Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Spalio » 25

Ateivių rasės: driežažmogiai ir kas tos Reptilijos?

Maždaug 175 mylios į šiaurės vakarus nuo Meksiko randasi Acambaro miestas. Jo apylinkėse W. Julsrud‘as atrado tūkstančius molio figūrėlių, kurių amžius iki 6500 m. Ir įdomu, kad dalis tų figūrėlių vaizduoja įvairias reptilijas, tame tarpe ir drakonus.

Pagal TAL:

Būdamas reptoido ištiestos rankos atstumu, pastebėjau įvairias detales. Jie nevilki drabužių. Tačiau jie turi „panaudos diržą“, kuriame yra keletas neįprastų dalykų. Vienas „prietaisas“ yra su maža oranžine šviesele. Kai toji paliečiama, jie paprasčiausiai „dingsta“. Iškart jiem dingus, aš skubiai pasitraukiau į tą vietą, kur buvo reptoidai. Toje zonoje nebuvo temperatūros anomalijos. Aš tikėjausi, kad ten bus vėsiau (jei jie sėmė energiją apsireiškimui, kaip būna kitų apraiškų metu). Kartais jie pakeičia tankį. Jie gaminasi masyvius  laiptus, vestibiulyje, ant medinių grindų. Jie gali pereiti kiaurai sienas. Jie „švyti“ elektrine melsvai žalsva spalva, tarsi tam tikra auros rūšis. Galva panaši į reptilijas iš TV programos „Babilonas 5“. Galva labiau kūgio formos, labiau tokia, kaip „jiečio“. Faktiškai, reptoidų kūno sudėtis tarsi Didžiosios pėdos. Vieni turi žvynus, kiti su plaukais. Akys yra prarėžose tarsi gyvačių. Labai keistos, „tarsi liepsnos“ ir staigiai judančios. Trys pirštai ir prieš juos nykštys. Su aštriais nagais (ant pirštų ir kojų). Maža uodega. Platūs žvynai, tarsi krūtinės „plokštės“. Žvynai smulkesni ten, kur kūnas lankstosi, kaip prie alkūnės. Žvynai tarsi gyvatės. Spėju, kad todėl jie vadinami „gyvačių rase“. Žvynai daugiausia nuo žalios iki tamsiai žalios spalvos, kiekvienam žvynui (spalvos variacija). Jie „telepatai“. Labai greitas mąstymas.

Idėjos perteikiamos vaizdais ir geometriniais įspūdžiais. Netiesinė komunikacijos forma, kaip žodžiais. Labiau simbolių ar vaizdų kalba. Jie reaguoja į tavo mintis. Jie gali tave apiberti duomenimis (tarsi duomenų kompresija). Gali užimti daug laiko, kol priprantama prie jų perdavimo ir integruojamasi su juo. Galiausiai, aš „mačiau“ kalbą kaip fraktalines hypersferas arba „minčių formų“ konstruktus, kuria perduodami duomenys. Tie niekšai yra duomenų pamišėliai. Labai intelektualūs. Ribotas emocinis atsakas (nepatikimas, baime ar „nežymi“ konfūzija (lengva panika). Galite pamanyti ar padaryti, ko nesitikėta ir jie „pakvaišta“. Tad... likite ramūs ir susikaupę. Jie tai gerbia. Tada jie mano, kad esate pavojingas. Tačiau jei jų bijote, jie pajunta jūsų silpnumą ir jūsų negerbia. Atsargiai, neimkite jų negerbti, Jie ne geresni nei jūs. Aš „spėju“, kad jie nori kažko, ką mes turime. Kažką iš mūsų sielos prigimties. Mes galime „pasislinkti“ į theta „pusiausvyrą‘ ir kreiptis į šaltinius. Jiems per gili analinė. Išsibalansuoja. Jie mėgsta narkotikus, tokius kaip kokainas, opiumas, psichodeliniai grybukai ir „melžia“ žmones dėl endorfinų. Jie negali įsiveržti į mūsų mąstymą, jei neturite galimybės patekti į reptilijų smegenis. Jie daug žino apie išorines sukūrimo formas. Jie žino „Galią“... tačiau už to yra „Šaltinis“. Jiems reikia mūsų, mums jų nereikia.

