Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 1

Putinas: vaikams diegiama transseksualų darbotvarkė yra "atviras satanizmas

Translytiškumo darbotvarkė, kuri Vakarų pasaulyje "diegiama" vaikams, yra "žmogiškumo neigimas", teigia Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas (Vladimir Putin), kuris pareiškė, kad šis judėjimas turi visus "atviro satanizmo" požymius.

Šias pastabas apie transseksualumą V. Putinas išsakė per 40 minučių trukusią kalbą Maskvoje vykusioje ceremonijoje, kuria oficialiai patvirtinta keturių Ukrainos regionų aneksija po kelių referendumų.

"Ar tikrai norime, kad mūsų mokyklose vaikams nuo mažens būtų diegiami iškrypimai, vedantys į degradaciją ir išnykimą, kad jiems būtų įteigta, jog neva yra ne tik moterys ir vyrai, bet ir kitos lytys, ir kad jiems būtų siūloma galimybė atlikti lyties keitimo operacijas?" - klausė jis.

"Tai visiškas žmogiškumo paneigimas, tikėjimo ir tradicinių vertybių griovimas", - pridūrė jis. "Iš tiesų pats laisvės slopinimas įgavo religijos bruožų - atviro satanizmo".

Viso pasaulio vyriausybės, kontroliuojamos Pasaulio ekonomikos forumo, kariauja su mūsų vaikais. Klauso Švabo (Klaus Schwab) jaunieji pasaulio lyderiai sistemingai bando normalizuoti pedofiliją ir dekriminalizuoti lytinius santykius su vaikais visame pasaulyje.

Tai vyksta tiesiai prieš mūsų akis, o didžioji žiniasklaida prisideda prie jų tylėjimo.

Mylime jį ar nekenčiame, bet Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas jau prieš daugelį metų mus perspėjo, kad pasaulinis elitas planuoja normalizuoti pedofiliją Vakaruose. Pasak V. Putino, pasaulio elitas užsiima šėtono garbinimu. "Daryk, ką nori" - toks yra jų šūkis. Atrodo, kad jis buvo teisus.

P komentaras: užsienis rašo, todel tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2019 laikas 20:04 Receptai – Patiekalai 5 minutės ir keletas valandų šaldytuve, ir skanus tortas paruoštas!

Patinka jums saldumynai? Esate tikri, kad jūs neprieštaraujate pasmaguriauti skaniu desertu su karšta arbata. Bet, kartais taip nesinori teptis miltais, minkyti tešlos ir ilgą laiką kepti skanėstą orkaitėje.

...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Šalavijas vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalavijo, Vandens

Skaityti daugiau

24.11.2019 laikas 08:36 Receptai – Patiekalai Makaronai Su Mėsa Ir Daržovėmis, Be Virimo

Greitas patiekalas. Skanūs makaronai pietums. Makaronai su mėsa ir daržovėmis. Kitą dieną jei nesuvalgote makaronai išlieka nesusilietę, atskirti vienas nuo kito ir tokie pat skanūs, tereikia juos pašildyti.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau