Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2024 » Balandžio » 14

3 neištikimiausi Zodiako ženklai

3 neištikimiausi Zodiako ženklai

Neištikimybė visada yra pasirinkimas.

Sudėtingame kosmoso šokyje kiekvienas Zodiako ženklas į santykius įneša savo unikalią energiją. Šiandien kalbėsime apie neištikimybę....

Žinoma, vien Zodiako ženklas nepadaro mūsų neištikimais ar netampa neištikimybės pasiteisinimu. Neištikimybė visada yra pasirinkimas.

Avinas

Deja, Avinų aistra dažnai neapsiriboja formaliais santykiais. Avinai yra karšti, karingi ir visiškai įsitikinę, kad lovoje jie yra unikalūs!

Aistringa šio Zodiako ženklo atstovų pusė kartais kelia pavojų santykiams, nes Avinas mėgsta užkariauti. Jam patinka viskas, kas nauja, pirmojo gundymo jaudulys, nežabota aistra, kurią - esą - galima patirti tik su naujais partneriais. Būtent todėl Avinas patenka į pagrindinį apgavikų sąrašą.

Kaip pasiekti, kad Avinas būtų ištikimas? Jūs negalite. Tik jis pats turi pripažinti, kad vaikiškas naujų (lovos) žaisliukų troškimas gali baigtis blogai, arba susimąstyti, ar tikrai verta rizikuoti santykiais dėl trumpalaikių nuotykių.

Žuvys

Žuvys dažnai apgaudinėja reaguodamos į išblėsusį romaną. Šiam Zodiako ženklui būdingas jautrumas ir intuityvumas. Vandens ženklas dažnai atsiduria jausmų konflikte: viena vertus, Žuvys pasižymi introvertiška prigimtimi, kuri vertina ilgalaikių santykių saugumą.

Kita vertus, sutikusios tinkamą žmogų, Žuvys gali pademonstruoti netikėtą aistringą energiją. Tuomet į programą įtraukiami seksualiniai nuotykiai. Namuose laukiantis partneris pamirštamas.

Žuvys apgaudinėja, ypač kai jų santykius palieka pirminė romantika ir aistra. Jos nesuvokia, kad joms tenka dalytis atsakomybe už ugnies palaikymą, kartu neįvertindamos savo gebėjimo aktyviai formuoti santykius.

Vandenis

Vandeniai yra nuostabūs, aistringi meilužiai. Deja, šie Zodiako ženklai yra labiausiai linkę į neištikimybę.

Vandenio zodiako ženklas yra neįtikėtinai laisvos dvasios ir labai vertina savo nepriklausomybę. Oro ženklas dažnai apgaudinėja, nes nori įrodyti tiek sau, tiek partneriui, kad yra "laisvi".

Kodėl Vandenis "laisvę" prilygina verslui už naivių partnerių nugarų, pašaliniam žmogui atrodo nesuprantama.

Taip mąstantiems Vandeniams geriau nutraukti santykius, nei slapta apgaudinėti. Arba kartu su psichologu ieškoti atsakymo į klausimą, iš kur kyla šis, atrodytų, nepasotinamas nepriklausomybės poreikis ir ar įmanoma jį patenkinti sveikoje partnerystėje.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: https://paranormal.lt/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:10 Receptai – Patiekalai Arbatos receptas nuo karščiavimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: aviečių lapai, aviečių uogos, raudonėlis, šalpusnio lapai, vanduo.

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 14:26 Receptai – Patiekalai Skatinanti prakaitavimą arbata (ramunėlės, juoduogio šeivamedis)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai.

Skaityti daugiau

30.06.2019 laikas 09:33 Receptai – Patiekalai Keptuvėje kepti kiaulienos šonkauliukai
Labai paprastas kiaulienos šonkauliukų receptas. Kiaulienos šonkauliukai labai skanūs patiekti su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovių salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
29.04.2024 laikas 14:44 Užgesusi moteris: vieną dieną ji nusprendė, kad nebenori „degti“
Užgesusi moteris - tai moteris, kuri kartą dėl kažkokių priežasčių nusprendė, kad nebenori „degti“. Tiesiog taip ji užgeso. Tiksliau, ji prisuko savo „vidinę dagtį“ ir įjungė režimą, mažiausią leistiną, kad galėtų pakenčiamai išgyventi, ir dabar ji n...

Skaityti daugiau

29.04.2024 laikas 07:04 Tikroji Medūzos Gorgonės istorija
Medūza Gorgonė yra vienas lengviausiai atpažįstamų graikų mitologijos personažų. Su savo unikaliais gyvatės plaukais ir gebėjimu paversti akmeniu kiekvieną, kuris į ją pažvelgia, ji yra viena populiariausių senovės istorijų pabaisų....

Skaityti daugiau

29.04.2024 laikas 06:51 2024 m. balandžio 29 d. horoskopas: prognozės visiems zodiako ženklams

Tie, kurie šiandien dirba, būkite itin atidūs darbe. Marsas (darbo planeta) yra susijungęs su Neptūnu (klaidų, miglų planeta). Artimiausiomis dienomis darbo reikaluose vyraus sumaištis, netikrumas ir chaosas.

...

Skaityti daugiau