Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2023 » Rugpjūčio » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.08.2023, 19:20
Pokalbiai | Vaizdai Peržiūrų (569)

Varlinas tiesiogiai - Auksinių plytų utopija - Po transliacijos laidą rasite Rumble ir Brighteon kanaluose.

Sužinok daugiau ...
24.08.2023, 19:02
Pasąmonės Galios Peržiūrų (318)
Iš pradžių norėjau parašyti panašų straipsnį apie moteris. Tačiau supratau, kad man labai sunku samprotauti šiuo klausimu. Juk esu vyras. Todėl man daug lengviau kalbėti apie konkrečius žmones vyrui. Nes tai tiesa. Kiekvienam vyrui reikia tam tikros aplinkos, kuri suteiktų jam laimės.
Sužinok daugiau ...
24.08.2023, 18:50
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (431)
Bendraudami su žmogumi ne visada galime gerai įvertinti situaciją. Ir tai yra labai svarbu. Juk užtenka pasakyti porą netinkamų sakinių, ir štai kritome kitiems į akis. Ir kartais labai sunku atsikelti. Ypač jei tai kokie nors nauji veidai, su kuriais dar tik pradedame pažintį. Ten statymai būna ypač dideli. Štai kodėl taip svarbu iš anksto žinoti apie klaidas, dėl kurių galite kristi kitų akyse.
Sužinok daugiau ...
24.08.2023, 14:59
Pasąmonės Galios Peržiūrų (480)

Sakoma, kad kuo mažiau aplinkiniai žino apie jūsų asmeninį gyvenimą, tuo geriau jis klostosi. Yra tokių posakių: laimė mėgsta tylą ir kuo pasigirsi, be to pasiliksi. Ar tai tiesa? Ar pastebėjote, kad papasakoję apie savo pergales ir pasiekimus, iš karto patekdavote į bėdą ir reikalai pakrypdavo į blogąją pusę, o sėkmė nuo jūsų nusisukdavo? Tai ką gi daryti? Ar yra konkrečių atvejų, kai geriau laikyti liežuvį už dantų ?

Sužinok daugiau ...
24.08.2023, 13:41
Pasąmonės Galios Peržiūrų (404)

Beveik kiekvienas jūsų pažįstamas kartais meluoja apie smulkmenas, tačiau kai kurie žmonės eina taip toli, kad pradeda meluoti apie svarbius dalykus, dėl kurių visiems laikams gali pasikeisti jų santykiai, jie gali netekti darbo ar net pakliūti į kalėjimą.

Sužinok daugiau ...