Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Liepos » 06

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


06.07.2024, 17:11
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (505)
Žmogaus liežuvis geba perteikti tiksliausią informaciją apie jo sveikatos būklę. Pagal apnašas, jų spalvą ir konsistenciją gydytojas gali nustatyti ligas ir įvertinti virškinimo organų bei žarnyno veiklą. Liežuvis iš karto įspėja apie prasidėjusius organizmo sutrikimus ir padeda nustatyti diagnozę.
Sužinok daugiau ...
06.07.2024, 15:37
Istorija Peržiūrų (427)
Tolimaisiais X mūsų eros amžiaus laikais, kai pasaulį valdė vikingai, ledinės platybės tapo ne tik užkariavimo keliu, bet ir pramogų šaltiniu. Šiuose šaltuose kraštuose, kur sniegas ir ledas tapo kasdienybės dalimi, skandinavų navigatoriai ir kariai rado būdą ne tik judėti, bet ir pramogauti - ledo čiuožyklas. Jų pačiūžos buvo ne tik batai, bet ir dailus menas, jungiantis meistriškumą, funkcionalumą ir kultūrą.
Sužinok daugiau ...
06.07.2024, 14:34
Psichologija Peržiūrų (541)
Mano tėvai visada sunkiai dirbo. Kiek save prisimenu, nuo mažens kartu su manimi sėdėjo mano penkeriais metais vyresnė sesuo. Tėvai anksti ryte išvažiuodavo į gamyklą, o Valerija atsikeldavo, pažadindavo mane, mes pusryčiaudavome ir eidavome į mokyklą.
Sužinok daugiau ...
06.07.2024, 14:14
NSO, Ateiviai Peržiūrų (599)
Stulbinančiame Tomo Kastelo (Thomas Castello), buvusio 51-osios zonos, įsikūrusios Nevados dykumoje, darbuotojo, atskleidžiamas pribloškiantis pasakojimas apie artėjantį žmonių ir nežemiškų jėgų susidūrimą. Pasiruoškite neįtikėtinam pasakojimui apie ateivių ir žmonių mūšį, kuris kilo horizonte ir buvo pasirengęs užgriūti žmoniją.
Sužinok daugiau ...
06.07.2024, 10:59
NSO, Ateiviai Peržiūrų (658)

Tamsią ir audringą naktį Pitlochry, mažame miestelyje Škotijos aukštikalnėse, rugpjūčio karštis pagaliau užleido vietą stulbinančiai perkūnijai. Lauke, prie miestelio centre esančio viešbučio galinių durų, po sunkios dienos virtuvėje atsigaivinti susirinko grupė jaunų virėjų. Šis vakaras skyrėsi nuo kitų, nes du iš jų akivaizdžiai susijaudinę ginčijosi dėl neseniai įvykusio incidento.

Sužinok daugiau ...
06.07.2024, 10:33
Istorija Peržiūrų (557)

Vergovės reikšmė senovės Egipte yra gerai užfiksuota, tačiau daugelis vergų gyvenimo aspektų yra mažiau žinomi. Pateikiame šešis mažiau žinomus faktus apie tai, kaip gyveno Egipto vergai.

Sužinok daugiau ...
06.07.2024, 10:23
Būtybės Peržiūrų (452)
Grupė abiturientų atvyko į Kisatchie nacionalinį mišką (Kisatchie National Forest) stovyklauti maždaug už pusantro kilometro nuo Backbone tako pietinėje parapijos dalyje, netoli Derry ir Gorum bendruomenių. Pasak Natchitoches parapijos šerifo biuro "Facebook" žinutės, jie ketino stovyklauti šioje vietovėje.
Sužinok daugiau ...