(Tačiau ko jie nori ... mūsų gyvasties šaltinio... mūsų gyvybės šaltinio... mūsų sielos galios... Syterlando)

Iš „Dulce“ knygos, 27 skyrius

... [Brazilas] Jefferson Souza tvirtina, kad šie apreiškimai yra iš mokslininko, kuriam JAV vyriausybės buvo pavesta kelis metus lankyti visas avarijų vietas, apklausti sučiuptas Svetimas Gyvybės Formas, o taip pat analizuoti visus surinktus duomenis, asmeninių pastabų ir mokslinio žurnalo. Galiausiai buvo atrasta, kad tas asmuo rašė ir saugojo asmenines pastabas apie savo atradimus ir todėl buvo priverstas nutraukti (ne tik „darbo kontraktą“)... kurios baigties vos išvengė. Po 33 m. tyrinėjimų, 1990 m. jis pradėjo slapstytis.

Čia yra kai kurie duomenys, kuriuos tas anoniminis informatorius surinko apie driežinį ateivių tipą:
Vidutinis aukštis: vyr. lyties – 2 m; mot. lyties – 1,4 m.
Vid. svoris: vyr. – 200 kg; mot. – 100 kg
Kūno temperatūra: aplinkos
Pulsas/ kvėpavimo dažnis: 40/ 10
Kraujo spaudimas: 80/50
Gyvenimo trukmė: vyr. – 60 m., mot. – 23 m.

Šaltakraujai, kaip visos reptilijos, reptiloidai gerai jaučiasi šiltame, tropiniame klimate [paprastai dirbtiniame – didelėse olose]. Neturėdami išvystyto kvėpavimo, [o tik tokį], kokio pakanka aprūpinti duomenimis audinius bei maisto virškinimo procesą, jų temperatūra gali pakilti vos keli laipsniai virš aplinkos temperatūros [tai leidžia spėti, kad „karšti“ ginklai, kaip liepsnosvaidžiai ir pan. gali būti labai efektyvūs prieš juos ir lemiami kovoje su šia rūšimi]. Dauginimosi sistema yra kiaušiniais, kurie turi patekti į kiaušintakius prieš gimstant. Silpnai išsivystę [dėl spartesnio veikimo, fizinės veiklos] smegenėlės įtakoja lėtumą ir paprastesnę judėjimo sistemą. Reptiloido akis yra sudaryta iš tūkstančių gardelių, kurių kiekviena turi atskirą nepriklausomą voką. Akis beveik niekada nebūna pilnai užmerkta budrumo valandomis. Tačiau organo sekcijos uždengiamos ryšium su dominuojančiu šviesos šaltiniu. Reptiloidai išgyveno „pasislėpė“ po žeme Didžiuosiuose Požeminiuose Urvuose.

Driežažmogių kraujo linija

Juodosios magijos ritualai, kuriuos dabar vadiname satanizmu, yra šiuolaikinė išraiška ritualų ir žmonių aukų, atliekamų senovės Babilone ir Brolijos infiltruotose šumerų, finikiečių, hetitų, egiptiečių, kanaanitų ir akadų ir daugelio kitų tautų visame pasaulyje bendruomenėse.

Manasis satanizmo pavadinimas neturi nieko bendra su krikščioniška Šėtono versija, Aš jį tenaudoju ritualinių aukojimų ir kankinimų sistemos įvardijimui, kuri, kaip bestulbintų, šiandien yra paplitus visame pasaulyje. Satanizmas tiesiog kitas pavadinimas labai destruktyvios, negatyvios jėgos, per amžius vadintos įvairiais vardais, garbinimui. Nimrodas, Baalas, Molochas ar Molechas, Setas, Velnias, Liuciferis – nėra galo jiems. Satanizmas iškraipo visa, kas pozityvu, taip pat, kaip naciai, paėmę pozityvų simbolį, svastiką, ją privertė simbolizuoti tai, kas negatyvu. Štai kodėl satanizmas apverčia pentagramą ir naudoja juodą spalvą simbolizuoti tamsai, o iš čia jų Tamsiosios mišios. Tačiau jei apverčia ir baltos spalvos simbolizmą ir toji jiems yra galinga negatyvi spalva. Satanizmo tinklai, skirtingų dievybių vardais, buvo sukurti Babilono

Pastabos:

Tvirtinama, kad Illuminati drakonai turi įprotį gerti menstruacijų kraują, daugiausia dėl endokrininių sekrecijų. Illuminati pagrinfinė būstinė – Pin d‘Ar pilis. Iš jos požemių tuneliai veda į požemių karalystę. Jame didelis menstruacijų kraujo tvenkinys, juodos spalvos, tačiau tamsoje švytintis gelsva spalva. Ten gyvena ir reptilijos, apie 3 pėdų aukščio, laikomos kaip naminiai gyvūnėliai.

Laurence Gardner „Nexus“ žurnale teigiamai vertino menstruacijų kraujo vartojimą (ir vadino jį „Žvaigždžių ugnimi“, Starfire).

Jei žmogus nužudomas nepaprasto siaubo akimirką, prieš pat jo kūnas į kraują išskiria apie 10 mililitrų adrenalchromo. Štai kodėl kai kurių apeigų metu aukai perpjaunama gerklė ir geriamas jos kraujas.

Brolijos kad tarnautų jų reikmėms. Mes matėme, kad Stebėtojų ir jų palikuonių, Nefilimų, liudijimai turi nuorodų į kraujo gėrimą. Brolija žinojo, kad kraujyje yra gyvybės jėgos energijos. Menstruacijų kraujo gėrimas visada buvo reptilijų kraujo linijos ypatybė, nes jiems buvo būtinas kraujas tam, kad galėtų gyventi šiame matavime. Jis vadintas Žvaigždžių Ugnimi, moteriška mėnulio esencija. Moters menstruacijų ciklą valdo Mėnulio ciklai ir kraujyje yra tos energijos. Laikoma, kad jo ingredientai užtikrina ilgą gyvenimą. Indijoje jis vadintas soma, o Graikijoje – ambrozija. Sakyta, kad tai dievų nektaras – ir tai buvo driežiniai dievai, kurie pagal genus buvo kraujo gėrėjai. „Šventojo Gralio“ taurė arba indas taip pat simbolizuoja įsčias nei menstruacijų kraujo gėrimą, o taip pat buvo reptilijų „karališkos“ linijos simboliu. Menstruacijų kraujas buvo tiekiamas reptilijų „karališkos“ linijos elitui iš nekaltų žynių ir iš čia kilęs „prostitutės“ arba graikams „Šventosios moters“ pavadinimas. Tam naudotas graikų žodis Hierodulai kažkaip išverstas į anglų kalba kaip harlot (ištvirkėlė), o į vokiečių hores, kas buvo whore (kekšės) ištakos. Žodis ritualas kilęs iš tos praktikos (ritu=raudonumas), kaip ir „apeigos“ (rite) bei „raudonas“ (red). Menstruacijų kraujas yra priežastis to, kodėl raudona spalva tokia svarbi satanistams ir tai kita priežastis, kodėl aukso spalva nuolat naudota „karališkai“ linijai. Auksas vadintas dievų metalu, anunakiams iš šumerų lentelių „dievų auksu“ buvo menstruacijų kraujas.

Driežažmogiai ir jų mišrūnai geria kraują nes jie geria žmogaus gyvybės jėgą, o tai jiems būtina, kad galėtų gyventi šiame matavime. Kad jie dažnai virsta driežažmogiais, kai geria žmonių kraują ir valgo žmogieną, sakė tie, kurie tai matė. Kraujo gėrimas yra jų genuose ir elitinė aukščiausioji žynė arba „Dievų motina“, kuri atlikdavo Brolijos ritualus aukščiausiame lygyje, sakė, kad be žmonių kraujo reptilijos negali išgyventi šiame matavime. Jos vardas yra Arizonos Atsiskyrėlė (Wilder), anksčiau Jennifer Ann Green. Įdomu, kad ji sakė, kad driežažmogiai persekioja arijus po visą Visatą, nes baltosios rasės kraujas ypatingai jiems kažkodėl svarbus ir šviesiaplaukiai, mėlynakiai yra labiausiai jų

trokštami. Jie nusekė baltąją rasę į Marsą, ji sakė, o tada su jais atėjo į Žemę. Nėra neįmanoma, kad reptilijų atvykimas į planetą yra vėlyvesnis nei daugelis tyrinėtojų mano. Kryžminimo tarp driežinių anunakių ir baltųjų marsiečių programa vos prieš kelis tūkstančius metų jau vykusi Marse, galėjo sukurti lanbai aukšto lygio reptilijų genetinį fondą. Atrodo, kad  reikia tam tikro reptilijų genų procento, kad jie galėtų keisti formą...

Satanizmas remiasi energijos ir sąmonės manipuliavimu. Šie labai klaikūs ritualai sukuria energijos lauką, vibruojantį dažnį, kuris jų dalyvių sąmonę sujungia su reptilijų ir kitų sąmone, žemesnįjį ketvirtąjį matavimą. Šios dimensijos laukas, daugeliui žmonių žinomas kaip žemesnysis astralas, rezonuoja su žemesniosiomis vibruojančiomis emocijomis, tokiomis kaip baimė, kaltė, neapykanta ir pan. Kai ritualas koncentruojasi į tas emocijas, kaip kad daro satanizmas, sukuriamas stiprus ryšys su žemesniuoju ketvirtuoju matavimu, reptilijomis. Tai yra kai kurie iš „demonų“, kurių iškvietimui tie ritualai yra skirti, o visa ši liūdna istorija prasidėjo prieš tūkstančius metų. Tuo metu įvyksta tiek daug apsėdimų ir reptilijos užvaldo iniciuotojo fizinį kūną. Pirmaujantys satanistai yra pilnakraujai driežiniai žmonių forma. Tie ritualai nuolat vyksta sūkurio taškuose ir tada jų sukurti baimė, šiurpai ir neapykanta patenka į visuotinį energijos tinklą ir paveikia Žemės magnetinį lauką. Šios piktavališkos minčių formos išlaiko vibracijų dažnį ir veikia žmonių mintis bei emocijas. Nueikite į vietą, kur satanistai atlieka savo apeigas ir ten pajusite atostūmį bei baimę. Tai ką vadiname „atmosfera“ yra vibracinis laukas ir kaip jį paveikė žmonių minčių formos. Tad kalame apie laimingą, šviesią ir malonią atmosferą arba apie tamsią ir niūrią. Kuo arčiau Žemės lauko vibracija yra prie žemesniojo ketvirtojo matavimo, tuo daugiau galios reptilijos turi šiam pasauliui ir jo gyventojams. Satanizmas nėra vien liga ir iškrypimas, nors toks irgi yra, jo pagrindinė gyvavimo priežastis yra, iš Brolijos požiūrio taško, valdyti Žemės magnetinį lauką; garbinti ir susijungti su driežiniais mokytojais; gerti aukojamų aukų gyvybės jėgą ir perduoti energiją driežažmogiams, kurie, kaip atrodo, maitinasi žmonių emocijomis, ypač baime. Tos aukos, paraidžiui, yra aukos „dievams“, reptilijoms, ir vyko tūkstančius metų. Masiniai actekų atliekami žmonių aukojimai Centrinėje Amerikoje ir daugelis kitų buvo duoti maistą fizinėms reptilijoms ir mišrūnams, kurie valgė žmogieną ir gėrė kraują, ir maitinti energija nefizines reptilijas žemesniajame ketvirtame matavime. Phil‘as Schneider‘is, JAV požeminių bazių statytojas, pasakojo rašytojui ir tyrinėtojui Alex‘ui Christopher‘iui, kad kai vaikai pasiekia tokį lygį, kad ilgiau negali dirbti vergiškomis sąlygomis požemiuose, juos suvartoja reptilijos. Jie labiau vertina jaunus vaikus, nes jie dar nėra užsiteršę kaip suaugusieji. Sunku pripažinti, ar ne? Esu tikras, kad jūsų protas šaukia „nesąmonė“, nes kas gi nori tokios tiesos kaip ši? Bet jei to nežinosime, kaip galėsime tai nutraukti?

Satanistinės apeigos dažniausiai vyksta naktį, nes tada magnetinis laukas stabiliausias. Dienos metu įelektrintos Saulės vėjo dalelės sukelia lauko turbulencijas ir tarpdimensinis ryšis sunkiau užmezgamas. O stabiliausias pilno užtemimo metu ir todėl čiabuviai savo svarbiausias apeigas atlikinėdavo tuo metu siekdami kontaktuoti ir iškviesti kitų matavimų esybes. Genčių šamanai tai žinojo. Satanistiniai ritualai ir žmonių, ypač vaikų, aukojimai atliekami plačiu mastu ir juose dalyvauja kai kurie garsūs politikai, verslininkai, žiniasklaidos priemonių savininkai ir pramogų pasaulio atstovai.

Satanizmo mokykla

19 a. egzistavo literatūrinė „satanizmo mokykla“, kuriai priklausė Suinbergas, V. Hugo, Baironas, Šeli, Žoržas Sandas. Savo uždaviniu ji kėlė visų krikščioniškų moralės normų laužymą. Kad išvengtų atsakomybės Hugo pabėgo iš Prancūzijos ir tremtyje išgyveno 19 m.
Psichiatras Kolenas rašė: „Iš visų ligos simptomų, nežinome didesnio proto pasimaišymo nustatymui, kaip pasimaišymo dėl mistikos. Jei reikalai nepasiekė aštraus laikotarpio, nenormalumas pasireiškia nuolatiniu dėmėsiu mistiniams ir religiniams klausimams...“.

Žinoma, jie dalyvauja. Būtų keista, jei nedalyvautų. Tie ritualai ir žmonių aukos visada buvo Brolijos „religijos“ pagrindas nuo neatmenamų laikų. Ir Brolija manipuliuoja iniciuotaisiais į satanizmą ir „prastumia“ į pareigas politikoje, ekonomikoje, versle, karinėje srityje, medicinoje ir žiniasklaidoje, bei į įtakingas pramogų pasaulio pozicijas.

Tad satanistų ir vaikų aukojimų procentas šių profesijų ir institucijų aukščiausiuose sluoksniuose yra gerokai aukštesnis nei bendrai. Tuo pačiu, anot buvusių satanistų, su kuriais buvau susitikęs ir apie kuriuos skaičiau, kai kurie politikai pasaulyje yra įjunkę prie aukų kraujo aukojimo metu dėl adrenalino, susidarančio tuo metu. Man sakė, kad tas potraukis bendras satanistų tarpe ir driežažmogių tyrinėtojai spėja, kad tai toji substancija, kurios irgi trokšta reptilijos. Viskas sutampa.

Informacija perduota Krajono.

Reptilijų civilizacija... Ši tema dažniausiai pašnibždomis būdavo svarstoma ezoterikų, Šviesos Darbuotojų tarpe. "Slaptieji nedraugai", "Dar vieni žmonijos giminės priešai"...."Energetiniai telepatai".. (taip vadinosi knygos, kuriose buvo rašoma apie juos)

Na ką gi apšvieskime tą kausimą apie driežus. Kas jie? Iš kur ir kodėl atėjo į Žemės planetą? Galvoju ši tema domina daugelį.

Visas reikalas tame, kad reptilijos atėjo ne keturių erdvių-laikų kontiniumo perkėlimo metu. Jie - būtybės iš mūsų erdvės-laiko kontiniumo, iš mūsų pasaulio. Protingi driežai atvyko į Žemę "Merkabah" pagalba.

Ne, negalvokite: driežų civilizacija nemokėjo aktyvuoti savo MERKABŲ - nes tai gali daryti tik tos būtybės, kurių širdyje meilė. O driežų širdyse jau nebuvo jokių teigiamų emocijų. Todėl jie sukūrė dirbtines merkabas su kuriomis išmoko persikelti po visą mūsų erdvės-laiko kontiniumą. Ir atvyko į planetą su vieninteliu tikslu - užkariauti ją, gauti kristalines brangenybes, kuriomis taip turtinga Žemė.
Kol kas galiu pasakyti tik tiek, kad Driežams buvo žinoma žymiai daugiau apie Žemės planetą, nei joje gyvenantiems įsiveržimo metu. Tame tarpe ir žmonėms. Tuo labiau driežams skubiai reikėjo gyvenamosios erdvės, todėl kad seniai prarado savąją planetą ir klaidžiojo po Galaktiką, parazituodami ant įvairių protingų būtybių, naudojosi jų planetomis ir energijomis.

Reptilijos žinojo apie žmonių egzistavimą, bet nežinojo apie naujus žmogaus sąjungininkus, Drakonus kurie labai myli žmones ir kurie atsirado po erdvės-laiko kontiniumo sujungimo. Būtent žmonių sąjunga su protingomis būtybėmis ir kitais, susilpnino reptilijas.

Nežiūrint į aukštą jų apsiginklavimo lygį, daugkartines pergales, reptilijos galų gale pralaimėjo karą ir buvo priverstos skubiai ieškoti sau buveinės. Jėgų įsiveržti į kokią nors kitą planetą nebeliko. Ir čia atsitiko neįtikėtina. Tarp driežų pradėjo atsirasti individai, kurie turėjo neįprastų magijos sugebėjimų.
Reptilijų civilizacija gavo galimybę pasilikti planetoje, pavirtusi nematoma rase. Ne, driežai nenustojo egzistavę materialiame pasaulyje. Iki dabar turi fizinius kūnus. Patyrę pralaimėjimą, agresoriai nuėjo po žeme, pakeitę savo bangų dažnį, savo vibracijas.

Gavosi taip: jie yra ir jų nėra. Driežai įgavo savo savotišką pasaulį. Iš ten užslėpę pyktį, jie pradėjo įgyvendinti savo klastingą planą. Turintys telepatinius sugebėjimus, darė poveikį gyvenantiems Žemėje. Tarp žmonių ir kitų tuo metu gyvenusių protingų būtybių, buvo tokie, kurie turėjo nepaprastus ekstra-sensorinius sugebėjimus. Klastingas driežų planas buvo atskleistas. Žemės būtybių sąjunga priėmė sprendimą, pastatyti savotišką apsauginį ekraną - jėgos lauką. Tam buvo panaudoti didžiuliai energetiniai ir materialiniai resursai. Planas pavyko. Apsauginis ekranas buvo sukurtas. Jis veikė beveik 350 metų.

Telepatinis driežų poveikis buvo neutralizuotas. Bet po to...Išėjo iš gyvenimo tie kas sukūrė energetinį ekraną. Žmonių ir kitų rasių atstovų ryšiai ėmė silpti. Protingos būtybės, atėjusios iš kitų erdvių-laikų kontiniumų, pradėjo išmirti. Liko tik žmonės...

Pagaliau atėjo laikas kada apsaugos laukas nustojo veikti. Taip išmušė driežų civilizacijos valanda. Keršto saldumas palietė klastingas širdis.

Reptilijos pradėjo veikti žmonių žemutinius energetinius centrus, iššaukiant jų širdyse neapykantą ir agresiją. Prasidėjo nesutarimai, karai tarp žmonių... Žemutinių energetinių centrų akcentavimas ir pastovus poveikis privedė prie to, kad aukštesniosios čakros buvo naudojamos vis mažiau. Palaipsniui jos pilnutinai užsiblokavo. Sekė dvasinė ir intelektualinė degradacija. Vis rečiau tarp žmonių gimdavo dailininkai, mąstytojai, mokslininkai. Vis dažniau – agresyvūs kariai. Su laiku žmonės ėmė virsti paklusniomis marionetėmis.

Planetoje susiformavo žmonių imperija. Žmonės tapo pasaulio valdovais. Bet iš tikro jie vykdė svetimą valią. Valią tų, kurie klastingai juos valdė iš kito išmatavimo, pažadindami pačius žemiausius instinktus. Ir štai atėjo žmonių šiuolaikinės civilizacijos era.

Kaip jūs galvojate – baigėsi reptilijų civilizacijos poveikis žmonėms, tame tarpe ir jums? Dabar sužinosite tiesą, kuri nėra maloni. Daugumai – netgi nepriimtina. Sunku patikėti tuo, kad kažkas veikia tavo kūną ir sąmonę. Bet vis dėlto – taip yra.

DRIEŽŲ CIVILIZACIJA IKI ŠIOL SIUNČIA SAVO ŽEMO DAŽNIO SPINDULIAVIMUS IŠ ASTRALINIO PASAULIO, (pagrinde iš Mėnulio) KURIE NEGATYVIAI VEIKIA ŽMOGAUS KŪNĄ IR PROTĄ, IŠŠAUKIANTYS PYKTĮ, AGRESIJĄ, RASINĘ NEAPYKANTĄ, GERŲ SANTYKIU, SUDARYTŲ MEILĖS PAGRINDU, NENORĄ.

NA O DABAR – DĖMESIO! Dabar svarbus momentas temos supratime. Šiuo metu atsiras žmonių būtybių kurios pasakys – JŪS KLYSTATE, MANĘS NIEKAS NEGALI VEIKTI. AŠ TAI ŽINAU IR JAUČIU. Ir jūs teisūs brangieji mano. Buvo laikai kada žmonės papuolė po totalia žemutinių energijų kontrole, tame tarpe ir tų kurias spinduliavo reptilijos. Bet tas laikas praėjo. Vis daugiau ir daugiau žmonių atsibunda. Atsisakymas nuo egoizmo, meilės vardan – MOMENTALIAI pakelia žmogaus vibracijų lygį. Ir tada žemo dažnio energijos NETURI JOKIO POVEIKIO jam.

