Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2016 » Kovo » 20

Esame vieniši? Burtai jums padės susirasti antrąją pusę

Šie burtai jums padės susirasti antrąją pusę. Jums reikės: raudonos arba rožinės žvakės, trijų skirtingų spalvų juostelių iš popieriaus (baltos, žalios ir raudonos), karklo lazdelės.

Burtai veikia tik atliekant juos penktadienio vakarą prieš priešpilnį, tad pasižiūrėkite kalendoriuje kada tai bus. Atsisėsk, atsipalaiduok, išvalyk savo mintis nuo pašalinių minčių. Pradėk galvoti apie mylimąjį. Susikurk jo atvaizdą savo mintyse. Galvok kaip jis turėtų atrodyti, kokias savybes turėtų. Sugalvok jam vardą ir karklo lazdele išraižyk jį ant žvakės. Tą patį vardą užrašyk ir ant popieriaus juostelių.

Popieriaus juosteles supink tarpusavyje. Pynimo būdas nėra svarbus. Svarbu kad jos būtu susipynusios nes tai simbolizuoja susijungimą, antraip burtai gali nesuveikti. Visą laiką galvok apie savo naująją meilę kurią netrukus sutiksite.

Burtai sutikti mylimąjį Žvakę, lazdelę ir popieriaus juosteles padėk kur nors kur mėnulis galėtų apšviesti. Tam puikiausiai tiks palangė. Paprašyk mėnulio, kad padėtų šiems burtams ir kad sutiktum savo mylimąjį.  Perskaityk vardą kurį užrašei ant žvakės ir uždek ją. Naudok degtukus. Žiūrėk į liepsną, susikoncentruok ties ja. Įsivaizduok save su savo naująją meile. Kai žvakė ištirps tiek, kad pasieks tavo užrašytą vardą ant jos paimk karklo lazdelę ir apjuosk ją supintomis popieriaus juostelėmis pagal laikrodžio rodyklę.

Ištirpusiu vašku kiekvienos spalvos popierinės juostelės galus prilipdyk prie lazdelės. Dar truputėlį pabūk šalia žvakės. Stebėk ją. Kol ji pilnai sudegs laukti nereikia. Užgesink ją sušlapintais pirštais. Jokiu būdų neužpūsk jos. Paimk lazdelę ir pasidėk ją šalia prieš einant miegoti. Rytą pabudus nuvyniok juosteles nuo lazdelės. Išpink jas ir sviesk į visas puses.

Burtai baigti. Telieka sulaukti kol sutiksite savo mylimąjį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo anginos

Angina liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo anginos, angina, anginos gydymas, receptai anginai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kai...

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 08:05 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo

Bronchitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo, bronchitas, bronchito gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 09:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo
Vidurių užkietėjimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo, receptai nuo vidurių užkietėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau