Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 24

Du natūralūs receptai, nuo spuogų!

Daugumos vaistinių vaistų sudėtyje gydymui nuo spuogų yra salicilo rūgšties arba benzoilo peroksido. Šie cheminiai junginiai, pagal tyrimus, kuriuos paskelbė Europos komisija, gali prisidėti prie auglių atsiradimo.

Nors tai atsitinka tik retais atvejais, pavyzdžiui, deginimas, sausumas, niežėjimas, paraudimas, patinimas yra labiausiai paplitę nepageidaujami šalutiniai poveikiai.

Siūlome jums išbandyti natūralią gydymo priemonę, kuri valo odą ir pašalina spuogus be jokių pašalinių poveikių!

Du natūralūs receptai, nuo spuogų!

Receptas 1. Losjonas su alaviju.

  • 4 šaukštai gryno alavijo gelio;
  • 2,5 šaukštelio simondsijų (jojoba) aliejaus;
  • 2,5 šaukštelio skysto Kastilijos muilo;
  • 1/2 - 1 šaukštelio balto kosmetinio muilo;
  • 1 lašas levandų eterinio aliejaus.

Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus muilą, plastikiniame butelyje ir gerai suplakite. Tada įdėkite molio ir vėl gerai pakratykite.

Naudokite veidui plauti.

Kodėl tai veikia? Alavijas ramina odą, aktyviai regeneruoja pažeistas odos ląsteles, kovoja su uždegimu ir padeda išlaikyti odos drėgmės balansą. Simondsijos aliejuje yra baltymų ir mineralų, kurie veikia, kaip kolagenas, kuris apsaugo odą lygią ir elastinga. Baltas molis padeda nušveisti odą, ne per džiovinant jos. Levandos ramina, bet kokį dirginimą.

Receptas 2. Prausiklis jautriai odai.

  • 3 šaukštai kokoso aliejaus;
  • 1 šaukštelis medaus;
  • 1 šaukštelis sodos.

Nedideliame dubenyje sumaišykite kokoso aliejų su 1 šaukšteliu sodos, kol bus kreminė masė. Įdėkite medaus ir gerai išmaišykite. Pagamintą kremą perdėkite į indą su dangteliu, laikykite kambario temperatūroje.

Kodėl tai veikia: sotieji riebalai, lauro rūgštis ir vitaminas E, esantys kokoso aliejuje gali daryti stebuklus. Jie išlaiko odoje drėgmę, apsaugo nuo bakterijų. Medus mūsų odą daro minkštą. Kepimo soda yra naudinga šiame recepte todėl, nes ji veikia odą, kaip šveitiklis, kuris nuvalo negyvas odos ląsteles.

Žiūrėkite vaizdo įraše receptą, kaip pasigaminti valymo kaukę su jodu.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://instiks.com/pin/11302/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.09.2018 laikas 08:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mažakraujystė liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės, receptai nuo mažakraujystės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netr...

Skaityti daugiau

30.08.2019 laikas 20:20 Receptai – Patiekalai Subtilus obuolių pyragas, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Visi svečiai prašo recepto.

Skanesnio nebūna! Obuolių pyrago receptas. Skaniausias obuolių pyragas, kepinys labai švelnus, kvapnus, tirpsta burnoje! Ypač skanu su rūgščiais obuoliais.

Skaityti daugiau

18.09.2019 laikas 06:56 Receptai – Patiekalai Klasikinis tiramisu receptas

Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius su 3 v.š. cukraus, kaitindami garų vonelėje, gerai išsukite el. maišytuvu. Įpilkite vanilės ekstraktą, sudėkite maskarponės sūrį ir gerai išmaišykite.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau