Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2023 » Rugpjūčio » 19

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


19.08.2023, 19:07
Pasąmonės Galios Peržiūrų (474)
Tiesą sakant, man patinka rašyti tokiomis temomis. Juk jaunos moterys galės iš anksto neteisingai suprasti dalykus. Būtent tuos, kuriuos dauguma supranta tik sulaukusios vyresnio amžiaus. Štai kodėl taip naudinga tai žinoti iš anksto. Taip ir kitiems bus įdomu, galėsite pasitikrinti patys arba atsidurti šioje situacijoje. Juk taip, šie dalykai ateina su amžiumi, bet toli gražu ne visoms moterims. Įsigilinkime į esmę.
Sužinok daugiau ...
19.08.2023, 18:43
Pasąmonės Galios Peržiūrų (516)
Yra žmonių, kuriuos nuolat kamuoja bloga nuotaika. Ir jie taip prie to pripratę, kad iš tikrųjų nebekreipia į tai dėmesio. Jie iš tikrųjų nenori nieko dėl to daryti. Jie prie to pripratę. Tačiau manau, kad turime tai pakeisti. Ir tai nepriklauso nuo to, ar bloga nuotaika būna visą laiką, ar retkarčiais. Šie patarimai padės visiems. Sakau tai kaip žmogus, kuris beveik niekada nepasineria į blogą nuotaiką. Juk žinau, kaip ją galima suvaldyti. Apie tai papasakosiu šiandien.
Sužinok daugiau ...
19.08.2023, 14:21
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (633)

Didžiosios Britanijos vyriausybė paskelbė, kad smarkiai mažėjantis gimstamumas yra "pageidautinas rezultatas", nes tai padės "išgelbėti planetą".

Sužinok daugiau ...
19.08.2023, 13:37
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (443)
Grupė Bideno administracijos vidinių darbuotojų atskleidė planus visoje Amerikoje įvesti drakoniškus "Covid" apribojimus, kurie prasidės rugsėjo viduryje.
Sužinok daugiau ...