Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2015 » Lapkričio » 17

Amerikietis pastojo po 10 metų pakeitęs lytį

Amerikietis iš Filadelfijos Kayden Coleman pastojo po dešimties metų pakeitęs lytį, iš moters į vyrą, rašo New York Daily News. 29 metų transseksualas tėvas vaiką pagimdė prieš dvejus metus, tačiau pasakyti žiniasklaidai nusprendė tik dabar.

Coleman sakė, kad jis ir jo partneris Elijah sužinojo apie šeimos pagausėjimą, tik 21 nėštumo savaitę.

"Aš niekada negalvojau apie tai, kad pastosiu. Dėl vyriškų hormonų, kuriuos aš vartoju daugelį metų, tai neįmanomą. Tai buvo man tikra staigmena", - sakė Coleman. Vyras pasakoja, kai pilvas pradėjo augti, jis jautė didelį skausmą, juokavau dėl testo pasidarymo, nežinodamas, kad tai tiesa.

"Atrodė, kad po skrandžiu sukišo pagalvę. Bet, tai buvo ne pagalvė", - dalijosi mintimis amerikietis savo pojūčiais. Pasak jo, nėštumo metu, jis pritraukdavo daug dėmesio nepažįstamų žmonių, dėl tuo metu tapusios neįprastos išvaizdos.

Gydytojai teigė, kad Coleman pastojo, kai 2013 metais padarė šešių savaičių pertrauką vyriškiems hormonams, prieš rengiant mastektomija (krūtų pašalinimas).

Kaip rašo "New York Daily News", po dukters gimimo Azaelia, Coleman turėjo eiti į darbą, o jo partneris - pradėti rūpintis šeima. Be to, vyras susirgo pogimdyminę depresiją.

"Dabar aš negaliu įsivaizduoti savo gyvenimo be dukros", - sakė transseksualas. Jis sakė, kad jis ir Elijah neplanuoja turėti daugiau vaikų. Pasak Coleman, dukra juos abu vadina tėčiais, o tikrą tiesą sužinos, kai taps vyresnė.

Coleman yra ne vienintelis žmogus, pakeitęs lytį iš moteriškos į vyrišką ir pastojęs. 2007 metais dirbtinio apvaisinimo pagalba pastojo Thomas Bitiiz iš Oregono valstijos, kuris išgarsėjo, kaip vyras besilaukiantis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.10.2019 laikas 18:45 Receptai – Patiekalai Sultingi Mėsos Zrazai + Receptas (Video)
Pradžiai darome įdarą: pjaustome svogūnų laiškus ir 3 kietai virtus kiaušinius. Viską dedame į atskirą indą, į įdarą galima berti truputį druskos, truputį pipirų, jei norite dar kokių nors prieskonių, tai dėkite į faršą....

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 11:58 Receptai – Patiekalai Labai skanūs Žagarėliai
Gaminame. Žagarėliai Į dubenį mušame kiaušinį, suplakame, pilame kefyrą, dedame grietinę, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, dalimis sijojame į dubenį ir maišome, kol bus galima min...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Skanių varškės spurgų receptas
Gaminame. Varškės spurgos Į dubenį dedame varškę, pertriname šakute, mušame kiaušinius, beriame druską, cukrų, vanilinį cukrų. Sodą nugesiname šlakeliu acto ir taip pat pilame į dubenį. Visus ingredientus gerai išmaišome, dalimis ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau