Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2023 » Rugpjūčio » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.08.2023, 20:15
Pasąmonės Galios Peržiūrų (476)

Nežinote, kaip atleisti nuoskaudas? Manau, jei taip, dažnai girdite apie tai, kad iš tikrųjų reikia atleisti. Ir taip, kartais atrodo, kad galime būti per daug kerštingi ar piktintis. Taigi ką daryti?

Sužinok daugiau ...
16.08.2023, 19:56
Pasąmonės Galios Peržiūrų (367)

Keista tai girdėti, ar ne? Juk kartais atrodo, kad moteriai jos grožis yra svarbiausias dalykas. Bet kaip svarbiausias dalykas gali tapti problema? Juolab kad pati Monica Bellucci dėl savo grožio gyvenime gavo daugybę pliusų. Matyt, todėl ji sugebėjo suprasti, kad grožis turi ir minusų. Būna atvejų, kai jis sukelia tik problemų. Susitvarkykime su tuo perskaitę būtent šią citatą.

Sužinok daugiau ...
16.08.2023, 19:34
Pasąmonės Galios Peržiūrų (408)
Manau, kad kiekvienas iš jūsų tai pastebėjo. Jaunimas nelabai nori leisti laiką dausose. Ir jie tikrai nenori turėti nuosavos sodybos. Jie apie tai net negalvoja. O turėtų. Aš taip pat esu jaunas žmogus, bet jau supratau, kad sodyba turi tokių pliusų, kurių tiesiog negalima ignoruoti. Galbūt jauni žmonės, perskaitę šį straipsnį, persigalvos ir pradės galvoti apie sodyba. Papasakosiu apie keturis akivaizdžius pliusus.
Sužinok daugiau ...
16.08.2023, 19:20
Pasąmonės Galios Peržiūrų (343)

Kiek streso patiria vyrai. Tai sakau kaip vyras. Atrodo, kad moterys iš tikrųjų nori tik pinigų. Bet štai kokia istorija. Manau, kad dažnai tai yra normali istorija. Be to, patys vyrai nėra taip toli nuo tokių reikalavimų. Tikrai įdomu šią temą išskaidyti iš visų pusių. Manau, kad šiandien perskaitysite daug naujo. Nesu matęs, kad kiti taip diskutuotų šiuo klausimu, kaip aš.

Sužinok daugiau ...