterika.

Sužinok daugiau ...