Patikėkite. Tai tikrai taip. Kai tik žmogaus širdyje pražysta tikros meilės gėlė, kiekviena jo ląstelė, kiekvienas jo atomas, kiekviena mažiausia dalelytė pradeda vibruoti dažniu, kuris nepavaldus žemoms energijoms. Jau ne vienam nepaslaptis, kad dabar į planetą ateina Naujos Energijos, Naujos Eros Energijos, kurios neša Prašviesėjimą, Meilę, Harmoniją. Jos atkuria žmogaus dvasingumą, pažadina eiti Šviesos Keliu.

Šių energijų atėjimas atneša džiaugsmą visu Šviesos Darbuotojų širdyse, visų žmonių, kurie eina meilės ir dvasingumo keliu.Šių energijų vibracija daro neįmanomą tolimesnį egzistavimą visų gyvybės formų, kurių pagrindą sudaro negatyvas – tų kurie dar vis dirba žemu bangų dažniu. Prie tokių gyvybės formų priskiriamos ir robotizuotos būtybės, įvairūs astraliniai demonai ir aišku driežų civilizacija – visi jie praeina savo nepaprastą evoliucijos kelią...

Tai kas gi tokie – tie driežai? O svarbiausia - kodėl juos į planetą prileido Šviesos Šeima? Juk jūs puikiai suprantate, kad be Eksperimento Autorių sutikimo, niekas čia negalėjo atsirasti šiame pasaulyje... Siūlau atsiminti užduotį, kuri stovėjo pieš mus tada, prieš 11tūkstančių metų. Reikėjo pravesti greitą pasinėrimą atgal į materiją. Netgi Atlantidoje nepavyko padaryti uždangos tiek tankios, kad pasirinkimo laisvė galėtų tapti absoliuti. Melchizedeko Ordino, Aloros Ordino žyniai Atlatidoje, valdė galimybėmis laisvai patekti už Uždangos ir laisvai naudotis Dvasine informacija. Prieš 11 tūkstančių metų buvo suplanuota išvesti civilizaciją į žemesnį materijos lygį. Kad tik kai kurios atskiros būtybės galėtų bendrauti su Dvasiniu pasauliu. Likusiems Eksperimento dalyviams su jų išankstiniu sutikimu, tokios galimybės nesuteikiamos.

Tada (iš jūsų požiūrio taško, prieš 11 tūkstančių metų) vyko ginčai dėl tolimesnės Eksperimento eigos.
Uždangos tankumą galima buvo sukurti, visiškai pašalinus fizinius organus žmogaus galvoje, atsakingus už bendravimą su aukštesniaisiais energetiniais centrais. Tai, kas dabar dažnai įvardijama kaip "trečiosios akies likučiai", tai yra – kankorėžinė liauka. (ta pati, kurią blokuojate rytais valydami dantis su fluoro turinčiais gaminiai, Skaityk "Reptilija – manyje"). Bet tada, jeigu tai būtume padarę, po pakilimo iš materijos proceso pradžios, reikėtų iš principo naujų būdų sudarant galimybę susijungti su Dvasiniu pasauliu.

Ir vienas ir kitas kelias, susidurtų su didžiuliais sunkumais ir pavojais. Todėl buvo rastas kompromisinis sprendimas – LAIKINAI BLOKUOTI AUKŠTESNIĄSIAS ČAKRAS. Kai kurie, aš galvoju, jau suprato apie ką kalbama... Na aišku. DRIEŽŲ CIVILIZACIJA BUVO PAKVIESTA Į PLANETĄ TAM, KAD ĮVYKDYTŲ JŪSŲ ČAKRŲ BLOKAVIMO UŽDUOTĮ. Ir kas iš viso šito gaunasi?

Reptilijos – mūsų darbo partneriai. Ar ne taip? Būtent jūsų Aukštesnysis Aš nusiuntė pakvietimą, Aukštesniajam Aš reptilijų civilizacijai. Ir tas pakvietimas su didele meile ir džiaugsmu buvo priimtas. Tai ne tik dėl to kad reptilijų civilizacijai buvo suteikta galimybė sudalyvauti Didžiausiame Eksperimente. Ne. Driežų civilizacija visiškai netekusi teigiamų emocionalių laukų, taip jiems buvo suteikta galimybė pasveikti, išsigydyti. Driežai "užsikrėtė" materija ant tiek, kad jų pakilimas į Dvasinį Pasaulį pasidarė neįmanomas be papildomų kraštutinių priemonių.

Ar žinote kas įvyko toliau, kai driežai prieš 8054 metus gavo galimybę manipuliuoti žmonėmis? O nieko neįvyko. Jie pradėjo tenkintis kerštu, bet paskui suprato, kad JIEMS NĖRA TOLIAU KUR JUDĖTI. Daugkartiniai bandymai išsiveržti iš Žemės planetos astralinio pasaulio baigėsi nesėkme. Taip – driežai kažkuriame etape pavertė žmones savo marionetėmis. Bet po to ir patys suprato, kad be žmogaus jie - niekas, nulis be pagaliuko".

Todėl, kad gyvenimas jų savotiškame pasaulyje virto bereikšme keršto tėkme, niekuo nemotyvuota agresija ir pykčiu, kuris su laiku nustojo nešti pasitenkinimą. Driežų vadovai palaipsniui pradėjo suprasti, kad civilizacija priėjo ne šiaip sau aklavietę. Ji SPĄSTUOSE, iš kurių ištrūkti neįmanoma. Ir štai tada pas dalį driežų gimė nauja idėja.

NUSTOTI NEGATYVIAI VEIKTI ŽMONES. Kai kurie, labiau radikalūs atstovai pasiūlė net sureguliuoti kontaktus su žmonėmis (kalbama apie kontaktą įvykusį 1999 metais gruodžio mėn. Švedijoje. Interviu su Reptilija). Ir aptarti susidariusią situaciją. Jiems tapo aišku, kad iš tikro jie KAŽKAIP PRIKLAUSO NUO ŽMONIŲ. Kad būtent žmonių dėka jie atsidūrė spąstuose.

Prieš 9719 metų driežų civilizacija į šią planetą atėjo labai piktomis ir agresyviomis būtybėmis. Dabar, po daugiau kaip 8 tūkstančių metų savo savitame pasaulyje jie pasikeitė. Jiems pasidarė prienami DVASINIAI PERGYVENIMAI, sąžinės kančios. O svarbiausia – pas daugelį pradėjo atsirasti teigiamų emocijų užuomazgos (kaip seriale "Visitors").

Pas driežus prasidėjo išgijimo procesas. Ir mes turime pajusti didelį džiaugsmą. Todėl kad reptilijų širdyse pradeda atsirasti pirmieji tikros meilės daigeliai. Prie to privedė bandymai, kuriuos jie praėjo. Reptilijų civilizacija pridariusi tiek daug blogio daugeliui rasių ir planetų, kol kas nelabai supranta kas su jais darosi. Protingi Driežai pradėjo keistis. Jų vaikai moko suaugusius kaip reikia teisingai gyventi. Ir žinote, kai kurie suaugusieji paklauso išmintingų vaikų žodžių.

Tai ką gi. Ar vadinsime mes driežus žmonijos priešais? O gal taip jau negalvosime. STOKIME Į ANGELŲ ATKELIAVUSIŲ NUO CENTRINĖS SAULĖS POZICIJĄ. Ir padėkokime slaptiems telepatams, juk jie leido jums išsaugoti fiziniame plane tai, ko dabar jums oi kaip prireiks. Tie taip vadinami "trečios akies likučiai" labai reikalingi žmonėms, tiems kas bendrauja su Dvasiniu Pasauliu. Ir tiems kas tik dar užsinorės bendrauti. Ir netgi tiems kas to neišdrįs daryti šiame įsikūnijime.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.07.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę?

Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę? Mišinys mažina ir naikina visceralinius riebalus.

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:25 Receptai – Patiekalai Traškūs vaflių ritinėliai be vaflinės
Jei jums kilo noras prisiminti vaikystės skonį, pasigamini skanius, traškius susuktus vaflius, bet neturite po ranka vaflinės, šią problemą labai lengva išspręsti. O, ir vaflių kepimas keptuvėje užims mažai laiko....

Skaityti daugiau

16.11.2019 laikas 21:46 Receptai – Patiekalai Sultingi obuolių varškės blynai pusryčiams. Nepakartojamas skonis!
Šie varškėčiai yra skanesni ir švelnesni nei tradiciniai. Nepakartojamas skonis! Patiekiame su grietine.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau